Amintește-ți de mine
O parola iti va fi trimisa prin e-mail.
Introduceți numele de utilizator sau adresa de e-mail. Veți primi un link pentru a crea o nouă parolă prin e-mail.
Anulare
Filme – Seriale online pe cinemaHD

Randall Einhorn

The Mick 1×12

The Mick 1×12

Când se pare că Chip este scammed de o fată pe care a întâlnit-o online, Mickey încearcă să-l învețe cum să fie un "lup" împotriva unei "oi". Între timp, Sabrina este speriată de faptul că prietenul ei începe să ocupe căile lui Jimmy și intenționează să intervină.

The Mick 1×11

The Mick 1×11

Când Mickey crede că școala lui Ben îl discrimină, se ridică pentru nepotul ei. Între timp, Sabrina și Chip petrec timp cu Alba și învață niște lucruri surprinzătoare despre ea.

The Mick 1×8

The Mick 1×8

După ce Chip ajunge într-un scandal, Sabrina conduce un proces de judecată la școală împotriva lui, în cazul în care trebuie să aleagă între un se alătură coechipierilor sau a lua toamna. Între timp, Alba dă familia Bugatti, iar Ben este martor.

The Mick 1×7

The Mick 1×7

Pembertonii se intoarce la clubul de stat pentru a-si restabili reputatia de familie, dar Mickey se lupta cu femeia feminina de club de country, iar Chip a fost retrogradat de la campionul de golf patrulea.

The Mick 1×4

The Mick 1×4

Când Mickey află că au uitat de ziua a șaptea a lui Ben, familia este forțată să își părăsească tendințele egoiste pentru o zi și să-i arunce sărbătoarea pe care o merită, ceea ce se dovedește mult mai greu decât suna.

The Mick 1×3

The Mick 1×3

Mickey îi înșeală pe Sabrina să creadă că este însărcinată să o sperie în controlul nașterilor. Între timp, Chip consideră o vasectomie pentru a contracara săpătorii de aur, dar nici măcar nu a sărutat o fată.

The Mick 1×2

The Mick 1×2

Copiii Pemberton învață câteva lecții în "dragoste dură", când Mickey îi cheamă pe bunicile lor prea stricte să le disciplineze. Între timp, Mickey se reuneste cu Jimmy.

The Mick 1×1

The Mick 1×1

O degenerare neapologetică se îndreaptă către afluentul Greenwich, CT, pentru a ridica copiii răsfățați de sora bogată și cumnatul ei, care au părăsit țara pentru a evita urmărirea penală pentru activități ilegale.

Filme recent urmărite

 • Second Act (2018), online subtitrat in limba Româna (39.016)
  Maya, o femeie ambițioasă de 40 de ani, este blocată într-un loc de muncă prost plătit, luptându-se cu frustrările visurilor neîmplinite. O femeie inteligentă care a lucrat cu sârguință într-un magazin local, acesteia îi este refuzată o poziție managerială din lipsa unei diplome universitare.
 • Eroi de sacrificiu 4 – The Expendables 4 (2018), online subtitrat in limba Româna (21.266)
  După lansarea nu tocmai de succes a celei de-a treia părţi a seriei – The Expendables 3 a avut încasări considerabil mai mici faţă de primele două pelicule – puţini mai credeau că aceasta va mai continua. Iată însă, după mai multe luni fără nici un fel de informaţie de pe frontul „eroilor de sacrificiu”, […]
 • Shazam! (2019), online pe net subtitrat in limba Româna (17.781)
  oți avem un super-erou în noi, este nevoie de puțină magie ca să o scoatem. În cazul lui Billy Batson, strigând un singur cuvânt - SHAZAM! - acest copil în vârstă de 14 ani, care se află în vârstă de 14 ani, se poate transforma în super-eroul adult Shazam, cu amabilitatea unui vrăjitor vechi.
 • Bohemian Rhapsody (2018), Online Subtitrat (14.617)
  Potrivit BBC, producția de film a fost dură. Producatorii filmului și vedeta, Rami Malek, s-au săturat de comportamentul neregulat al lui Bryan Singer, care l-au văzut în mod obișnuit până târziu, pentru a se stabili sau a dispărea cu totul. În 2017, după pauza de Ziua Recunostintei, Singer a dispărut de la filmare timp de […]
 • The Hustle (2019), film online subtitrat in Romana (12.355)
  Un remake al comediei din 1988, "Dirty Rotten Scoundrels", în care doi con artiștii dornici de a se angaja într-un concurs de "loser frunze oraș". A remake of the 1988 comedy, 'Dirty Rotten Scoundrels', in which two down-and-out con artists engage in a "loser leaves town" contest.