Amintește-ți de mine
O parola iti va fi trimisa prin e-mail.
Introduceți numele de utilizator sau adresa de e-mail. Veți primi un link pentru a crea o nouă parolă prin e-mail.
Anulare
Filme – Seriale online pe cinemaHD

Abigail Spencer

Timeless 2×9 -10, episod online subtitrat în Română

Timeless 2×9 -10, episod online subtitrat în Română

Timeless (TV Series 2016– ), seriale online subtitrat în Română Atunci când Mothership-ul sare în Carolina de Sud în 1863, echipa Time colaborează cu un spion curajos și lider militar, Harriet Tubman - AKA "Generalul" - pentru a contracara planul lui Rittenhouse de a modifica rezultatul Războiului Civil. Înapoi în prezent, Rittenhouse lovește echipa în care doare cel mai mult.

Timeless 2×10, episod online subtitrat în Română

Timeless 2×10, episod online subtitrat în Română

Timeless (TV Series 2016– ), seriale online subtitrat în Română Atunci când Jiya face o evadare îndrăzneață de la Rittenhouse, care o strânge în Chinatown din San Francisco în 1888, fără nici un fel de acasă, Team Time Time se întoarce să o salveze în acest final emoțional și plin de acțiune, care lasă echipa să întrebe totul.

Timeless 2×8, episod online subtitrat în Română

Timeless 2×8, episod online subtitrat în Română

Timeless (TV Series 2016– ), seriale online subtitrat în Română Echipa de timp se deplasează în 1981 Washington DC, în ziua în care a fost împușcat Președintele Reagan, doar pentru a descoperi că ținta lui Sleeper nu este președintele - ci un ofițer de poliție tânăr - nu altul decât agentul Christopher, care a adus echipa de timp împreună l-au ținut pe bărbatul de salvare să nu intre în mâinile lui Rittenhouse. Echipa de timp trebuie să salveze viața agentului Christopher ...

Timeless 2×7, episod online subtitrat în Română

Timeless 2×7, episod online subtitrat în Română

Timeless (TV Series 2016– ), seriale online subtitrat în Română În agitația din 1919, New York City, sufrageria Alice Paul este încadrată în crimă, iar echipa Time Time este partenerul legendarului solist al crimei de sex feminin Grace Humiston - AKA "Mrs. Sherlock Holmes. "Împreună, ei încearcă să dovedească nevinovăția lui Alice în timp pentru ca ea să dea un discurs puternic care transformă valul în pasajul celui de-al 19-lea amendament, oferind femeilor dreptul de a vota. Înapoi în prezent, Connor ...

Timeless 2×6, episod online subtitrat în Română

Timeless 2×6, episod online subtitrat în Română

Timeless (TV Series 2016– ), seriale online subtitrat în Română Când Rufus și Jiya adaugă un loc pe locul al patrulea la Lifeboat, Connor Mason se alătură pentru prima oară echipei, în timp ce călătorește înapoi spre spatele prafuit și îmbinările sudice de epocă din epoca Depresiunii Sud pentru a salva viața și moștenirea lui Robert Johnson - Regele Deltei Blues, Nasul de Rock n 'Roll și un om care, legendar, a cumpărat geniul său muzical de la Diavol pentru prețul ...

Timeless 2×5, episod online subtitrat în Română

Timeless 2×5, episod online subtitrat în Română

Timeless (TV Series 2016– ), seriale online subtitrat în Română Atunci când o misiune este înlăturată, Wyatt și Rufus sunt forțați să aducă împreună cu ei un John F. Kennedy, de 17 ani, în prezent. Nerăbdători să-l întoarcă pe viitorul președinte în istorie, echipa trebuie să găsească o modalitate de a lucra împreună pentru a salva JFK și pentru al reîntoarce în trecut, înainte ca Rittenhouse să îl asasineze în 2018.

Timeless 2×4, episod online subtitrat în Română

Timeless 2×4, episod online subtitrat în Română

Timeless (TV Series 2016– ), seriale online subtitrat în Română În timp ce Wyatt se îndepărtează de buncăr pentru a se confrunta cu un adevăr incredibil, Lucy, Rufus și fostul lor inamic, care a devenit coechipier, Garcia Flynn, alungă Mothership la studiile Salem Witch. Acolo ei trebuie să împiedice executarea unei tinere tânără care, se pare, este mama unuia dintre cei mai importanți americani din toate timpurile - încă de naștere Benjamin Franklin. Când Lucy este acuzată că este o vrăjitoare, ...

Timeless 2×3

Timeless 2×3

Timeless (TV Series 2016– ), seriale online subtitrat în Română Când un agent de dormit Rittenhouse, în 1941, Hollywood fură singura copie a lui Citizen Kane, Lucy, Wyatt și Rufus se alătură echipei lui Hedy Lamarr pentru ao lua înapoi. Hedy Lamarr se dovedeste a fi nu numai o stea plina de farmec, ci si un vrajitor stiintific al carui descoperiri au dus la inventarea Wi-Fi.

