Amintește-ți de mine
O parola iti va fi trimisa prin e-mail.
Introduceți numele de utilizator sau adresa de e-mail. Veți primi un link pentru a crea o nouă parolă prin e-mail.
Anulare
Filme – Seriale online pe cinemaHD

Reed Morano

The Handmaid’s Tale 2×11

The Handmaid’s Tale 2×11

The Handmaid's Tale (TV Series 2017– ), seriale Online Subtitrat Offred se confruntă cu o provocare înfricoșătoare, în timp ce își amintește de viața ei ca mamă. Serena Joy și comandantul se ocupă de impactul acțiunilor lor spre Offred.

The Handmaid’s Tale 2×10

The Handmaid’s Tale 2×10

The Handmaid's Tale (TV Series 2017– ), seriale Online Subtitrat O Serena frustrat devine disperată. Comandantul încearcă să facă schimbări cu Offred. Nick îl împinge pe Eden mai departe. Offred se confruntă cu o reuniune neașteptată.

The Handmaid’s Tale 2×9

The Handmaid’s Tale 2×9

The Handmaid's Tale (TV Series 2017– ), seriale Online Subtitrat Waterfords lansează o călătorie diplomatică în străinătate. Serena se confruntă cu tentatia vieții din afara Galaadului. Luke și Moira se luptă cu vina supraviețuitorului. Offred caută sprijin din partea aliaților.

The Handmaid’s Tale 2×7

The Handmaid’s Tale 2×7

The Handmaid's Tale (TV Series 2017– ), seriale Online Subtitrat Un atac trimite unde de șoc prin Galaad și America Micului. Serena Joy face o alegere periculoasă pentru a-și proteja familia. Moira caută pe cineva din trecutul ei.

The Handmaid’s Tale 2×8

The Handmaid’s Tale 2×8

The Handmaid's Tale (TV Series 2017– ), seriale Online Subtitrat Un copil bolnav testează Offred și Serena. Janine se confruntă în cele din urmă cu Naomi.

The Handmaid’s Tale 2×5

The Handmaid’s Tale 2×5

The Handmaid's Tale (TV Series 2017– ), seriale Online Subtitrat Spiralele spate, ca o ceremonie Gilead, îi întrerup relația cu Nick. Janine încearcă să se adapteze la viața din colonii, punându-i în pericol prietenia cu Emily.

The Handmaid’s Tale 2×6

The Handmaid’s Tale 2×6

The Handmaid's Tale (TV Series 2017– ), seriale Online Subtitrat Offred găsește aliați și obstacole neașteptate în căutarea unei modalități de a proteja Hannah. Comandantul se pregătește pentru dedicarea unui nou centru roșu. Nick se luptă cu noua sa misiune.

The Handmaid’s Tale 2×4

The Handmaid’s Tale 2×4

The Handmaid's Tale (TV Series 2017– ), seriale Online Subtitrat Un duș pentru copii provoacă o schimbare îngrijorătoare în relația lui Offred cu Serena Joy. Dincolo de alegerea pe care a făcut-o, ea a condus-o să devină o servitoare.

The Handmaid’s Tale 2×1

The Handmaid’s Tale 2×1

The Handmaid's Tale (TV Series 2017– ), seriale Online Subtitrat Offend se socotesc cu consecințele unei decizii periculoase, în timp ce bântuie de amintiri din trecutul ei și începutul violent al Galaadului.

The Handmaid’s Tale 2×2

The Handmaid’s Tale 2×2

The Handmaid's Tale (TV Series 2017– ), seriale Online Subtitrat Offred se adaptează la un nou mod de viață. Sosirea unei persoane neașteptate întrerupe coloniile. O familie este ruptă de apariția Galaadului.

The Handmaid’s Tale 2×3

The Handmaid’s Tale 2×3

The Handmaid's Tale (TV Series 2017– ), seriale Online Subtitrat Offred reflectă relația ei cu mama ei în timp ce navighează prin Galaad. În America mică, Moira încearcă să facă față traumei pe care a suferit-o.

The Handmaid’s Tale 1×1

The Handmaid’s Tale 1×1

The Handmaid's Tale (TV Series 2017– ), seriale Online Subtitrat Dincolo, una dintre puținele femei fertile cunoscute sub numele de Handmaids în republica oprimantă din Galaad, se luptă să supraviețuiască ca un surogat de reproducere pentru un comandant puternic și soția lui resentimente.

The Handmaid’s Tale 1×8

The Handmaid’s Tale 1×8

The Handmaid's Tale (TV Series 2017– ), seriale Online Subtitrat Comandantul surprinde Offred cu o aventură secretă în Galaad. Trecutul tulburat al lui Nick duce la recrutarea sa de către fiii lui Iacov.

