Amintește-ți de mine
O parola iti va fi trimisa prin e-mail.
Introduceți numele de utilizator sau adresa de e-mail. Veți primi un link pentru a crea o nouă parolă prin e-mail.
Anulare
Filme – Seriale online pe cinemaHD

Aisling Bea

Hard Sun 1×6

Hard Sun 1×6

Un ucigas de internet se adreseaza oamenilor care cred ca doresc sa moara si Mooney crede ca stie sa-l prinda. Renko și Hicks schimbă tactica și aduc lupta la ușa lui Grace.

Hard Sun 1×5

Hard Sun 1×5

Uciderea unui jogger are implicații personale dure pentru Renko, dar se preface că este o investigație de rutină. Hicks face o revelație uimitoare despre asasinarea lui Alex Butler.

Hard Sun 1×4

Hard Sun 1×4

Londra este în asediu, pe măsură ce domnia lui Blackwood se ascunde, iar părintele Dennis devine o parie publică. Hicks deduce în cazul în care Renko a ascuns flashdrive Hard Sun.

Hard Sun 1×3

Hard Sun 1×3

Un ucigaș mărturisește unui preot că vrea să-l conteste pe Dumnezeu ca să se reveleze prin faptul că îi vizează pe cei care îi ajută pe alții. Grace îl face pe Hicks o ofertă.

Hard Sun 1×1

Hard Sun 1×1

Detectivul polițist al DCI Charlie Hicks este profund suspicios față de noul său partener DI Elaine Renko. Dar prima lor anchetă expune un secret care le va lega pentru viață.

Hard Sun 1×2

Hard Sun 1×2

Renko convinge un ziar să publice dosarul Hard Sun. Guvernul oprește povestea, dar detectivii investighează un ucigaș pentru care farsa "Hard Sun" este foarte reală.

Filme recent urmărite

 • Second Act (2018), online subtitrat in limba Româna (38.723)
  Maya, o femeie ambițioasă de 40 de ani, este blocată într-un loc de muncă prost plătit, luptându-se cu frustrările visurilor neîmplinite. O femeie inteligentă care a lucrat cu sârguință într-un magazin local, acesteia îi este refuzată o poziție managerială din lipsa unei diplome universitare.
 • Eroi de sacrificiu 4 – The Expendables 4 (2018), online subtitrat in limba Româna (19.670)
  După lansarea nu tocmai de succes a celei de-a treia părţi a seriei – The Expendables 3 a avut încasări considerabil mai mici faţă de primele două pelicule – puţini mai credeau că aceasta va mai continua. Iată însă, după mai multe luni fără nici un fel de informaţie de pe frontul „eroilor de sacrificiu”, […]
 • Shazam! (2019), online pe net subtitrat in limba Româna (17.508)
  oți avem un super-erou în noi, este nevoie de puțină magie ca să o scoatem. În cazul lui Billy Batson, strigând un singur cuvânt - SHAZAM! - acest copil în vârstă de 14 ani, care se află în vârstă de 14 ani, se poate transforma în super-eroul adult Shazam, cu amabilitatea unui vrăjitor vechi.
 • Bohemian Rhapsody (2018), Online Subtitrat (14.510)
  Potrivit BBC, producția de film a fost dură. Producatorii filmului și vedeta, Rami Malek, s-au săturat de comportamentul neregulat al lui Bryan Singer, care l-au văzut în mod obișnuit până târziu, pentru a se stabili sau a dispărea cu totul. În 2017, după pauza de Ziua Recunostintei, Singer a dispărut de la filmare timp de […]
 • The Grinch (2018), filme animate online subtitrate în Română (9.828)
  The Grinch (2018), filme animate online subtitrate în Română Pentru cel de-al optulea element complet animat, Illumination și Universal Pictures prezintă The Grinch, bazându-se pe clasicul de vacanță al președintelui Dr. Seuss. Grinch povesteste povestea unui bastard cinic, care merge pe o misiune de a fura Crăciunul, doar pentru a-și schimba inima de un spirit […]