Amintește-ți de mine
O parola iti va fi trimisa prin e-mail.
Introduceți numele de utilizator sau adresa de e-mail. Veți primi un link pentru a crea o nouă parolă prin e-mail.
Anulare
Filme – Seriale online pe cinemaHD

Adrian Schiller

The Bible 1×1

The Bible 1×1

The Bible (TV Mini-Series 2013– ), seriale online subtitrat în Română Noe suportă mânia lui Dumnezeu; Avraam ajunge în Țara Promisă, dar trebuie totuși să-și dovedească credința în Dumnezeu; Moise conduce israeliții din Egipt și credința lor în Dumnezeu este răsplătită când părțile din Marea Roșie îi permit pe israeliți să scape de carurile lui Faraon; Moise își transmite mesajul final de la Dumnezeu - cele Zece Porunci.

The Bible 1×2

The Bible 1×2

The Bible (TV Mini-Series 2013– ), seriale online subtitrat în Română Iosua cucerește Ierihonul; Delilah trădează pe Samson, pe când israeliții se luptă cu filistenii; Samuel îl unge pe regele David, o mișcare care ar putea arunca națiunea într-un război civil; Saul este consumat cu gelozie când David îl învinge pe Goliat; Împăratul David a dus la o vreme de aur pentru Israel, dar în curând a fost sedus de putere și poftă pentru Bat-Șeba; Dumnezeu iartă pe David, iar fiul ...

The Bible 1×3

The Bible 1×3

The Bible (TV Mini-Series 2013– ), seriale online subtitrat în Română Iudeii sunt înrobiți în Babilon; Daniel este aruncat în cortul leilor, dar când credința lui îndureră și Dumnezeu îl răsplătește, iudeii se pot întoarce la Ierusalim; îngerul Gabriel îi spune Mariei că va purta un copil; Iosif ia luat pe Maria în Betleem pentru recensământ, unde sa născut Isus; familia sfântă scapă de ordinul lui Irod de a ucide copiii de sex masculin din Betleem; Iudeea se află sub conducerea ...

The Bible 1×4

The Bible 1×4

The Bible (TV Mini-Series 2013– ), seriale online subtitrat în Română Isus hrănește mulțimile din Galileea și aduce un mort, Lazăr, înapoi la viață; Isus intră în Ierusalim călărind pe un măgar - o declarație că este Mesia; Isus se întoarce pe schimbătorii de bani din Templu; Caiphas îi convinge pe Iuda să-l trădeze pe Isus; Isus aruncă ucenicii la tulburări la Cina cea de Taină; Isus este arestat și condamnat la moarte pe măsură ce discipolii se împrăștie.

The Bible 1×5

The Bible 1×5

The Bible (TV Mini-Series 2013– ), seriale online subtitrat în Română Petru neagă că Isus și Iuda se blochează; mulțimea se clatină pentru moartea lui Isus; Isus este răstignit, dar când Maria Magdalena se duce la mormânt, o figură merge spre ea - se întoarce; Isus îi obligă pe ucenici să "meargă și să predice la toată creația", dar misiunea lor evlavioasă se întâlnește cu ura și chiar cu moartea; Pavel are o viziune și are o schimbare miraculoasă de credință ...

The Bible 1×6

The Bible 1×6

The Bible (TV Mini-Series 2013– ), seriale online subtitrat în Română Pe fundalul opresiunii romane, credința tânărului Maria este răsplătită când îngerul Gabriel îi spune că va purta un copil special de la Dumnezeu. Isus sa născut la Maria și Iosif și, de la început, viața lui este în pericol. Dar, cu îndrumarea părinților săi și botezul lui de către Ioan, El este suficient de puternic pentru a lua chiar și pe Satana.

The Bible 1×7

The Bible 1×7

The Bible (TV Mini-Series 2013– ), seriale online subtitrat în Română Isus și ucenicii săi se mută din oraș în oraș, predicând dragostea și iertarea, însă această abordare radicală nu este binevenită de toată lumea. Minunile lui Isus devin din ce în ce mai minunate până când el cuceri moartea în sine, ridicând pe Lazăr din mormânt.