The Handmaid’s Tale 1×9

The Handmaid’s Tale 1×9

The Handmaid's Tale (TV Series 2017– ), seriale Online Subtitrat Offred se îmbarcă într-o misiune periculoasă pentru rezistență. Janine se mută la o nouă înregistrare. Serena Joy suspectează infidelitatea comandantului.

The Handmaid’s Tale 1×10

The Handmaid’s Tale 1×10

The Handmaid's Tale (TV Series 2017– ), seriale Online Subtitrat Serena Joy se confruntă cu Offred și cu comandantul. Offside lupte cu o revelație complicată, schimbătoare de viață. Servitorii se confruntă cu o decizie brutală.

The Handmaid’s Tale 1×2

The Handmaid’s Tale 1×2

The Handmaid's Tale (TV Series 2017– ), seriale Online Subtitrat Offred și colegii ei Handmaids asistă la livrarea copilului lui Janine, determinând Offred să-și amintească nașterea fiicei sale. Offend se apropie de Ofglen în timp ce se temea de o întâlnire secretă cu comandantul.

The Handmaid’s Tale 1×3

The Handmaid’s Tale 1×3

The Handmaid's Tale (TV Series 2017– ), seriale Online Subtitrat Offward vizitează copilul lui Janine cu Serena Joy și își amintește de primele zile ale revoluției înainte de Galaad. Ofglen se confruntă cu o provocare dificilă.

The Handmaid’s Tale 1×4

The Handmaid’s Tale 1×4

The Handmaid's Tale (TV Series 2017– ), seriale Online Subtitrat Pedepsită de Serena Joy, Offred începe să se descurce și să se reflecte în timpul ei cu Moira la Centrul Roșu. O complicație în timpul ceremoniei amenință supraviețuirea lui Offred cu comandantul și Serena Joy.

The Handmaid’s Tale 1×5

The Handmaid’s Tale 1×5

The Handmaid's Tale (TV Series 2017– ), seriale Online Subtitrat Serena Joy face din Offred o propunere surprinzătoare. Offred își amintește începuturile neconvenționale ale relației sale cu soțul ei.

The Handmaid’s Tale 1×6

The Handmaid’s Tale 1×6

The Handmaid's Tale (TV Series 2017– ), seriale Online Subtitrat Un ambasador mexican, care vizitează întrebările lui Gilead, a fost dezbătut despre viața sa ca servitoare. Serena Joy se reflectă în căsnicia ei și în rolul pe care la jucat odată în creația lui Gilead.

The Handmaid’s Tale 1×7

The Handmaid’s Tale 1×7

The Handmaid's Tale (TV Series 2017– ), seriale Online Subtitrat Amintirea tentativă de evadare a familiei sale, o revelație șocantă din viața dinaintea lui Galaad oferă o nouă perspectivă asupra vieții lui Offred.

Filme recent urmărite

 • Second Act (2018), online subtitrat in limba Româna (39.024)
  Maya, o femeie ambițioasă de 40 de ani, este blocată într-un loc de muncă prost plătit, luptându-se cu frustrările visurilor neîmplinite. O femeie inteligentă care a lucrat cu sârguință într-un magazin local, acesteia îi este refuzată o poziție managerială din lipsa unei diplome universitare.
 • Eroi de sacrificiu 4 – The Expendables 4 (2018), online subtitrat in limba Româna (21.289)
  După lansarea nu tocmai de succes a celei de-a treia părţi a seriei – The Expendables 3 a avut încasări considerabil mai mici faţă de primele două pelicule – puţini mai credeau că aceasta va mai continua. Iată însă, după mai multe luni fără nici un fel de informaţie de pe frontul „eroilor de sacrificiu”, […]
 • Shazam! (2019), online pe net subtitrat in limba Româna (17.783)
  oți avem un super-erou în noi, este nevoie de puțină magie ca să o scoatem. În cazul lui Billy Batson, strigând un singur cuvânt - SHAZAM! - acest copil în vârstă de 14 ani, care se află în vârstă de 14 ani, se poate transforma în super-eroul adult Shazam, cu amabilitatea unui vrăjitor vechi.
 • Bohemian Rhapsody (2018), Online Subtitrat (14.617)
  Potrivit BBC, producția de film a fost dură. Producatorii filmului și vedeta, Rami Malek, s-au săturat de comportamentul neregulat al lui Bryan Singer, care l-au văzut în mod obișnuit până târziu, pentru a se stabili sau a dispărea cu totul. În 2017, după pauza de Ziua Recunostintei, Singer a dispărut de la filmare timp de […]
 • The Hustle (2019), film online subtitrat in Romana (12.375)
  Un remake al comediei din 1988, "Dirty Rotten Scoundrels", în care doi con artiștii dornici de a se angaja într-un concurs de "loser frunze oraș". A remake of the 1988 comedy, 'Dirty Rotten Scoundrels', in which two down-and-out con artists engage in a "loser leaves town" contest.