Amintește-ți de mine
O parola iti va fi trimisa prin e-mail.
Introduceți numele de utilizator sau adresa de e-mail. Veți primi un link pentru a crea o nouă parolă prin e-mail.
Anulare
Filme – Seriale online pe cinemaHD

Adam Goldberg

Taken 2×9

Taken 2×9

Taken (TV Series 2017– ), seriale online subtitrat în Română Hart trebuie să găsească o modalitate de a opri un jurnalist exilat de a scurge numele activelor guvernamentale în străinătate înainte de a fi luate vieți nevinovate.

Taken 2×8

Taken 2×8

 Taken (TV Series 2017– ), seriale online subtitrat în Română Hart are o misiune solo pentru a urmări mentorul care la trădat, iar echipa încearcă să o localizeze înainte de a fi prea târziu.

Taken 2×7

Taken 2×7

 Taken (TV Series 2017– ), seriale online subtitrat în Română Bryan și Santana trebuie să extragă un fizician nuclear, considerat de mult mort, dintr-un sediu secret din nordul Coreei. Între timp, Kilroy se confruntă cu o dilemă morală atunci când Hart îi cere să localizeze un criminal cerut de un guvern străin.

Taken 2×6

Taken 2×6

 Taken (TV Series 2017– ), seriale online subtitrat în Română  Când este luată soția unui senator de eroi de război, Bryan și echipa trebuie să determine dacă dispariția ei a fost orchestrată de un guvern străin sau de un om apropiat de casă. Între timp, întâlnirea lui Christina cu un vechi prieten aduce amintiri dureroase.

Taken 2×5

Taken 2×5

Santana trebuie să se confrunte cu trecutul ei când un diplomat străin legat de un inel de trafic sexual este răpit.

Taken 2×4

Taken 2×4

Atunci când fotbalul de urgență al președintelui este furat, Bryan și echipa trebuie să o recupereze înainte ca măsurile de securitate națională clasificate să cadă în mâini periculoase.

Taken 2×3

Taken 2×3

Când este luată soția unui senator de eroi de război, Bryan și echipa trebuie să determine dacă dispariția ei a fost orchestrată de un guvern străin sau de un om apropiat de casă. Între timp, întâlnirea lui Christina cu un vechi prieten aduce amintiri dureroase.

Taken 2×2

Taken 2×2

Când un avion se prăbușește cu Bryan Mills și un martor cheie într-o investigație de crimă, un Mills rănit trebuie să apeleze la abilitățile de supraviețuire pe care tatăl la învățat să depășească elementele, să găsească o ieșire din pădure și să protejeze martorul de o echipă letală de mercenari pe coada lor. Între timp, Santana organizează un plan "pleacă mare sau mergi acasă" pentru a localiza avionul descrescător.

Taken 1×3

Taken 1×3

Bryan și echipa caută un presupus terorist care a fost dus, conducându-i să descopere un complot mai profund în propriul guvern. Christina primește știri îngrijorătoare și se întoarce spre Harry pentru sprijin. Asha își exprimă îngrijorarea față de fixarea lui Bryan cu Mejia.

Taken 1×4

Taken 1×4

Afirmația lui Riley de a descoperi adevărul în spatele unui medicament letal dat veteranilor de război are ca rezultat copilul activului său fiind luat. Bryan sfidează ordinele să salveze fată și să descopere adevărul. Când un break-in la apartamentul lui Asha îi lasă să se scuture, un nou vecin este acolo pentru a-și calma nervii.

Taken 1×5

Taken 1×5

Christina ordonă recuperarea documentelor sensibile din Zurich necesare pentru prevenirea dezastrelor economice și politice. Dar misiunea de a sparge într-o seifă bancară se transformă într-o bătălie în trei direcții și o cursa pentru a scăpa în siguranță. Între timp, încrederea lui Asha în Elena se dovedește a fi rătăcită și lasă pe Bryan vulnerabilă.

Taken 1×6

Taken 1×6

ODNI este rugat să faciliteze dezertarea unui agent FSB rus, dar prietena însărcinată a agentului aruncă o curbă în planurile echipei. Între timp, Christina se retrage din cărți pentru a dezvălui un călugăr în CIA, iar încercarea lui Ioan de a rezolva problema fratelui său cu o bandă locală conduce la o criză spirituală.

