Amintește-ți de mine
O parola iti va fi trimisa prin e-mail.
Introduceți numele de utilizator sau adresa de e-mail. Veți primi un link pentru a crea o nouă parolă prin e-mail.
Anulare
Filme – Seriale online pe cinemaHD

Tara Nicole Weyr

The Flash 4×22

The Flash 4×22

The Flash (TV Series 2014– ), serial online subtitrat în Română Când DeVoe atacă o instalație ARGUS pentru a-și termina mașina de iluminare, Barry își dă seama că singurul mod în care îl poate opri este dacă îi permite lui Cisco și lui Caitlin să-l însoțească în instalație. Încă scârțat de moartea lui Ralph, Barry nu este sigur că vrea să riscă mai mult din viața prietenilor săi și consideră că a luat solo DeVoe.

Lucifer 3×24

Lucifer 3×24

Lucifer (TV Series 2015– ), seriale online subtitrat în Română  Șocat de moartea cuiva, Chloe, Lucifer și restul echipei lucrează împreună pentru a investiga și a lua criminalul. Apoi, Lucifer are o epifanie, Maze decide să-și repare o prietenie ruptă, iar Chloe vede în sfârșit adevărul.

Lucifer 3×23

Lucifer 3×23

Lucifer (TV Series 2015– ), seriale online subtitrat în Română Când Lucifer și Chloe investighează moartea unei femei, ei descoperă că ar putea să urmărească un suspect greșit. Apoi, Charlotte își riscă siguranța atunci când decide să ia lucrurile în mâinile ei și, așa cum Lucifer face o mărturisire uriașă, primește un apel telefonic tragic care schimbă totul.

The Flash 4×20

The Flash 4×20

The Flash (TV Series 2014– ), serial online subtitrat în Română Barry și echipa Flash se alătură echipei țiganilor pentru a încerca să contracareze planul lui Thinker. Între timp, Cisco și țiganii au o inimă în inimă vorbind despre relația lor.

Lucifer 3×22

Lucifer 3×22

Lucifer (TV Series 2015– ), seriale online subtitrat în Română Când Chloe ia ceva timp, Lucifer este forțat să lucreze cu Dan la un caz de crimă care implică un spectacol de câini. Între timp, Charlotte și Maze au idei diferite pentru partidul lui Chloe și după o noapte sălbatică, Chloe regândește o decizie de schimbare a vieții.

The Flash 4×14

The Flash 4×14

The Flash (TV Series 2014– ), serial online subtitrat în Română Barry întâlnește o femeie puternică ale cărei abilități i-ar fi putut ajuta în lupta cu DeVoe. Între timp, după ce a aflat că DeVoe îi vizează pe toți cei aflați în autobuz, Ralph decide că nu mai vrea să mai fie erou, singura lui preocupare este să rămână în viață. Harry îl ajută pe Joe.

The Flash 4×19

The Flash 4×19

The Flash (TV Series 2014– ), serial online subtitrat în Română Când Barry are nevoie de ajutor pentru a transporta o meta periculoasă, el îl cheamă pe un nou prieten pentru ajutor - Leo Snart AKA Citizen Cold. Între timp, Cisco devine suspicios față de Harry.

Lucifer 3×21

Lucifer 3×21

Lucifer (TV Series 2015– ), seriale online subtitrat în Română Când o primă balerină este ucisă brutal, Lucifer îl ajută pe Chloe să rezolve cazul și încearcă să-și țină focul departe de Pierce. Amenadiel îl invită pe Charlotte să-l ajute cu un plan important, iar Maze rămâne dedicată unei sarcini din care Pierce a cerut-o să se retragă. Apoi, Chloe se confruntă cu Lucifer despre amestecul său în viața ei, dar, pe cînd el este pe cale să facă o mărturisire ...

Lucifer 3×20

Lucifer 3×20

Lucifer (TV Series 2015– ), seriale online subtitrat în Română Lucifer și Chloe investighează o crimă în timpul căreia un martor susține că un înger de pază înaripat și-a salvat viața, făcându-l pe Lucifer să devină paranoic în privința propriilor sale acțiuni. Între timp, relația lui Pierce și Chloe are o întorsătură interesantă, iar Lucifer descoperă ceva care ar putea schimba totul.

The Flash 4×18

The Flash 4×18

The Flash (TV Series 2014– ), serial online subtitrat în Română Când Barry și Team Flash găsesc o cale de a intra în bara lui Thinker, Ralph consideră că trece o linie periculoasă pentru a învinge DeVoe. Între timp, Joe este preocupat de comportamentul recent al lui Harry.

