Amintește-ți de mine
O parola iti va fi trimisa prin e-mail.
Introduceți numele de utilizator sau adresa de e-mail. Veți primi un link pentru a crea o nouă parolă prin e-mail.
Anulare
Filme – Seriale online pe cinemaHD

Ross Duffer

Stranger Things 1×8

Stranger Things 1×8

Dr. Brenner deține Hopper și Joyce pentru interogatoriu, în timp ce băieții așteaptă cu Eleven în sală. Înapoi la Will's, Nancy și Jonathan se pregătesc pentru luptă.

Stranger Things 1×7

Stranger Things 1×7

Unsprezece lupte pentru a ajunge la Will, în timp ce Lucas avertizează că "oamenii răi vin." Nancy și Jonathan arată politiei ceea ce Jonathan a prins în camera.

Stranger Things 1×6

Stranger Things 1×6

Un frenetic Jonathan îl caută pe Nancy în întuneric, dar Steve îl caută și pe ea. Hopper și Joyce descoperă adevărul despre experimentele laboratorului.

Stranger Things 1×5

Stranger Things 1×5

Hopper pătrunde în laborator, în timp ce Nancy și Jonathan se confruntă cu forța care ia luat pe Will. Băieții îl întreabă pe dl. Clarke cum să călătorească către o altă dimensiune.

Stranger Things 1×2

Stranger Things 1×2

Lucas, Mike și Dustin încearcă să vorbească cu fata pe care o găsesc în pădure. Hopper pune întrebări unui Joyce neliniștit despre un apel telefonic neliniștit.

Stranger Things 1×1

Stranger Things 1×1

În drum spre casă din casa unui prieten, tânărul Will vede ceva teribil. În apropiere, un secret sinistru se ascunde în adâncurile unui laborator guvernamental.

Filme recent urmărite

 • Second Act (2018), online subtitrat in limba Româna (39.040)
  Maya, o femeie ambițioasă de 40 de ani, este blocată într-un loc de muncă prost plătit, luptându-se cu frustrările visurilor neîmplinite. O femeie inteligentă care a lucrat cu sârguință într-un magazin local, acesteia îi este refuzată o poziție managerială din lipsa unei diplome universitare.
 • Eroi de sacrificiu 4 – The Expendables 4 (2018), online subtitrat in limba Româna (21.368)
  După lansarea nu tocmai de succes a celei de-a treia părţi a seriei – The Expendables 3 a avut încasări considerabil mai mici faţă de primele două pelicule – puţini mai credeau că aceasta va mai continua. Iată însă, după mai multe luni fără nici un fel de informaţie de pe frontul „eroilor de sacrificiu”, […]
 • Shazam! (2019), online pe net subtitrat in limba Româna (17.801)
  oți avem un super-erou în noi, este nevoie de puțină magie ca să o scoatem. În cazul lui Billy Batson, strigând un singur cuvânt - SHAZAM! - acest copil în vârstă de 14 ani, care se află în vârstă de 14 ani, se poate transforma în super-eroul adult Shazam, cu amabilitatea unui vrăjitor vechi.
 • Bohemian Rhapsody (2018), Online Subtitrat (14.630)
  Potrivit BBC, producția de film a fost dură. Producatorii filmului și vedeta, Rami Malek, s-au săturat de comportamentul neregulat al lui Bryan Singer, care l-au văzut în mod obișnuit până târziu, pentru a se stabili sau a dispărea cu totul. În 2017, după pauza de Ziua Recunostintei, Singer a dispărut de la filmare timp de […]
 • The Hustle (2019), film online subtitrat in Romana (12.443)
  Un remake al comediei din 1988, "Dirty Rotten Scoundrels", în care doi con artiștii dornici de a se angaja într-un concurs de "loser frunze oraș". A remake of the 1988 comedy, 'Dirty Rotten Scoundrels', in which two down-and-out con artists engage in a "loser leaves town" contest.