Timeless 2×2

Timeless 2×2

Timeless (TV Series 2016– ), seriale online subtitrat în Română Echipa de timp alungă Rittenhouse la o cursă de mașini stoc în anii 1950, unde Wyatt află că șoferul său favorit de curse este de fapt un agent Rittenhouse care trăiește într-o misiune de distrugere a industriei auto americane. Pentru a opri planul Rittenhouse, Wyatt, Lucy și Rufus se alătură echipei Wendell Scott, primul șofer NASCAR afro-american.

Timeless 2×1

Timeless 2×1

Timeless (TV Series 2016– ), seriale online subtitrat în Română După ce a scăpat abia la o explozie la Mason Industries, Wyatt și Rufus îl urmăresc pe Mothership într-un front de luptă francez în timpul Primului Război Mondial pentru a salva pe Lucy de la Rittenhouse. Acolo, ei descoperă că Lucy a recrutat pe Marie Curie, faimosul om de știință francez și singura persoană care a câștigat vreodată două Premii Nobel pentru a salva viața unui soldat american rănit, doar pentru a ...

Timeless 1×1

Timeless 1×1

Timeless (TV Series 2016– ), seriale online subtitrat în Română Viața unui profesor de istorie este întoarsă cu susul în jos când este apucată să se alăture unei echipe improbabile, însărcinată să oprească un om înclinat să schimbe trecutul - și eventual distrugând viitorul.

Timeless 1×6

Timeless 1×6

Timeless (TV Series 2016– ), seriale online subtitrat în Română Cursele trio pentru a prinde Flynn în 1972 înainte de a putea fura misterios minutele lipsă de pe bandă Watergate, dar secretele personale amenință să distrugă echipa în afară.

Timeless 1×7

Timeless 1×7

Timeless (TV Series 2016– ), seriale online subtitrat în Română Echipa trebuie să lupte împotriva francezilor, indienilor și a mamei naturii după ce Flynn sabotează barca de salvare și îi prinde înapoi în vestul Pennsylvania în jurul anului 1754.

Timeless 1×8

Timeless 1×8

Timeless (TV Series 2016– ), seriale online subtitrat în Română În 1969, echipa merge sub acoperire la NASA pentru a opri Flynn să saboteze aterizarea lunii și să omoare echipajul lui Apollo 11.

Timeless 1×9

Timeless 1×9

Timeless (TV Series 2016– ), seriale online subtitrat în Română Pe drumul cu banda Barrow, banii îl răpesc, echipa trebuie să câștige încrederea iubitorilor insuportabili Bonnie și Clyde pentru a afla ținta lui Flynn în perioada de depresie Sud. În timp ce agentul Christopher urmărește un avantaj în zilele noastre, Lucy, Rufus și Wyatt riscă să fie prinși în focul de incendiu, suspectând că ceea ce Flynn poate ar putea fi o piesă cheie a întregului puzzle.

Timeless 1×10

Timeless 1×10

Timeless (TV Series 2016– ), seriale online subtitrat în Română O întorsătură uimitoare în timpul revoluției americane îi cere lui Lucy, lui Wyatt și lui Rufus să se întrebe dacă au luptat pe o parte greșită tot timpul. În timp ce agentul Christopher se pregătește pentru cel mai rău lucru în ziua de azi, echipa întâlnește Tatăl Țării, face un pact dubios și se confruntă cu posibilitatea ca ei să nu fie trio de mult timp.

Timeless 1×11

Timeless 1×11

Timeless (TV Series 2016– ), seriale online subtitrat în Română Situația lui Lucy crește disperată după ce a fost luată în captivitate de Flynn și adusă la Târgul Lumii din Chicago din 1893. În urmărirea lor perseverentă asupra lui Lucy, Wyatt și Rufus cad într-o capcană sinistră.

Timeless 1×12

Timeless 1×12

Timeless (TV Series 2016– ), seriale online subtitrat în Română Flynn se alătură legendarului ilegal, Jesse James. Împreună au tăiat o sită sângeroasă de-a lungul frontierei americane. Fierbinte pe traseul lui Flynn, Lucy, Wyatt și Rufus apelează la ajutorul unui mareșal iconic pentru ai ajuta pe fugari în fața justiției.

Timeless 1×13

Timeless 1×13

Timeless (TV Series 2016– ), seriale online subtitrat în Română Wyatt îl convinge pe Rufus să-i fure pe Lifeboat pentru o misiune neautorizată pentru a împiedica ucigașul soției lui Wyatt să se fi născut vreodată. Lucy trebuie să-i acopere în prezent, deoarece agentul Christopher descoperă că nava lipsește, iar Anthony Bruhl face o mărturisire alarmantă.

