Amintește-ți de mine
O parola iti va fi trimisa prin e-mail.
Introduceți numele de utilizator sau adresa de e-mail. Veți primi un link pentru a crea o nouă parolă prin e-mail.
Anulare
Filme – Seriale online pe cinemaHD

Scott Frank

Godless 1×7

Godless 1×7

În timp ce locuitorii din La Belle se pregătesc pentru atacul lui Frank, Whitey caută ajutor unui aliat neașteptat. Roy și Frank au ajuns să înțeleagă.

Godless 1×1

Godless 1×1

After fleeing from his outlaw gang, led by the ultra-violent Frank Griffin, Roy Goode takes refuge in La Belle. a New Mexico town mysteriously made up of women. But how long until his old friends come looking for him?

Godless 1×2

Godless 1×2

La Belle wrestles with an all-or-nothing offer. Bill seeks new and dangerous ways to prove himself, And Frank shares a story with an captive audience.

Godless 1×3

Godless 1×3

Bill își imaginează poziția falsă a lui Roy, un rechizitor Truckee învață să călărească un cal, Whitey își încearcă mâna la învățarea muzicii, iar John răspândește cuvântul.

Godless 1×4

Godless 1×4

Bill primește niște știri de suferință, iar Frank preia un pericol diferit. O parte din trecutul tulbure al lui Alice se concentrează.

Godless 1×5

Godless 1×5

Dornic de a urmări pe Frank și pe echipajul său, Bill solicită ajutor din partea armatei. Între timp, Alice și Roy au lovit mizeria și Whitey împărtășește un secret cu Mary-Agnes.

Godless 1×6

Godless 1×6

Mary-Agnes încearcă să-i ajute pe Martha să-i scape de trecut. Grigg îi asigură lui Frank că știe. Roy se luptă cu sentimentele sale pentru Alice.

Filme recent urmărite

 • Second Act (2018), online subtitrat in limba Româna (39.016)
  Maya, o femeie ambițioasă de 40 de ani, este blocată într-un loc de muncă prost plătit, luptându-se cu frustrările visurilor neîmplinite. O femeie inteligentă care a lucrat cu sârguință într-un magazin local, acesteia îi este refuzată o poziție managerială din lipsa unei diplome universitare.
 • Eroi de sacrificiu 4 – The Expendables 4 (2018), online subtitrat in limba Româna (21.266)
  După lansarea nu tocmai de succes a celei de-a treia părţi a seriei – The Expendables 3 a avut încasări considerabil mai mici faţă de primele două pelicule – puţini mai credeau că aceasta va mai continua. Iată însă, după mai multe luni fără nici un fel de informaţie de pe frontul „eroilor de sacrificiu”, […]
 • Shazam! (2019), online pe net subtitrat in limba Româna (17.781)
  oți avem un super-erou în noi, este nevoie de puțină magie ca să o scoatem. În cazul lui Billy Batson, strigând un singur cuvânt - SHAZAM! - acest copil în vârstă de 14 ani, care se află în vârstă de 14 ani, se poate transforma în super-eroul adult Shazam, cu amabilitatea unui vrăjitor vechi.
 • Bohemian Rhapsody (2018), Online Subtitrat (14.617)
  Potrivit BBC, producția de film a fost dură. Producatorii filmului și vedeta, Rami Malek, s-au săturat de comportamentul neregulat al lui Bryan Singer, care l-au văzut în mod obișnuit până târziu, pentru a se stabili sau a dispărea cu totul. În 2017, după pauza de Ziua Recunostintei, Singer a dispărut de la filmare timp de […]
 • The Hustle (2019), film online subtitrat in Romana (12.355)
  Un remake al comediei din 1988, "Dirty Rotten Scoundrels", în care doi con artiștii dornici de a se angaja într-un concurs de "loser frunze oraș". A remake of the 1988 comedy, 'Dirty Rotten Scoundrels', in which two down-and-out con artists engage in a "loser leaves town" contest.