Amintește-ți de mine
O parola iti va fi trimisa prin e-mail.
Introduceți numele de utilizator sau adresa de e-mail. Veți primi un link pentru a crea o nouă parolă prin e-mail.
Anulare
Filme – Seriale online pe cinemaHD

Aleksey Serebryakov

McMafia 1×8

McMafia 1×8

Alex ajunge la Moscova gata să facă afaceri, dar nu știe de devastarea pe care au provocat-o acțiunile lui Dmitri - și pericolul pe care îl întâmpină. Alex trebuie să joace singura carte pe care a lăsat-o să o încerce și să se salveze, înainte de a se confrunta cu o ultimă luptă cu Vadim.

McMafia 1×7

McMafia 1×7

Vadim este convins să intermedieze pacea în Istanbul. Alex află prețul îngrozitor al acțiunilor sale, iar Dmitri ia o decizie care îi pune în pericol pe toți.

McMafia 1×6

McMafia 1×6

 Ajuta-ne cu o descriere a acestui episod!!

McMafia 1×5

McMafia 1×5

Semiononul se trezește la o acuzație îngrozitoare. Alex este convins că este nevinovat și încearcă să-i expună pe acuzatori. Între timp, Katya dezvăluie un secret șocant.

McMafia 1×4

McMafia 1×4

Alex deblochează o cale de a ataca Benny Chopra și Vadim în Mumbai. El și Rebecca își anunță angajamentul, dar începe să creadă că ascunde ceva.

McMafia 1×3

McMafia 1×3

Cu ajutorul investiției lui Semiyon, Benes și-a intensificat operațiunea, lăsându-l pe Vadim îngrijorat și confuz. Decât să ia lucrurile în propriile sale mâini, Vadim ajunge la Praga hotărât să primească răspunsuri - prin orice mijloace necesare.

McMafia 1×1

McMafia 1×1

După un eveniment tragic, exilul rus Alex Godman este tras în lumea tulbure a crimei globale, în timp ce încearcă să-și protejeze familia de trecutul lor întunecat.

McMafia 1×2

McMafia 1×2

Semiyon îl convinge pe Alex într-o afacere destinată să aducă atingere afacerilor lui Vadim în Praga. Între timp, o tânără este luată într-o călătorie foarte diferită.

Filme recent urmărite

 • Second Act (2018), online subtitrat in limba Româna (38.782)
  Maya, o femeie ambițioasă de 40 de ani, este blocată într-un loc de muncă prost plătit, luptându-se cu frustrările visurilor neîmplinite. O femeie inteligentă care a lucrat cu sârguință într-un magazin local, acesteia îi este refuzată o poziție managerială din lipsa unei diplome universitare.
 • Eroi de sacrificiu 4 – The Expendables 4 (2018), online subtitrat in limba Româna (20.041)
  După lansarea nu tocmai de succes a celei de-a treia părţi a seriei – The Expendables 3 a avut încasări considerabil mai mici faţă de primele două pelicule – puţini mai credeau că aceasta va mai continua. Iată însă, după mai multe luni fără nici un fel de informaţie de pe frontul „eroilor de sacrificiu”, […]
 • Shazam! (2019), online pe net subtitrat in limba Româna (17.558)
  oți avem un super-erou în noi, este nevoie de puțină magie ca să o scoatem. În cazul lui Billy Batson, strigând un singur cuvânt - SHAZAM! - acest copil în vârstă de 14 ani, care se află în vârstă de 14 ani, se poate transforma în super-eroul adult Shazam, cu amabilitatea unui vrăjitor vechi.
 • Bohemian Rhapsody (2018), Online Subtitrat (14.532)
  Potrivit BBC, producția de film a fost dură. Producatorii filmului și vedeta, Rami Malek, s-au săturat de comportamentul neregulat al lui Bryan Singer, care l-au văzut în mod obișnuit până târziu, pentru a se stabili sau a dispărea cu totul. În 2017, după pauza de Ziua Recunostintei, Singer a dispărut de la filmare timp de […]
 • The Hustle (2019), film online subtitrat in Romana (10.317)
  Un remake al comediei din 1988, "Dirty Rotten Scoundrels", în care doi con artiștii dornici de a se angaja într-un concurs de "loser frunze oraș". A remake of the 1988 comedy, 'Dirty Rotten Scoundrels', in which two down-and-out con artists engage in a "loser leaves town" contest.