Amintește-ți de mine
O parola iti va fi trimisa prin e-mail.
Introduceți numele de utilizator sau adresa de e-mail. Veți primi un link pentru a crea o nouă parolă prin e-mail.
Anulare
Filme – Seriale online pe cinemaHD

Nick Copus

Gotham 4×22

Gotham 4×22

Gotham (TV Series 2014– ), serial online subtitrat in Română Ieremia avertizează un Gordon sceptic de mai multă distrugere care vine din calea lui Gotham și Gordon este forțat să facă o decizie potențial devastatoare. Între timp, Barbara adună o echipă pentru a-și asigura poziția, în timp ce alianțele din lumea interlopă se schimbă și dovedesc că nimeni nu poate fi de încredere. Apoi, Bruce este forțat să se apropie de viitor. Ultimul sezon.

Siren 1×9

Siren 1×9

Siren (TV Series 2018– ), seriale Online Subtitrat Donna vine pe țărm împreună cu alți doi membri ai coloniei ei pentru ai aduce pe Ryn înapoi acasă. Cand sirenele incepe din nou sa faca ravagii in intreg orasul, Dale incearca sa-i opreasca o data pentru totdeauna.

Gotham 4×21

Gotham 4×21

Gotham (TV Series 2014– ), serial online subtitrat in Română Când Gotham cade într-o anarhie completă, o echipă de eroi improbabili urcă să o salveze. Bullock preia conducerea la GCPD, iar limitele psihologice ale lui Bruce sunt testate, pe măsură ce cei apropiați lui sunt puse în pericol.

Siren 1×8

Siren 1×8

Siren (TV Series 2018– ), seriale Online Subtitrat Bristol Cove plânge o pierdere pentru ca Ryn să experimenteze o nouă emoție umană.

Gotham 4×20

Gotham 4×20

Gotham (TV Series 2014– ), serial online subtitrat in Română Chaos erupe la GCPD, trimițându-l pe Gordon într-o vânătoare sălbatică pentru vinovatul în urma preluării în masă. Între timp, un prieten al lui Bruce devine paranoic, ducând la un comportament erupțios și distructiv.

Siren 1×7

Siren 1×7

Siren (TV Series 2018– ), seriale Online Subtitrat Când Ben și Maddie participă la gala mamei sale de strângere de fonduri, un oaspete neașteptat apare și oferă să pună capăt pescuitului excesiv care amenință viețile sirenelor din Bristol Cove.

Siren 1×6

Siren 1×6

Siren (TV Series 2018– ), seriale Online Subtitrat Când Ben și Maddie participă la gala mamei sale de strângere de fonduri, un oaspete neașteptat apare și oferă să pună capăt pescuitului excesiv care amenință viețile sirenelor din Bristol Cove.

Siren 1×5

Siren 1×5

Siren (TV Series 2018– ), seriale Online Subtitrat Ben începe să investigheze un exces de pescuit supus, în timp ce Decker își face eforturile să-și găsească sirena scăpată și arată adevărata amploare a influenței sale.

Gotham 4×19

Gotham 4×19

Gotham (TV Series 2014– ), serial online subtitrat in Română Gordon și Bullock încearcă să-și dea seama cine este hoțul inteligent în spatele jafurilor diferitelor sucursale ale băncilor din Gotham. Între timp, Barbara este pusă în pericol, forțând-o pe Tabitha să-și recruteze ajutorul.

Siren 1×4

Siren 1×4

Siren (TV Series 2018– ), seriale Online Subtitrat Când instalația militară se află în alertă, Chris reușește să scape, dar el nu este singurul care iese.

Gotham 4×18

Gotham 4×18

Gotham (TV Series 2014– ), serial online subtitrat in Română Deținuții din Arkham continuă să alerge liber în Gotham și devin din ce în ce mai greu de prins. Gordon dezvoltă un plan, dar trebuie să se întoarcă cu Bruce pentru ajutor. Între timp, Barbara află exact cât de departe sunt dispuși noii ei prieteni să meargă pentru ea.

