Amintește-ți de mine
O parola iti va fi trimisa prin e-mail.
Introduceți numele de utilizator sau adresa de e-mail. Veți primi un link pentru a crea o nouă parolă prin e-mail.
Anulare
Filme – Seriale online pe cinemaHD

Abigail Pniowsky

Channel Zero 3×6

Channel Zero 3×6

Channel Zero (TV Series 2016– ), seriale online subtitrate în limba Română Zoe și Alice se confruntă cu familia Peach.

Channel Zero 3×5

Channel Zero 3×5

Channel Zero (TV Series 2016– ), seriale online subtitrate în limba Română Zoe descoperă că în casă de vară trăiește altceva; Alice ajunge la punctul în care nu se întoarce.

Channel Zero 3×4

Channel Zero 3×4

Channel Zero (TV Series 2016– ), seriale online subtitrate în limba Română Alice se confruntă cu propria nebunie incipientă în timp ce Zoe mănâncă cu piersicile.

Channel Zero 3×3

Channel Zero 3×3

Alice are o întâlnire groaznică într-un spital abandonat; Luke, Louise și Nathan joacă pisică și șoarece cu Robert Peach.

Channel Zero 3×2

Channel Zero 3×2

Alice traversează linia dintre realitate și nebunie, în timp ce devine din ce în ce mai încurcată cu familia Peach și cu istoria ei întunecată; Zoe începe să se comporte ciudat după întoarcerea inexplicabilă la Garrett.

Channel Zero 3×1

Channel Zero 3×1

Când o tânără pe nume Alice se mută într-un oraș nou, ea învață despre o serie de dispariții care pot fi legate de un zvon derutant despre scările misterioase din cartierele cele mai grele ale orașului.

Channel Zero 1×1

Channel Zero 1×1

Psihologul psihiatru Mike Painter investighează asasinatele din 1988 ale câtorva copii, inclusiv fratele gemene, care ar putea implica o emisiune de televiziune pentru copii care a început să difuzeze din nou.

Channel Zero 1×2

Channel Zero 1×2

Marla este de acord să-l ajute pe Mike să investigheze crimele; Marla este îngrozită să învețe un secret despre ceea ce sa întâmplat în 1988, care a fost ascuns de atunci.

Channel Zero 1×3

Channel Zero 1×3

Mike trebuie să-l convingă pe Gary că Candle Cove se află în spatele crimelor înainte de a-și lua dreptate în mâinile sale; Marla, Jessica și Amy îl caută pe Mike înainte de a fi prea târziu.

Channel Zero 1×4

Channel Zero 1×4

Fiica lui Lily, Lily, ajunge în mod misterios în Iron Hill, ducând la mai multe informații despre crimele din 1988; Mike și Jessica iau măsuri drastice pentru a vindeca trecutul și pentru a proteja Lily de Candle Cove.

Channel Zero 1×5

Channel Zero 1×5

Mike și Amy află că creatorul lui Candle Cove nu este cel care crede că este; o crimă brutală șochează forțele de poliție din Iron Hill.

Channel Zero 1×6

Channel Zero 1×6

Mike se pregătește să se confrunte cu Candle Cove și să-și salveze fiica Lily, în timp ce Marla se confruntă cu a face o alegere imposibilă.

Channel Zero 2×1

Channel Zero 2×1

Patru prieteni învață că Casa No-End este mai mult decât un conac bântuit atunci când se confruntă cu orori personale ciudate în fiecare cameră.

Channel Zero 2×2

Channel Zero 2×2

Margot și Jules se ocupă de prezența Tatălui, așa cum Seth și JT au pornit pe căile lor înspăimântătoare; Dylan se află într-o misiune secretă de a găsi pe cineva apropiat de el.

Channel Zero 2×3

Channel Zero 2×3

Margot fuge Tatăl cu ajutorul lui Jules, Seth și JT; Dylan încearcă să deprogrameze Lacey; Jules cade mai adânc sub vraja unei influențe sinistru.

Channel Zero 2×5

Channel Zero 2×5

Margot, Jules și Seth se confruntă cu o nouă groază când Tatăl face rău în lumea reală.

Channel Zero 2×4

Channel Zero 2×4

Grupul se confruntă cu cea mai periculoasă parte a Casei Mondiale în căutarea ieșirii; cu Tatăl în căutarea și șocante descoperiri despre fiecare alte revelate, tensiunile din cadrul grupului fierbe.

Channel Zero 2×6

Channel Zero 2×6

Jules se întoarce în casa No-End pentru a salva Margot și, împreună, trebuie să se ocupe în sfârșit de Seth și de Tatăl să scape înainte de a fi prea târziu.

Filme recent urmărite

 • Second Act (2018), online subtitrat in limba Româna (39.087)
  Maya, o femeie ambițioasă de 40 de ani, este blocată într-un loc de muncă prost plătit, luptându-se cu frustrările visurilor neîmplinite. O femeie inteligentă care a lucrat cu sârguință într-un magazin local, acesteia îi este refuzată o poziție managerială din lipsa unei diplome universitare.
 • Eroi de sacrificiu 4 – The Expendables 4 (2018), online subtitrat in limba Româna (21.874)
  După lansarea nu tocmai de succes a celei de-a treia părţi a seriei – The Expendables 3 a avut încasări considerabil mai mici faţă de primele două pelicule – puţini mai credeau că aceasta va mai continua. Iată însă, după mai multe luni fără nici un fel de informaţie de pe frontul „eroilor de sacrificiu”, […]
 • Shazam! (2019), online pe net subtitrat in limba Româna (17.852)
  oți avem un super-erou în noi, este nevoie de puțină magie ca să o scoatem. În cazul lui Billy Batson, strigând un singur cuvânt - SHAZAM! - acest copil în vârstă de 14 ani, care se află în vârstă de 14 ani, se poate transforma în super-eroul adult Shazam, cu amabilitatea unui vrăjitor vechi.
 • Bohemian Rhapsody (2018), Online Subtitrat (14.667)
  Potrivit BBC, producția de film a fost dură. Producatorii filmului și vedeta, Rami Malek, s-au săturat de comportamentul neregulat al lui Bryan Singer, care l-au văzut în mod obișnuit până târziu, pentru a se stabili sau a dispărea cu totul. În 2017, după pauza de Ziua Recunostintei, Singer a dispărut de la filmare timp de […]
 • The Hustle (2019), film online subtitrat in Romana (12.629)
  Un remake al comediei din 1988, "Dirty Rotten Scoundrels", în care doi con artiștii dornici de a se angaja într-un concurs de "loser frunze oraș". A remake of the 1988 comedy, 'Dirty Rotten Scoundrels', in which two down-and-out con artists engage in a "loser leaves town" contest.