Amintește-ți de mine
O parola iti va fi trimisa prin e-mail.
Introduceți numele de utilizator sau adresa de e-mail. Veți primi un link pentru a crea o nouă parolă prin e-mail.
Anulare
Filme – Seriale online pe cinemaHD

Nathan Hope

Gotham 4×22

Gotham 4×22

Gotham (TV Series 2014– ), serial online subtitrat in Română Ieremia avertizează un Gordon sceptic de mai multă distrugere care vine din calea lui Gotham și Gordon este forțat să facă o decizie potențial devastatoare. Între timp, Barbara adună o echipă pentru a-și asigura poziția, în timp ce alianțele din lumea interlopă se schimbă și dovedesc că nimeni nu poate fi de încredere. Apoi, Bruce este forțat să se apropie de viitor. Ultimul sezon.

Gotham 4×9

Gotham 4×9

Profesorul Pyg continuă să tachineze orașul Gotham, implicând Jim Gordon ori de câte ori este posibil. Sofia și Penguin se pregătesc pentru un fond de strângere de fonduri pentru orfelinat și lucrurile nu merg așa cum era planificat atunci când profesorul Pyg apare ca bucătar-șef. Între timp, petrecerea lui Bruce împiedică relația lui cu Alfred.

Gotham 3×21

Gotham 3×21

Cu virusul mortal răspândit în tot orașul, căutarea antidotului continuă, pe măsură ce Fish Mooney, The Riddler și Penguin dezvăluie planuri proprii. Bruce îl întâlnește pe al Ghul lui Ra și își completează ultima sarcină pentru a-și îndeplini destinul, dar își dă seama că nu-și poate abandona trecutul. Între timp, Gordon încearcă să-i recâștige pe Lee, iar alianțele din trecut în Gotham City sunt rupte, în timp ce se formează noi alianțe.

Gotham 3×6

Gotham 3×6

Mad Hatter își îndreaptă ochii asupra următoarelor sale victime, forțând-o pe Jim Gordon să ia niște decizii dure. Între timp, relația dintre Penguin și Nygma evoluează și o față familiară revine în viața lui Nygma.

Gotham 1×17

Gotham 1×17

După mai multe jafuri de bănci, Gordon și Bullock investighează banda Red Hood. Selina Kyle continuă să se conecteze cu Barbara, iar Fish Mooney încearcă să recupereze poziția ei în lumea interlopă.

Lethal Weapon 1×13

Lethal Weapon 1×13

Riggs și Murtaugh examinează o serie de crime violente cu un lucru în comun - victimele sunt toate membre ale aceleiași biserici. Între timp, Riggs se confruntă cu o morală dilema atunci când aniversarea unei morți a lui Miranda trimite la un nou nivel scăzut. Trish și Roger nu sunt de acord cu RJ despre viitorul său.

Lucifer 2×10

Lucifer 2×10

Charlotte este determinată să-l facă pe Lucifer să părăsească Pământul, transformându-l pe Chloe împotriva lui. Între timp, Amenadiel a început să lucreze ca soldat al lui Charlotte, ceea ce face ca Maze să-și pună întrebări despre loialitatea sa.

Lucifer 2×8

Lucifer 2×8

Nu avem o imagine de ansamblu tradusă în limba engleză. Ajutați-ne să ne extindem baza de date adăugând una.

Lucifer 2×1

Lucifer 2×1

Lucifer este distras de scăparea mamei sale din iad, pe măsură ce el și Chloe investighează uciderea unei actrițe de stand-in. Între timp, credința lui Chloe în Lucifer este testată de noul examinator medical, Ella. De asemenea, Amenadiel speră să rețină în partea sălbatică a lui Lucifer, deoarece ambii se ocupă de absența labirintului.

Lucifer 1×13

Lucifer 1×13

Când Lucifer este încadrat în crimă, el și Chloe trebuie să lucreze împreună pentru a-și clarifica numele și pentru a dovedi identitatea adevăratului ucigaș.

Lucifer 1×2

Lucifer 1×2

Când fiul unei vedete de film este ucis după ce a fost urmărit de paparazzi, Chloe se uită adânc în cazul cu puțin ajutor de la Lucifer. Între timp, Maze și Amenadiel continuă să-l încurajeze pe Lucifer să se întoarcă în iad.

Filme recent urmărite

 • Second Act (2018), online subtitrat in limba Româna (39.090)
  Maya, o femeie ambițioasă de 40 de ani, este blocată într-un loc de muncă prost plătit, luptându-se cu frustrările visurilor neîmplinite. O femeie inteligentă care a lucrat cu sârguință într-un magazin local, acesteia îi este refuzată o poziție managerială din lipsa unei diplome universitare.
 • Eroi de sacrificiu 4 – The Expendables 4 (2018), online subtitrat in limba Româna (21.929)
  După lansarea nu tocmai de succes a celei de-a treia părţi a seriei – The Expendables 3 a avut încasări considerabil mai mici faţă de primele două pelicule – puţini mai credeau că aceasta va mai continua. Iată însă, după mai multe luni fără nici un fel de informaţie de pe frontul „eroilor de sacrificiu”, […]
 • Shazam! (2019), online pe net subtitrat in limba Româna (17.855)
  oți avem un super-erou în noi, este nevoie de puțină magie ca să o scoatem. În cazul lui Billy Batson, strigând un singur cuvânt - SHAZAM! - acest copil în vârstă de 14 ani, care se află în vârstă de 14 ani, se poate transforma în super-eroul adult Shazam, cu amabilitatea unui vrăjitor vechi.
 • Bohemian Rhapsody (2018), Online Subtitrat (14.670)
  Potrivit BBC, producția de film a fost dură. Producatorii filmului și vedeta, Rami Malek, s-au săturat de comportamentul neregulat al lui Bryan Singer, care l-au văzut în mod obișnuit până târziu, pentru a se stabili sau a dispărea cu totul. În 2017, după pauza de Ziua Recunostintei, Singer a dispărut de la filmare timp de […]
 • The Hustle (2019), film online subtitrat in Romana (12.637)
  Un remake al comediei din 1988, "Dirty Rotten Scoundrels", în care doi con artiștii dornici de a se angaja într-un concurs de "loser frunze oraș". A remake of the 1988 comedy, 'Dirty Rotten Scoundrels', in which two down-and-out con artists engage in a "loser leaves town" contest.