Siren 1×3

Siren 1×3

Siren (TV Series 2018– ), seriale Online Subtitrat Dale și ancheta poliției locale începe să îndrepte direct spre Ryn, între timp căutarea lui Xander și a lui Calvin pentru Chris se încălzește atunci când găsesc asistenta care lucrează la buncărul militar.

Gotham 4×17

Gotham 4×17

Gotham (TV Series 2014– ), serial online subtitrat in Română Gordon și Bullock încearcă să stea cu un pas înainte, pe măsură ce zerourile lui Jerome se apropie de următoarea țintă. Între timp, Nygma găzduiește un spectacol de jocuri de ghicitoare în Narrows și se confruntă cu cel mai dificil challenger al lui Lee Thompkins, iar Penguin merge să-l vadă pe Butch cu o propunere.

Siren 1×2

Siren 1×2

Siren (TV Series 2018– ), seriale Online Subtitrat Ben și echipajul din The North Star descoperă un dispozitiv care emite un sunet ciudat. Între timp, Ryn găsește un adăpost în casa experților folclorici locali.

Gotham 4×16

Gotham 4×16

Gotham (TV Series 2014– ), serial online subtitrat in Română "Cel mai bun" al lui Arkham îi dă lui Gordon și lui Bullock un ban pentru banii lor, în timp ce ei emit un plan de a scăpa de azil. Între timp, Bruce își hotărăște propria strategie pentru a contracara planurile lor. De asemenea, Barbara primește o ofertă pe care nu o poate refuza.  

Gotham 4×15

Gotham 4×15

Gotham (TV Series 2014– ), serial online subtitrat in Română Bullock și Gordon încearcă să caute pe cineva care este esențial în controlul lui Sofia asupra lui Gotham. Între timp, Penguin, Lee și Nygma învață un aliat improbabil în căutarea unei răzbunări, iar Selina îl întreabă pe Bruce pentru o favoare care să o scape de vinovăția ei față de Ivy.

Gotham 2×12

Gotham 2×12

Penguin ia o lovitură pentru uciderea lui Galavan, dar nu îl lasă pe Gordon ușor. Între timp, Gordon și Bullock investighează sindromul lui Victor Fries, unul dintre cei mai importanți ingineri de criogenie ai lui Gotham.

Gotham 2×15

Gotham 2×15

Gordon și Bullock urmează un traseu de indicii într-un jaf, fără să știe că au fost lăsați de Nygma; Gordon primește o amenințare anonimă; Penguin se întâlnește cu tatăl său; Bruce lucrează pe străzile sale de stradă.

Gotham 1×15

Gotham 1×15

Gordon și Bullock au încercat să oprească pe Gerald Crane, profesor de biologie care a recoltat glandele victimelor crimei. Între timp, după ce sa aflat într-un cadru neobișnuit, Mooney continuă să compileze pentru a câștiga putere, iar Falcone încearcă să schimbe planul lui Maroni pentru Penguin.

Lethal Weapon 1×15

Lethal Weapon 1×15

Riggs și Murtaugh sunt forțați să lucreze din nou cu agentul DEA, Karen Palmer, pentru a-l proteja pe Leo Getz, un avocat care a fost legat de Cartel. Pe măsură ce cei trei încep să înțeleagă că Leo nu poate fi singurul cu o țintă pe spate. Între timp, Riggs începe să vadă agentul Palmer într-o lumină nouă ... citește mai mult

The Flash 1×10

The Flash 1×10

În timp ce Flash se pregătește să învingă blițul invers, Căpitanul rece, alături de Heat Wave, vine în căutarea unei lupte.

Arrow 3×11

Arrow 3×11

Cărămidă ia trei ostatici din oraș și cere ca primarul să-i întoarcă Glades în schimbul returnării lor în siguranță. Între timp, Felicity se întoarce la Ray pentru ajutor atunci când are nevoie de un elicopter, iar Laurel își dă seama că poate să fie în capul ei cu noul său criminal care luptă pentru îngrijire.