The Flash 4×17

The Flash 4×17

The Flash (TV Series 2014– ), serial online subtitrat în Română Barry și Ralph iau diferite abordări pentru a găsi metalele de autobuz rămase înainte ca DeVoe să ajungă la ele. Cu toate acestea, atitudinea lui Cavalier a lui Ralph îl frustra pe Barry, iar cei doi se ciocnesc de ce înseamnă să fii erou. Între timp, Breacher se întoarce pentru a cere Cisco o favoare.

Lucifer 3×19

Lucifer 3×19

Lucifer (TV Series 2015– ), seriale online subtitrat în Română Când Maze este principalul suspect într-o crimă, Lucifer și Chloe intră în lumea vânătorii de recompense pentru a investiga. Labirintul decide că vrea să se întoarcă în iad, dar după ce refuză Lucifer, se întoarce la Pierce pentru ajutor. Între timp, sanatatea lui Charlotte este pusă la îndoială când face o mare descoperire, iar Chloe admite că se întâlnește cu cineva.

Once Upon a Time 7×2

Once Upon a Time 7×2

Once Upon a Time (TV Series 2011– ), seriale online subtitrat în Română Henry îi cheamă familia pentru ajutor în găsirea Cenusarelei; Jacinda caută o modalitate de a vedea pe Lucy; Victoria încearcă să scape de Henry.

The Crossing 1×4

The Crossing 1×4

The Crossing (TV Series 2018– ), seriale Online Subtitrat Disperat să-și salveze fiul, Oliver, dintr-o situație potențial letală, Jude ajunge la Emma cu o cerere care ar putea pune în pericol viața fiecăruia din tabără. Între timp, trecutul secret al Hannei ajunge la lumină, Sophie descoperă ceva neașteptat în lucrarea de sânge a lui Leah, iar Paul dezvăluie o informație șocantă despre migrația anterioară.

Lucifer 3×18

Lucifer 3×18

Lucifer (TV Series 2015– ), seriale online subtitrat în Română În timp ce Chloe și Lucifer merg în căutarea unui criminal în serie care vizează cupluri îndrăgostite, Pierce își dă seama că cazul este legat de o crimă pe care a rezolvat-o în 1958. Apoi, Lucifer este supărat când Pierce are o schimbare de inimă cu privire la o decizie importantă.

The Flash 4×16

The Flash 4×16

The Flash (TV Series 2014– ), serial online subtitrat în Română Echipa Flash se confruntă cu o nouă metrou de autobuz, Matthew aka Melting Pot. El are capacitatea de a schimba ADN-ul oamenilor, astfel încât, în timpul unei bătălii cu Team Flash, el transferă super viteza lui Barry către Iris. Acum, cu o nouă amenințare dezlănțuită în orașul central, Barry trebuie să joace rolul de lider de echipă, în timp ce Iris ia manta de viteză super-erou pentru a-și învinge noul ...

Lucifer 3×17

Lucifer 3×17

Lucifer (TV Series 2015– ), seriale online subtitrat în Română  Cand viata unui cantaret de superstar este amenintata, echipa este impinsa in lumea show-urilor de stadioane, fanilor nebunosi si divas, dand lui Lucifer o alergare pentru banii lui. Între timp, Charlotte încearcă să-i ajute pe Linda și pe Maze să-și repare prietenia.

The Flash 4×21

The Flash 4×21

The Flash (TV Series 2014– ), serial online subtitrat în Română Cu dispozitivul de iluminare al lui DeVoe aproape complet, pentru al dezactiva Flash și echipa lui trebuie să-și pună credința într-un aliat puțin probabil - Amunet Black. Între timp, Harry a lovit un nivel scăzut, când "Consiliul Wells" îl dă afară, dar Cisco îl introduce la "Consiliul Harrisons".

The Flash 4×15

The Flash 4×15

Când o bombă nucleară detonează în centrul orașului central, Barry, Jesse Quick și Jay Garrick încetinesc timpul introducând Flashtime. Pe măsură ce toată lumea din oraș este înghețată, cei trei viteji se împing în punctul de rupere pentru a salva orașul și toată lumea în el.

Lucifer 3×16

Lucifer 3×16

Lucifer (TV Series 2015– ), seriale online subtitrat în Română Atunci când un om de știință cel mai bine vândut este ucis, Lucifer și Chloe descoperă că cărțile ei se bazează pe adevărați oameni din trecutul ei și trebuie să se infiltreze în reuniunea de liceu pentru a-și prinde ucigașul. Între timp, Amenadiel și Linda se luptă să-și facă relația publică.

Lucifer 3×15

Lucifer 3×15

 Lucifer și Chloe trebuie să se infiltreze într-o reuniune de liceu pentru a prinde o crimă de romancier; Amendial și Linda se luptă cu a face public relația lor.