Taken 1×8

Taken 1×8

ODNI asistă un spion feminin israelian pe care Christina îl cunoaște și îi place. După o revelație, Christina îngrijorează că se poate confrunta cu o soartă similară cu ea, amenințată de forțe în cadrul organizației sale, iar neîncrederea lui Bryan față de Asha duce la un argument dureros.

Taken 1×7

Taken 1×7

În timpul eforturilor echipei de a contracara o operațiune de arme Mejia, Bryan este luată. Pe măsură ce se bazează pe formarea ODNI pentru a supraviețui, echipa încearcă o salvare îndrăzneață. Între timp, Bryan și Asha își iau relația la nivelul următor.

Taken 1×9

Taken 1×9

ODNI este forțată să-l elibereze pe Mejia FBI-ului, dar să tragă vântul planurilor cartelului de a ataca transferul. În timp ce John și Rem lucrează pentru a împiedica predarea, Bryan ia măsuri extreme pentru a-l păstra pe Mejia în custodia sa. Între timp, Asha află adevărata identitate a prietenei sale Elena.

Taken 1×10

Taken 1×10

Pe măsură ce FBI amenință să-l înlăture pe Christina de la comandă, Bryan și John conduc o misiune necinstiți pentru a opri asociații lui Mejia înainte de a trece granița. Fără aliați care să îi ajute, ODNI riscă să-și piardă slujba, viața și cei mai apropiați de ei.

Taken 2×1

Taken 2×1

Bryan Mills se luptă pentru viața sa într-o închisoare secretă mexicană și planifică o serie de acorduri periculoase care să-l pună pe drumul pentru evadare în Statele Unite. Dar planurile se schimbă atunci când Mills și o tânără migrantă sunt luate de traficanți de persoane. Între timp, Christina Hart își folosește abilitățile de spionaj pentru a obține un nou software puternic care ar putea localiza pe Mills și îi atrage pe doi aliați puțin probabil pentru a ajuta la misiunea ...

Taken 1×1

Taken 1×1

Uciderea surorii lui Bryan Mills îl pune într-un curs de răzbunare împotriva șefului cartelului, Carlos Mejia; o agenție secretă de informații din SUA îl recrutează pe Bryan să devină o parte a echipei sale.

Taken 1×2

Taken 1×2

Bryan primește prima sa șansă pe teren, dar are ca rezultat o moarte tragică atunci când misiunea se înrăutățește.

Filme recent urmărite

 • Second Act (2018), online subtitrat in limba Româna (38.734)
  Maya, o femeie ambițioasă de 40 de ani, este blocată într-un loc de muncă prost plătit, luptându-se cu frustrările visurilor neîmplinite. O femeie inteligentă care a lucrat cu sârguință într-un magazin local, acesteia îi este refuzată o poziție managerială din lipsa unei diplome universitare.
 • Eroi de sacrificiu 4 – The Expendables 4 (2018), online subtitrat in limba Româna (19.812)
  După lansarea nu tocmai de succes a celei de-a treia părţi a seriei – The Expendables 3 a avut încasări considerabil mai mici faţă de primele două pelicule – puţini mai credeau că aceasta va mai continua. Iată însă, după mai multe luni fără nici un fel de informaţie de pe frontul „eroilor de sacrificiu”, […]
 • Shazam! (2019), online pe net subtitrat in limba Româna (17.521)
  oți avem un super-erou în noi, este nevoie de puțină magie ca să o scoatem. În cazul lui Billy Batson, strigând un singur cuvânt - SHAZAM! - acest copil în vârstă de 14 ani, care se află în vârstă de 14 ani, se poate transforma în super-eroul adult Shazam, cu amabilitatea unui vrăjitor vechi.
 • Bohemian Rhapsody (2018), Online Subtitrat (14.517)
  Potrivit BBC, producția de film a fost dură. Producatorii filmului și vedeta, Rami Malek, s-au săturat de comportamentul neregulat al lui Bryan Singer, care l-au văzut în mod obișnuit până târziu, pentru a se stabili sau a dispărea cu totul. În 2017, după pauza de Ziua Recunostintei, Singer a dispărut de la filmare timp de […]
 • The Hustle (2019), film online subtitrat in Romana (9.946)
  Un remake al comediei din 1988, "Dirty Rotten Scoundrels", în care doi con artiștii dornici de a se angaja într-un concurs de "loser frunze oraș". A remake of the 1988 comedy, 'Dirty Rotten Scoundrels', in which two down-and-out con artists engage in a "loser leaves town" contest.