Arrow 2×22

Arrow 2×22

Oliver se apropie de echipa sa, soldații lui Slade atacă orașul. Felicity primește un apel de la STAR Labs cu știri care schimbă jocurile și Thea vine în față cu tatăl ei.

Arrow 2×14

Arrow 2×14

Un maestru hacker numit Regele ceasului coordonează o serie de raiduri pe malurile din Starling City, iar aptitudinile sale se dovedesc a fi o meci pentru Felicity. Între timp, zădărnicia lui Laurel cu Sara continuă și pe insulă, un pilot își prăvălește avionul acolo și Sara tinde spre omul pe moarte.

Arrow 2×2

Arrow 2×2

Hoții au deturnat bunurile medicale trimise la Memorialul Glades. Oliver intră într-o bătălie încălzită cu China White și partenerul ei nou, Tigrul Bronz, cu privire la provizii. Într-o vreme, Laurel face planuri pentru a prinde Arrow; și Thea îi dă lui Roy un ultimatum.

Arrow 1×18

Arrow 1×18

Un nou vigilent, Mântuitorul, captează și execută pe cei pe care crede că le hrănesc cu oamenii din The Glades ... și Roy este urmtoarea țintă. Într-adevăr, Moira trebuie să ia pași drastici când Malcolm află cine și-a angajat asasinul său, iar Laurel încearcă să descopere adevărul despre eventuala supraviețuire a unei surorii ei.

Arrow 1×11

Arrow 1×11

Un armat de jaf al băncii pune Oliver pe procesul lui Ted Gaynor, un bărbat pe lista lui ... și fostul comandant al lui Diggle. Într-adevăr, Thea suspectează că Malcolm și Moira au o aventură, iar Malcolm încearcă să-l amendeze pe Tommy.

Filme recent urmărite

 • Second Act (2018), online subtitrat in limba Româna (39.087)
  Maya, o femeie ambițioasă de 40 de ani, este blocată într-un loc de muncă prost plătit, luptându-se cu frustrările visurilor neîmplinite. O femeie inteligentă care a lucrat cu sârguință într-un magazin local, acesteia îi este refuzată o poziție managerială din lipsa unei diplome universitare.
 • Eroi de sacrificiu 4 – The Expendables 4 (2018), online subtitrat in limba Româna (21.874)
  După lansarea nu tocmai de succes a celei de-a treia părţi a seriei – The Expendables 3 a avut încasări considerabil mai mici faţă de primele două pelicule – puţini mai credeau că aceasta va mai continua. Iată însă, după mai multe luni fără nici un fel de informaţie de pe frontul „eroilor de sacrificiu”, […]
 • Shazam! (2019), online pe net subtitrat in limba Româna (17.852)
  oți avem un super-erou în noi, este nevoie de puțină magie ca să o scoatem. În cazul lui Billy Batson, strigând un singur cuvânt - SHAZAM! - acest copil în vârstă de 14 ani, care se află în vârstă de 14 ani, se poate transforma în super-eroul adult Shazam, cu amabilitatea unui vrăjitor vechi.
 • Bohemian Rhapsody (2018), Online Subtitrat (14.667)
  Potrivit BBC, producția de film a fost dură. Producatorii filmului și vedeta, Rami Malek, s-au săturat de comportamentul neregulat al lui Bryan Singer, care l-au văzut în mod obișnuit până târziu, pentru a se stabili sau a dispărea cu totul. În 2017, după pauza de Ziua Recunostintei, Singer a dispărut de la filmare timp de […]
 • The Hustle (2019), film online subtitrat in Romana (12.629)
  Un remake al comediei din 1988, "Dirty Rotten Scoundrels", în care doi con artiștii dornici de a se angaja într-un concurs de "loser frunze oraș". A remake of the 1988 comedy, 'Dirty Rotten Scoundrels', in which two down-and-out con artists engage in a "loser leaves town" contest.