Amintește-ți de mine
O parola iti va fi trimisa prin e-mail.
Introduceți numele de utilizator sau adresa de e-mail. Veți primi un link pentru a crea o nouă parolă prin e-mail.
Anulare
Filme – Seriale online pe cinemaHD

Mike Listo

The Good Doctor 1×18

The Good Doctor 1×18

TV The Good Doctor (TV Series 2017– ), serial online subtitrat în Română Echipa de la St. Bonaventure trebuie să descopere rapid adevărul din spatele rănilor inexplicabile ale unui elev de la colegiu, înainte ca starea lui să se înrăutățească. Între timp, după ce și-a pierdut posesia cea mai apreciată, distragerea lui Shaun în timpul unei proceduri chirurgicale poate să riscă mai mult decât munca lui.

The Good Doctor 1×17

The Good Doctor 1×17

TV The Good Doctor (TV Series 2017– ), serial online subtitrat în Română Dr. Shaun Murphy pune la îndoială necesitatea unei intervenții chirurgicale elective care să îi permită tânărului pacient să zâmbească pentru prima dată. Între timp, Dr. Claire Brown și Dr. Morgan Reznick descoperă că pacientul lor a mințit despre identitatea ei.

The Good Doctor 1×16

The Good Doctor 1×16

TV The Good Doctor (TV Series 2017– ), serial online subtitrat în Română Când echipa tratează un pacient care trebuie să decidă între o intervenție chirurgicală periculoasă care ar putea schimba viața sau rămâne aceeași, îi întreabă pe dr. Shaun Murphy ce ar face dacă ar avea aceeași alegere.

The Good Doctor 1×15

The Good Doctor 1×15

Dr. Shaun Murphy pacientul adolescent a fost limitat la casa ei întreaga viață din cauza unei boli cardiace rare. În ciuda condiției sale, a cultivat un grup mare de prieteni online și speră că echipa chirurgicală poate găsi o modalitate de a-i oferi viața pe care ea a visat-o dintotdeauna. Între timp, un donator de organe care se potrivește perfect cu un tânăr pacient cauzează o dilemă morală pentru părinți și pentru pacient.

How to Get Away with Murder 2×12

How to Get Away with Murder 2×12

Cu Philip încă acolo, Annalize încearcă să mențină panica și să se ridice cu un pas înaintea amenințărilor lui Philip. Între timp, Wes și Laurel încep să pună piesele mamei lui Wes împreună, dar unele lucruri tocmai nu se adună.

How to Get Away with Murder 2×6

How to Get Away with Murder 2×6

Annalize preia un nou client, un profesor transgender acuzat de uciderea soțului. Între timp, Keating 5 sunt lăsați să se ocupe de cazul Hapstall și descoperă un nou suspect șocant.

The Good Doctor 1×14

The Good Doctor 1×14

Dr. Shaun Murphy este surprins să afle că tânărul său pacient de cancer se identifică ca o fată în timp ce este bărbat biologic. Shaun trebuie să învețe repede să-și înțeleagă pacientul, nevoile medicale și cum să lucreze cu familia, care simt că toți știu ce este mai bine pentru ea.

How to Get Away with Murder 1×5

How to Get Away with Murder 1×5

Annalize se ocupă de un caz dificil de apărare a unui minor care îi împușcă mortal tatăl ofițerului de poliție. Între timp, Annalize și Sam continuă să argumenteze relația cu Lila, iar Wes și Rebecca încep să pună la îndoială motivele lui Annalize. În spatele flash-ului, aflăm mai multe despre relația lui Laurel cu Frank și de ce o numea în noaptea de moarte a lui Sam.

How to Get Away with Murder 1×13

How to Get Away with Murder 1×13

Annalize este agasată de vinovăție și se transformă într-o sursă puțin probabil de ajutor. Între timp, Bonnie trebuie să acceadă și să reprezinte un nou client acuzat de viol.

The Good Doctor 1×13

The Good Doctor 1×13

Dr. Shaun Murphy suspectează că pacientul său minte despre cauza rănirii sale și face o presupunere controversată cu privire la motivele ei. Între timp, viața personală a doctorului Neil Melendez ar putea afecta munca sa și, în cele din urmă, viața pacienților săi.

Designated Survivor 1×16

Designated Survivor 1×16

Președintele Kirkman formează o alianță puțin probabilă în speranța că va trece primul său proiect de lege. Agentul Ritter este informat de agentul Wells despre o nouă amenințare alarmantă pentru națiune.

Designated Survivor 1×12

Designated Survivor 1×12

Cercurile trebuie să se strângă ca o nouă descoperire în cadrul conspirației. Tensiunea se ridică între Aaron și Emily ca suspiciuni în casa albă. Un nou lider pune agentul Wells mai aproape decât înainte în fata adevărului.

The Good Doctor 1×2

The Good Doctor 1×2

Atenția lui Dr. Shaun Murphy la detalii complică prima sa zi la Spitalul St. Bonaventure. Între timp, dr. Claire Browne află o lecție valoroasă despre onestitate atunci când se confruntă cu un diagnostic dificil pentru pacientul ei.

Filme recent urmărite

 • Second Act (2018), online subtitrat in limba Româna (39.090)
  Maya, o femeie ambițioasă de 40 de ani, este blocată într-un loc de muncă prost plătit, luptându-se cu frustrările visurilor neîmplinite. O femeie inteligentă care a lucrat cu sârguință într-un magazin local, acesteia îi este refuzată o poziție managerială din lipsa unei diplome universitare.
 • Eroi de sacrificiu 4 – The Expendables 4 (2018), online subtitrat in limba Româna (21.927)
  După lansarea nu tocmai de succes a celei de-a treia părţi a seriei – The Expendables 3 a avut încasări considerabil mai mici faţă de primele două pelicule – puţini mai credeau că aceasta va mai continua. Iată însă, după mai multe luni fără nici un fel de informaţie de pe frontul „eroilor de sacrificiu”, […]
 • Shazam! (2019), online pe net subtitrat in limba Româna (17.855)
  oți avem un super-erou în noi, este nevoie de puțină magie ca să o scoatem. În cazul lui Billy Batson, strigând un singur cuvânt - SHAZAM! - acest copil în vârstă de 14 ani, care se află în vârstă de 14 ani, se poate transforma în super-eroul adult Shazam, cu amabilitatea unui vrăjitor vechi.
 • Bohemian Rhapsody (2018), Online Subtitrat (14.670)
  Potrivit BBC, producția de film a fost dură. Producatorii filmului și vedeta, Rami Malek, s-au săturat de comportamentul neregulat al lui Bryan Singer, care l-au văzut în mod obișnuit până târziu, pentru a se stabili sau a dispărea cu totul. În 2017, după pauza de Ziua Recunostintei, Singer a dispărut de la filmare timp de […]
 • The Hustle (2019), film online subtitrat in Romana (12.636)
  Un remake al comediei din 1988, "Dirty Rotten Scoundrels", în care doi con artiștii dornici de a se angaja într-un concurs de "loser frunze oraș". A remake of the 1988 comedy, 'Dirty Rotten Scoundrels', in which two down-and-out con artists engage in a "loser leaves town" contest.