Amintește-ți de mine
O parola iti va fi trimisa prin e-mail.
Introduceți numele de utilizator sau adresa de e-mail. Veți primi un link pentru a crea o nouă parolă prin e-mail.
Anulare
Filme – Seriale online pe cinemaHD

Aasif Mandvi

A Series of Unfortunate Events 2×9

A Series of Unfortunate Events 2×9

A Series of Unfortunate Events - O serie de evenimente nefericite (TV Series 2017– ), seriale Online Subtitrat Veniți unul, veniți la cel mai înfiorător circ pe care lumea a văzut-o vreodată, un loc în care misterioasele mistere - și o față familiară - așteaptă.

A Series of Unfortunate Events 1×3

A Series of Unfortunate Events 1×3

A Series of Unfortunate Events - O serie de evenimente nefericite (TV Series 2017– ), seriale Online Subtitrat După ce cei din Baudelaire se deplasează cu Dr. Montgomery, un expert renumit în comportamentul reptilelor, noul lor gardian angajează un asistent înfricoșător familiar.

A Series of Unfortunate Events 1×4

A Series of Unfortunate Events 1×4

A Series of Unfortunate Events - O serie de evenimente nefericite (TV Series 2017– ), seriale Online Subtitrat Klaus și Violet susțin că contele Olaf și cohorturile lui rele atunci când un corp fără viață apare în camera reptilelor. Sunny vede interiorul unei valize.

Filme recent urmărite

 • Second Act (2018), online subtitrat in limba Româna (37.766)
  Maya, o femeie ambițioasă de 40 de ani, este blocată într-un loc de muncă prost plătit, luptându-se cu frustrările visurilor neîmplinite. O femeie inteligentă care a lucrat cu sârguință într-un magazin local, acesteia îi este refuzată o poziție managerială din lipsa unei diplome universitare.
 • Bohemian Rhapsody (2018), Online Subtitrat (14.250)
  Potrivit BBC, producția de film a fost dură. Producatorii filmului și vedeta, Rami Malek, s-au săturat de comportamentul neregulat al lui Bryan Singer, care l-au văzut în mod obișnuit până târziu, pentru a se stabili sau a dispărea cu totul. În 2017, după pauza de Ziua Recunostintei, Singer a dispărut de la filmare timp de […]
 • Eroi de sacrificiu 4 – The Expendables 4 (2018), online subtitrat in limba Româna (11.616)
  După lansarea nu tocmai de succes a celei de-a treia părţi a seriei – The Expendables 3 a avut încasări considerabil mai mici faţă de primele două pelicule – puţini mai credeau că aceasta va mai continua. Iată însă, după mai multe luni fără nici un fel de informaţie de pe frontul „eroilor de sacrificiu”, […]
 • The Grinch (2018), filme animate online subtitrate în Română (9.609)
  The Grinch (2018), filme animate online subtitrate în Română Pentru cel de-al optulea element complet animat, Illumination și Universal Pictures prezintă The Grinch, bazându-se pe clasicul de vacanță al președintelui Dr. Seuss. Grinch povesteste povestea unui bastard cinic, care merge pe o misiune de a fura Crăciunul, doar pentru a-și schimba inima de un spirit […]
 • Destroyer (2018), online subtitrat in limba Româna (8.679)
  Un detectiv de poliție se reconectează cu oamenii dintr-o misiune sub acoperire în trecutul ei îndepărtat pentru a face pace.