Amintește-ți de mine
O parola iti va fi trimisa prin e-mail.
Introduceți numele de utilizator sau adresa de e-mail. Veți primi un link pentru a crea o nouă parolă prin e-mail.
Anulare
Filme – Seriale online pe cinemaHD

Alexander Jameson

HAPPY! 1×8

HAPPY! 1×8

 Când se apropie de Crăciun, Sax și Happy sunt blocați într-o confruntare climatică pentru al salva pe Hailey de pe urmele lui Very Bad Santa, pe măsură ce Merry se hotărăște să-l salveze pe Amanda de un dușman mult mai puternic.

HAPPY! 1×7

HAPPY! 1×7

În cele din urmă reunite, Sax și Happy fac o ultimă împingere pentru al salva pe Hailey. Amanda urmărește o plumb periculoasă singură. Blue și Isabella vin să lovească peste un secret de familie întunecat.

HAPPY! 1×6

HAPPY! 1×6

 Sax și Happy se angajează într-o călătorie singuratică în care Sax se poticnește pe un nou plan de negociere a eliberării fiicei sale, iar Happy se bucură de confort în brațele primitoare ale unui alt prieten Imaginar.

HAPPY! 1×5

HAPPY! 1×5

Sax și Happy merg în moduri diferite după o reuniune distructivă a familiei; Merry este cercetat de Afaceri Interne. Hailey și copiii sunt introduși într-o închisoare mult mai înspăimântătoare.

HAPPY! 1×4

HAPPY! 1×4

Sax și Happy își urmăresc averile în Chinatown. Sora lui Blue arăta să se răzbune pentru uciderea fiilor ei. Cercetarea lui Merry o apropie tot mai mult de Moș Crăciun.

HAPPY! 1×3

HAPPY! 1×3

Sax călătoresc printr-un trecut întunecat, în timp ce el și fericitul își urmăresc fiica. Merry și Amanda fac o descoperire friguroasă. Foarte rău Moș Crăciun concediază informații din Hailey despre tatăl ei.

HAPPY! 1×2

HAPPY! 1×2

În căutarea arme și bani pentru a scăpa de New York, Saks se prăbușește un joc de poker cu miză mare. Fericit încearcă să-l convingă pe Saks că este tată. Exes echipa lui Sak în încercarea de a localiza Hailey.

HAPPY! 1×1

HAPPY! 1×1

Un om lovit trebuie să colaboreze cu un cal imaginar cu aripi alungite pentru a salva un copil dispărut.

Filme recent urmărite

 • Second Act (2018), online subtitrat in limba Româna (39.038)
  Maya, o femeie ambițioasă de 40 de ani, este blocată într-un loc de muncă prost plătit, luptându-se cu frustrările visurilor neîmplinite. O femeie inteligentă care a lucrat cu sârguință într-un magazin local, acesteia îi este refuzată o poziție managerială din lipsa unei diplome universitare.
 • Eroi de sacrificiu 4 – The Expendables 4 (2018), online subtitrat in limba Româna (21.351)
  După lansarea nu tocmai de succes a celei de-a treia părţi a seriei – The Expendables 3 a avut încasări considerabil mai mici faţă de primele două pelicule – puţini mai credeau că aceasta va mai continua. Iată însă, după mai multe luni fără nici un fel de informaţie de pe frontul „eroilor de sacrificiu”, […]
 • Shazam! (2019), online pe net subtitrat in limba Româna (17.799)
  oți avem un super-erou în noi, este nevoie de puțină magie ca să o scoatem. În cazul lui Billy Batson, strigând un singur cuvânt - SHAZAM! - acest copil în vârstă de 14 ani, care se află în vârstă de 14 ani, se poate transforma în super-eroul adult Shazam, cu amabilitatea unui vrăjitor vechi.
 • Bohemian Rhapsody (2018), Online Subtitrat (14.628)
  Potrivit BBC, producția de film a fost dură. Producatorii filmului și vedeta, Rami Malek, s-au săturat de comportamentul neregulat al lui Bryan Singer, care l-au văzut în mod obișnuit până târziu, pentru a se stabili sau a dispărea cu totul. În 2017, după pauza de Ziua Recunostintei, Singer a dispărut de la filmare timp de […]
 • The Hustle (2019), film online subtitrat in Romana (12.423)
  Un remake al comediei din 1988, "Dirty Rotten Scoundrels", în care doi con artiștii dornici de a se angaja într-un concurs de "loser frunze oraș". A remake of the 1988 comedy, 'Dirty Rotten Scoundrels', in which two down-and-out con artists engage in a "loser leaves town" contest.