Timeless 1×14

Timeless 1×14

Timeless (TV Series 2016– ), seriale online subtitrat în Română Pe măsură ce Lucy se luptă cu identitatea ei nouă, Flynn dispare în Franța, în 1927, în ziua în care Charles Lindbergh își termină zborul transatlantic. Acum, Rufus, Lucy și noul lor soldat se luptă prin City of Lights și echipa cu tânărul reporter, Ernest Hemingway, pentru a păstra istoria intactă.

Timeless 1×15

Timeless 1×15

Timeless (TV Series 2016– ), seriale online subtitrat în Română Flynn călătorește până în 1931 la Chicago pentru a-și asuma partenerul cu gangsterul Al Capone. Lucy, Wyatt și Rufus, între timp, colaborează cu singurul om care îl poate aduce pe Capone: agentul federal de aplicare a legii Eliot Ness.

Timeless 1×16

Timeless 1×16

Timeless (TV Series 2016– ), seriale online subtitrat în Română Cu una dintre viețile eroilor noștri pe linie, echipa îl urmărește pe Flynn în 1954 prin coridoarele paranoice ale Washington DC ale lui Joe McCarthy, pe calea unei întâlniri secrete, o dată pe generație, a liderilor Rittenhouse. În timp ce acolo, Lucy trebuie să parieze sacrificiul suprem pentru a salva istoria așa cum o știm.

Timeless 1×2

Timeless 1×2

Timeless (TV Series 2016– ), seriale online subtitrat în Română Echipa se întoarce la asasinarea lui Lincoln pentru a împiedica pe Flynn să facă din seara aceea o tragedie și mai mare.

Timeless 1×3

Timeless 1×3

Timeless (TV Series 2016– ), seriale online subtitrat în Română În Rat Pack-era Vegas, echipa se aprinde pe călcâiul lui Flynn, cu cea mai infamă amantă din epoca din vârf.

Timeless 1×4

Timeless 1×4

Timeless (TV Series 2016– ), seriale online subtitrat în Română Trioul se alătură unei cele mai populare figuri din literatură, creatorul lui James Bond, Ian Fleming, pentru a învinge complotul sinistru al lui Flynn în Germania nazistă.

Timeless 1×5

Timeless 1×5

Timeless (TV Series 2016– ), seriale online subtitrat în Română Echipa încearcă să oprească pe Flynn înainte ca bătălia sângeroasă de la Alamo să aibă loc, dar va fi victorie sau moarte pentru trioul nostru care călătorește în timp?

Filme recent urmărite

 • Second Act (2018), online subtitrat in limba Româna (38.736)
  Maya, o femeie ambițioasă de 40 de ani, este blocată într-un loc de muncă prost plătit, luptându-se cu frustrările visurilor neîmplinite. O femeie inteligentă care a lucrat cu sârguință într-un magazin local, acesteia îi este refuzată o poziție managerială din lipsa unei diplome universitare.
 • Eroi de sacrificiu 4 – The Expendables 4 (2018), online subtitrat in limba Româna (19.814)
  După lansarea nu tocmai de succes a celei de-a treia părţi a seriei – The Expendables 3 a avut încasări considerabil mai mici faţă de primele două pelicule – puţini mai credeau că aceasta va mai continua. Iată însă, după mai multe luni fără nici un fel de informaţie de pe frontul „eroilor de sacrificiu”, […]
 • Shazam! (2019), online pe net subtitrat in limba Româna (17.525)
  oți avem un super-erou în noi, este nevoie de puțină magie ca să o scoatem. În cazul lui Billy Batson, strigând un singur cuvânt - SHAZAM! - acest copil în vârstă de 14 ani, care se află în vârstă de 14 ani, se poate transforma în super-eroul adult Shazam, cu amabilitatea unui vrăjitor vechi.
 • Bohemian Rhapsody (2018), Online Subtitrat (14.517)
  Potrivit BBC, producția de film a fost dură. Producatorii filmului și vedeta, Rami Malek, s-au săturat de comportamentul neregulat al lui Bryan Singer, care l-au văzut în mod obișnuit până târziu, pentru a se stabili sau a dispărea cu totul. În 2017, după pauza de Ziua Recunostintei, Singer a dispărut de la filmare timp de […]
 • The Hustle (2019), film online subtitrat in Romana (9.954)
  Un remake al comediei din 1988, "Dirty Rotten Scoundrels", în care doi con artiștii dornici de a se angaja într-un concurs de "loser frunze oraș". A remake of the 1988 comedy, 'Dirty Rotten Scoundrels', in which two down-and-out con artists engage in a "loser leaves town" contest.