The Bible 1×8

The Bible 1×8

The Bible (TV Mini-Series 2013– ), seriale online subtitrat în Română Isus ajunge în Ierusalim, declarând deschis că este Mesia promis. Marele preot Caiaphas se teme că mulțimile pasionate vor începe o revoltă, așa că găsește o cale de a ajunge la Isus - prin Iuda. La Cina cea de Taină, Isus le spune ucenicilor că unul dintre ei îl va trăda. Ele pot doar să privească pe măsură ce Isus este arestat și condus.

The Bible 1×9

The Bible 1×9

The Bible (TV Mini-Series 2013– ), seriale online subtitrat în Română Isus este condamnat să moară de răstignire. Mulțimile din Ierusalim răsună când Isus este forțat să-și tragă crucea pe Golgota, unde este crucificat pentru ca toți să vadă. Pe măsură ce viața își părăsește corpul, cerul se întunecă și pământul se cutremură. Mama lui plânge.

The Bible 1×10

The Bible 1×10

The Bible (TV Mini-Series 2013– ), seriale online subtitrat în Română Maria Magdalena crede că a înnebunit atunci când găsește mormântul lui Isus gol. Isus înviat transmite mesajul final discipolilor săi înainte de a le lăsa să continue fără el, dar promite că, în Duhul, va fi mereu cu ei.

Residue 1×3

Residue 1×3

Jennifer are probleme să-i convingă pe iubitul ei de fenomenele fantomatice până când află că colegii săi de la biroul de acasă l-au mințit.

Residue 1×1

Residue 1×1

După ce o explozie rup în afară un oraș englez, fotojurnalistul Jennifer Preston observă că oamenii acționează ciudat și imagini fantomă în fotografiile ei.

Residue 1×2

Residue 1×2

Jennifer are probleme să-i convingă pe iubitul ei de fenomenele fantomatice până când află că colegii săi de la biroul de acasă l-au mințit.

Filme recent urmărite

 • Second Act (2018), online subtitrat in limba Româna (39.018)
  Maya, o femeie ambițioasă de 40 de ani, este blocată într-un loc de muncă prost plătit, luptându-se cu frustrările visurilor neîmplinite. O femeie inteligentă care a lucrat cu sârguință într-un magazin local, acesteia îi este refuzată o poziție managerială din lipsa unei diplome universitare.
 • Eroi de sacrificiu 4 – The Expendables 4 (2018), online subtitrat in limba Româna (21.276)
  După lansarea nu tocmai de succes a celei de-a treia părţi a seriei – The Expendables 3 a avut încasări considerabil mai mici faţă de primele două pelicule – puţini mai credeau că aceasta va mai continua. Iată însă, după mai multe luni fără nici un fel de informaţie de pe frontul „eroilor de sacrificiu”, […]
 • Shazam! (2019), online pe net subtitrat in limba Româna (17.782)
  oți avem un super-erou în noi, este nevoie de puțină magie ca să o scoatem. În cazul lui Billy Batson, strigând un singur cuvânt - SHAZAM! - acest copil în vârstă de 14 ani, care se află în vârstă de 14 ani, se poate transforma în super-eroul adult Shazam, cu amabilitatea unui vrăjitor vechi.
 • Bohemian Rhapsody (2018), Online Subtitrat (14.617)
  Potrivit BBC, producția de film a fost dură. Producatorii filmului și vedeta, Rami Malek, s-au săturat de comportamentul neregulat al lui Bryan Singer, care l-au văzut în mod obișnuit până târziu, pentru a se stabili sau a dispărea cu totul. În 2017, după pauza de Ziua Recunostintei, Singer a dispărut de la filmare timp de […]
 • The Hustle (2019), film online subtitrat in Romana (12.357)
  Un remake al comediei din 1988, "Dirty Rotten Scoundrels", în care doi con artiștii dornici de a se angaja într-un concurs de "loser frunze oraș". A remake of the 1988 comedy, 'Dirty Rotten Scoundrels', in which two down-and-out con artists engage in a "loser leaves town" contest.