The Flash 4×13

The Flash 4×13

După ce a aflat că Amunet a făcut o înțelegere pentru a cumpăra toate metahumanii în Heights Heights, Barry trebuie să decidă dacă ar trebui să-și expună puterile pentru a-și salva colegii de cameră. După o vizită de la un vechi prieten, Ralph este amintit de trecutul său umbros și se întreabă dacă el este cu adevărat un om schimbat.

Lucifer 3×14

Lucifer 3×14

 Când investigațiile lui Chloe și Lucifer privind uciderea unui hoț diamant indică unuia dintre frații lui Ella ca suspect principal, Ella este condusă pentru a dovedi nevinovăția fratelui ei și recrutează un aliat puțin probabil. Între timp, Linda e supărată când Charlotte vine la ea pentru ajutor, iar detectivul Pierce își rezolvă problemele cu Amenadiel.

Lucifer 3×13

Lucifer 3×13

 Atunci când un profesor de chimie ecstasy-a devenit ucis într-o confortabilă suburbie din Los Angeles, Lucifer și Pierce trebuie să meargă sub acoperire pentru a ajuta la urmărirea criminalului. Între timp, Maze are o atracție nouă pentru cineva pe care o disprețuia și Charlotte are o revelație.

Lucifer 3×12

Lucifer 3×12

Lucifer află identitatea și situația grea în care se află Pierce și se oferă să-l ajute să facă o înțelegere. Amenadiel se ocupă de o problemă personală.

Designated Survivor 1×13

Designated Survivor 1×13

Un jurnalist de investigație șochează Casa Albă atunci când dezvăluie informații clasificate în timpul unui briefing de presă și lăsă pe Seth să lupte pentru a elimina pagubele din povestea scursă. Hannah descoperă o conexiune cheie între MacLeish și conspirație.

Lucifer 3×1

Lucifer 3×1

Lucifer reclamă ajutorul lui Chloe pentru a determina de ce sa trezit în deșert cu aripile pe spate, care ar putea fi legate de o scenă activă a crimei.

Lucifer 2×7

Lucifer 2×7

Atunci când prizonierul condamnat pentru uciderea tatălui lui Chloe este ucis, noi dovezi sugerează că el a fost înrămată. Între timp, Maze încearcă să-și găsească un loc de muncă și Lucifer umbrește Dan pentru a învăța cum să fii "normal".

Lucifer 1×10

Lucifer 1×10

Lucifer și Chloe au sarcina de a rezolva uciderea unui restaurator proeminent. Când își întâlnesc fiul, ei bănuiesc că a jucat un rol în moarte. Între timp, mama lui Chloe se întoarce acasă, trimițând viață lui Chloe în răzbunare, așa cum Lucifer își învață că familia lui disfuncțională nu este aproape la fel de unică pe cât credea.

Filme recent urmărite

 • Second Act (2018), online subtitrat in limba Româna (39.090)
  Maya, o femeie ambițioasă de 40 de ani, este blocată într-un loc de muncă prost plătit, luptându-se cu frustrările visurilor neîmplinite. O femeie inteligentă care a lucrat cu sârguință într-un magazin local, acesteia îi este refuzată o poziție managerială din lipsa unei diplome universitare.
 • Eroi de sacrificiu 4 – The Expendables 4 (2018), online subtitrat in limba Româna (21.930)
  După lansarea nu tocmai de succes a celei de-a treia părţi a seriei – The Expendables 3 a avut încasări considerabil mai mici faţă de primele două pelicule – puţini mai credeau că aceasta va mai continua. Iată însă, după mai multe luni fără nici un fel de informaţie de pe frontul „eroilor de sacrificiu”, […]
 • Shazam! (2019), online pe net subtitrat in limba Româna (17.855)
  oți avem un super-erou în noi, este nevoie de puțină magie ca să o scoatem. În cazul lui Billy Batson, strigând un singur cuvânt - SHAZAM! - acest copil în vârstă de 14 ani, care se află în vârstă de 14 ani, se poate transforma în super-eroul adult Shazam, cu amabilitatea unui vrăjitor vechi.
 • Bohemian Rhapsody (2018), Online Subtitrat (14.670)
  Potrivit BBC, producția de film a fost dură. Producatorii filmului și vedeta, Rami Malek, s-au săturat de comportamentul neregulat al lui Bryan Singer, care l-au văzut în mod obișnuit până târziu, pentru a se stabili sau a dispărea cu totul. În 2017, după pauza de Ziua Recunostintei, Singer a dispărut de la filmare timp de […]
 • The Hustle (2019), film online subtitrat in Romana (12.637)
  Un remake al comediei din 1988, "Dirty Rotten Scoundrels", în care doi con artiștii dornici de a se angaja într-un concurs de "loser frunze oraș". A remake of the 1988 comedy, 'Dirty Rotten Scoundrels', in which two down-and-out con artists engage in a "loser leaves town" contest.