Amintește-ți de mine
O parola iti va fi trimisa prin e-mail.
Introduceți numele de utilizator sau adresa de e-mail. Veți primi un link pentru a crea o nouă parolă prin e-mail.
Anulare
Filme – Seriale online pe cinemaHD

Tony Tost

Damnation 1×9

Damnation 1×9

Seth și fermierii iau Legiunea Neagră cu ajutorul aliaților puțin probabil.

Damnation 1×8

Damnation 1×8

Când Bessie descoperă marile planuri industriale pentru Holden, Seth și Amelia trebuie să decidă dacă o vor proteja de Legiunea Neagră.

Damnation 1×7

Damnation 1×7

Când Bessie descoperă marile planuri industriale pentru Holden, Seth și Amelia trebuie să decidă dacă o vor proteja de Legiunea Neagră.

Damnation 1×1

Damnation 1×1

Când greva unui fermier condusă de un predicator local se escaladează, un om din trecutul său este trimis pentru a restabili ordinea.

Damnation 1×2

Damnation 1×2

Seth și fermierii au îndepărtat grupul de vigilenți ai Legiunii Negre. Creeley încearcă să afle mai multe despre noua viață a fratelui său.

Damnation 1×3

Damnation 1×3

Când fermele locale se confruntă cu blocarea pieței, Seth și Amelia încearcă să le câștige înapoi. Creeley și Bessie se luptă cu Legiunea Neagră.

Damnation 1×4

Damnation 1×4

Negocierea începe între fermieri și bancă. Dar lucrurile devin sângeroase când Creeley împarte fermierii.

Damnation 1×5

Damnation 1×5

Seth și Creeley sunt alertați când un carnaval care călătorește vine la Holden; un prieten din trecut scutura lucrurile.

Damnation 1×6

Damnation 1×6

Seth și Lew sunt prezentați cu o ocazie neașteptată când bancherul Calvin Rumple este scos din oraș.

Filme recent urmărite

 • Second Act (2018), online subtitrat in limba Româna (39.090)
  Maya, o femeie ambițioasă de 40 de ani, este blocată într-un loc de muncă prost plătit, luptându-se cu frustrările visurilor neîmplinite. O femeie inteligentă care a lucrat cu sârguință într-un magazin local, acesteia îi este refuzată o poziție managerială din lipsa unei diplome universitare.
 • Eroi de sacrificiu 4 – The Expendables 4 (2018), online subtitrat in limba Româna (21.930)
  După lansarea nu tocmai de succes a celei de-a treia părţi a seriei – The Expendables 3 a avut încasări considerabil mai mici faţă de primele două pelicule – puţini mai credeau că aceasta va mai continua. Iată însă, după mai multe luni fără nici un fel de informaţie de pe frontul „eroilor de sacrificiu”, […]
 • Shazam! (2019), online pe net subtitrat in limba Româna (17.855)
  oți avem un super-erou în noi, este nevoie de puțină magie ca să o scoatem. În cazul lui Billy Batson, strigând un singur cuvânt - SHAZAM! - acest copil în vârstă de 14 ani, care se află în vârstă de 14 ani, se poate transforma în super-eroul adult Shazam, cu amabilitatea unui vrăjitor vechi.
 • Bohemian Rhapsody (2018), Online Subtitrat (14.670)
  Potrivit BBC, producția de film a fost dură. Producatorii filmului și vedeta, Rami Malek, s-au săturat de comportamentul neregulat al lui Bryan Singer, care l-au văzut în mod obișnuit până târziu, pentru a se stabili sau a dispărea cu totul. În 2017, după pauza de Ziua Recunostintei, Singer a dispărut de la filmare timp de […]
 • The Hustle (2019), film online subtitrat in Romana (12.637)
  Un remake al comediei din 1988, "Dirty Rotten Scoundrels", în care doi con artiștii dornici de a se angaja într-un concurs de "loser frunze oraș". A remake of the 1988 comedy, 'Dirty Rotten Scoundrels', in which two down-and-out con artists engage in a "loser leaves town" contest.