Amintește-ți de mine
O parola iti va fi trimisa prin e-mail.
Introduceți numele de utilizator sau adresa de e-mail. Veți primi un link pentru a crea o nouă parolă prin e-mail.
Anulare
Filme – Seriale online pe cinemaHD

Alba August

The Rain 1×8

The Rain 1×8

The Rain (TV Series 2018– ), seriale Online Subtitrat Grupul ajunge la sediul Apollon, unde Simone află adevăruri uimitoare despre virus, tatăl ei și Rasmus.

The Rain 1×1

The Rain 1×1

The Rain (TV Series 2018– ), seriale Online Subtitrat Un virus mortal împrăștiat de forțele de precipitații îi împinge pe frații Simone și Rasmus să se refugieze într-un buncăr subteran, împărțind căile cu tatăl lor de știință.

The Rain 1×5

The Rain 1×5

The Rain (TV Series 2018– ), seriale Online Subtitrat Pierdute în pădure, grupul se împiedică pe un conac. Locuitorii îi invită să rămână pe timp de noapte, iar Lea se leagă de una dintre femei.

The Rain 1×6

The Rain 1×6

The Rain (TV Series 2018– ), seriale Online Subtitrat Rasmus și Beatrice se apropie mai mult pe măsură ce își petrec timpul singuri împreună. Ceilalți descoperă un nou bunker - și un secret deranjant care se află înăuntru.

The Rain 1×7

The Rain 1×7

The Rain (TV Series 2018– ), seriale Online Subtitrat O bandă de străini înarmați încearcă să extragă informații de la Patrick. Rasmus începe să se descurce în urma unei descoperiri sumbre.

The Rain 1×2

The Rain 1×2

The Rain (TV Series 2018– ), seriale Online Subtitrat După șase ani de izolare, Simone și Rasmus se întâlnesc cu alți supraviețuitori. Pentru a rămâne în viață, Simone trebuie să se dovedească utilă grupului.

The Rain 1×3

The Rain 1×3

The Rain (TV Series 2018– ), seriale Online Subtitrat Simone și ceilalți au plecat la sediul Apollon din Suedia, dar trenul lor prin Copenhaga este plin de pericole.

The Rain 1×4

The Rain 1×4

The Rain (TV Series 2018– ), seriale Online Subtitrat Goliri de gelozie în Martin și Beatrice. Simone și Rasmus întâlnesc un doctor cu o legătură cu tatăl lor. O amintire îl uită pe Jean.

Filme recent urmărite

 • Second Act (2018), online subtitrat in limba Româna (38.734)
  Maya, o femeie ambițioasă de 40 de ani, este blocată într-un loc de muncă prost plătit, luptându-se cu frustrările visurilor neîmplinite. O femeie inteligentă care a lucrat cu sârguință într-un magazin local, acesteia îi este refuzată o poziție managerială din lipsa unei diplome universitare.
 • Eroi de sacrificiu 4 – The Expendables 4 (2018), online subtitrat in limba Româna (19.812)
  După lansarea nu tocmai de succes a celei de-a treia părţi a seriei – The Expendables 3 a avut încasări considerabil mai mici faţă de primele două pelicule – puţini mai credeau că aceasta va mai continua. Iată însă, după mai multe luni fără nici un fel de informaţie de pe frontul „eroilor de sacrificiu”, […]
 • Shazam! (2019), online pe net subtitrat in limba Româna (17.521)
  oți avem un super-erou în noi, este nevoie de puțină magie ca să o scoatem. În cazul lui Billy Batson, strigând un singur cuvânt - SHAZAM! - acest copil în vârstă de 14 ani, care se află în vârstă de 14 ani, se poate transforma în super-eroul adult Shazam, cu amabilitatea unui vrăjitor vechi.
 • Bohemian Rhapsody (2018), Online Subtitrat (14.517)
  Potrivit BBC, producția de film a fost dură. Producatorii filmului și vedeta, Rami Malek, s-au săturat de comportamentul neregulat al lui Bryan Singer, care l-au văzut în mod obișnuit până târziu, pentru a se stabili sau a dispărea cu totul. În 2017, după pauza de Ziua Recunostintei, Singer a dispărut de la filmare timp de […]
 • The Hustle (2019), film online subtitrat in Romana (9.946)
  Un remake al comediei din 1988, "Dirty Rotten Scoundrels", în care doi con artiștii dornici de a se angaja într-un concurs de "loser frunze oraș". A remake of the 1988 comedy, 'Dirty Rotten Scoundrels', in which two down-and-out con artists engage in a "loser leaves town" contest.