Amintește-ți de mine
O parola iti va fi trimisa prin e-mail.
Introduceți numele de utilizator sau adresa de e-mail. Veți primi un link pentru a crea o nouă parolă prin e-mail.
Anulare
Filme – Seriale online pe cinemaHD

Richard Bell

Wanted 2×5

Wanted 2×5

Greșelile lui David îl prindeau și-i puneau pe toți în pericol și Lola trebuia să revină la o viață trecută pentru a găsi siguranță, pe măsură ce dușmanii se apropiau de toate părțile.

Wanted 2×6

Wanted 2×6

Într-o încercare disperată de a lua lupta împotriva urmăritorilor și de a le termina, Lola și Chelsea au pus totul pe linie. Dar o trădare devastatoare va amenința că o va face să se prăbușească.

Wanted 2×4

Wanted 2×4

Femeile sunt forțate să exploreze noi metode de strângere de bani pentru a aduce David în siguranță în Noua Zeelandă, iar Lola își petrece timp cu Ray. Josh Levine ajunge să ajute poliția locală.

Wanted 1×1

Wanted 1×1

Două femei sunt acuzate în mod fals de crimă și se duc în Australia într-o mașină plină cu bani furați.

Wanted 1×2

Wanted 1×2

Chelsea și Lola traversează frontiera Queensland în presupusa siguranță în timp ce încearcă să elaboreze un plan. Cu toate acestea, ele sunt urmărite de grupul operativ stabilit pentru a rezolva fotografierea cu autobuzul.

Wanted 1×4

Wanted 1×4

Lola se întoarce în orașul ei natal Wooradulla, dar trecutul ei se întoarce să o bântuie. Chelsea învață secretul întunecat al Lolii despre o noapte groaznică acum douăzeci de ani, iar încrederea dintre ei este zdruncinată.

Wanted 1×3

Wanted 1×3

Chelsea și Lola se găsesc blocați în mijlocul bush după o defalcare. Lucrurile se înrăutățește, în timp ce un om-lovitură își preia poteca.

Wanted 1×6

Wanted 1×6

Cu relații tensionate, Lola se confruntă cu Chelsea în privința bagajelor sale secrete.

Wanted 2×2

Wanted 2×2

Lola și Chelsea îl salvează pe fiul lui Lola. Capul duo se îndreaptă spre Noua Zeelandă. Lola învață numele adversarului ei. O eroare vede eforturile lor anulate. Stanton sosește în Noua Zeelandă pentru a vâna femeile și pentru a-și recâștiga favorurile cu socrul său.

Wanted 2×3

Wanted 2×3

Pe măsură ce Ray se închide, urmărirea periculoasă și spectaculoasă a armei duce Lola și Chelsea adânc în necunoscut și aproape de dezastru. Secretul lui David îl pune într-un pericol grav în Bangkok.

Wanted 2×1

Wanted 2×1

Lola află că fiul ei este ținut ostatic în Thailanda și va fi eliberat dacă va preda un articol capabil să acceseze o cutie de blocare bancară. Ea și Chelsea se îndreaptă spre Thailanda. Corupt de cupru Ray Stanton este atacat în închisoare.

Wanted 1×5

Wanted 1×5

Chase pentru masina cu bani conduce Chelsea și Lola la sălbaticul Baruma Bush Bash. Cu relații tensionate, Lola se confruntă cu Chelsea în privința bagajelor sale secrete.

Filme recent urmărite

 • Second Act (2018), online subtitrat in limba Româna (39.038)
  Maya, o femeie ambițioasă de 40 de ani, este blocată într-un loc de muncă prost plătit, luptându-se cu frustrările visurilor neîmplinite. O femeie inteligentă care a lucrat cu sârguință într-un magazin local, acesteia îi este refuzată o poziție managerială din lipsa unei diplome universitare.
 • Eroi de sacrificiu 4 – The Expendables 4 (2018), online subtitrat in limba Româna (21.351)
  După lansarea nu tocmai de succes a celei de-a treia părţi a seriei – The Expendables 3 a avut încasări considerabil mai mici faţă de primele două pelicule – puţini mai credeau că aceasta va mai continua. Iată însă, după mai multe luni fără nici un fel de informaţie de pe frontul „eroilor de sacrificiu”, […]
 • Shazam! (2019), online pe net subtitrat in limba Româna (17.799)
  oți avem un super-erou în noi, este nevoie de puțină magie ca să o scoatem. În cazul lui Billy Batson, strigând un singur cuvânt - SHAZAM! - acest copil în vârstă de 14 ani, care se află în vârstă de 14 ani, se poate transforma în super-eroul adult Shazam, cu amabilitatea unui vrăjitor vechi.
 • Bohemian Rhapsody (2018), Online Subtitrat (14.628)
  Potrivit BBC, producția de film a fost dură. Producatorii filmului și vedeta, Rami Malek, s-au săturat de comportamentul neregulat al lui Bryan Singer, care l-au văzut în mod obișnuit până târziu, pentru a se stabili sau a dispărea cu totul. În 2017, după pauza de Ziua Recunostintei, Singer a dispărut de la filmare timp de […]
 • The Hustle (2019), film online subtitrat in Romana (12.423)
  Un remake al comediei din 1988, "Dirty Rotten Scoundrels", în care doi con artiștii dornici de a se angaja într-un concurs de "loser frunze oraș". A remake of the 1988 comedy, 'Dirty Rotten Scoundrels', in which two down-and-out con artists engage in a "loser leaves town" contest.