Amintește-ți de mine
O parola iti va fi trimisa prin e-mail.
Introduceți numele de utilizator sau adresa de e-mail. Veți primi un link pentru a crea o nouă parolă prin e-mail.
Anulare
Filme – Seriale online pe cinemaHD

Michael Nankin

Van Helsing 2×12

Van Helsing 2×12

În timp ce restul grupului se luptă pentru supraviețuire, Axel și Scarlett apără o fortăreață montană împotriva unui dușman neobosit; Doc face o descoperire medicală care ar putea schimba totul.

Van Helsing 2×11

Van Helsing 2×11

Timpul comun al lui Sam și al lui Mohamad se întoarce să le bântuie în mai multe moduri decât unul; la un loc de odihnă retras în pădure, prieteniile sunt puse printr-un botez prin foc.

Van Helsing 1×4

Van Helsing 1×4

Vanessa și Mohamad se îndreaptă spre străzile controlate de vampir în căutarea fiicei lui Vanessa; Cynthia este găsită moartă la spital și Doc crede că sinuciderea ei aparentă este de fapt o crimă deliberată; Vanessa este surprinsă de vampiri.

Van Helsing 2×7

Van Helsing 2×7

Vanessa se confruntă cu Dmitri; Axel luptă împotriva devenirii unui vampir cu drepturi depline; Sam urmărește pe Mohamad, Flesh și Lucky; Scab încearcă să învețe un grup de vampiri fermi pentru a se alătura lui Dmitri.

Van Helsing 1×6

Van Helsing 1×6

Vanessa și Susan sunt urmăriți prin canale de vampiri feroși și mutați la siguranța spitalului doar pentru a găsi consecințele unei preluări ostile. Vanessa se confruntă cu un plan să-l ia înapoi cu forța.

Van Helsing 2×10

Van Helsing 2×10

Un mister se dezlănțuie atunci când o organizație care se luptă să găsească un remediu pentru vampirism reclamă ajutorul unei persoane din grup; vechi loialități sunt supuse testului cu rezultate mortale.

Van Helsing 1×5

Van Helsing 1×5

Vanessa, acum în ghearele lui Iulius și vulturul său vampir, este forțată să-și demonstreze puterile; refugiații descoperă un ucigaș în serie printre locuitori și se comportă să lupte împotriva lui Axel.

Van Helsing 2×9

Van Helsing 2×9

O dispută tensionată între autoritățile de aplicare a legii și supraviețuitori se erupă într-o baie de sânge; în încercarea de a evita o vrăjitoare vrăjitoare, Axel și Scarlett se găsesc vânate ca pradă.

Van Helsing 1×7

Van Helsing 1×7

Vanessa și Axel îl conduc pe ceilalți în ultimul loc al spitalului împotriva unui asediu al lui Julius și al soldaților vampirilor. Mai târziu, când vine vampirul lui Dmitri "Death Squad", se pare că războiul civil se produce între cele două facțiuni vampiri.

Van Helsing 2×8

Van Helsing 2×8

Pe măsura ce grupul se luptă cu dispariția unuia singur, acceptă un sanctuar într-o orașă condusă de vânzarea și vânzarea trupei sale; Centimetri mai aproape de atingerea celui mai întunecat obiectiv.

Van Helsing 1×9

Van Helsing 1×9

Grupul este prins într-un laborator subteran pentru experimente militare, iar Vanessa descoperă că Axel ascunde un secret despre trecutul ei; Mohamad se împrietenește cu o fată care nu se teme de vampiri; Rebecca se confruntă cu o piesă calculată.

Van Helsing 1×8

Van Helsing 1×8

Axel conduce membrii supraviețuitori ai grupului lor către vechiul bazar militar de cazare, dar se află abandonată și în stare de dispariție. Cu vampirii care se închid în jurul lor, Axel decide că este nevoie de un refugiu mai sigur și decide să meargă subteran. Separat de Vanessa și de grup, Mohamad încearcă să se prindă în timp ce navighează pe teritoriul ostil.

Van Helsing 1×10

Van Helsing 1×10

Încă învins de evenimentele nenorocite ale "Fermei", Vanessa și grupul își găsesc refugiul în mijlocul unei trupe de oameni care au negociat cu vampiri pentru pace. Cu toate acestea, liderul lor pare să ascundă un secret teribil. Între timp, adevăratul ucigaș în serie printre grupurile lui Vanessa este în cele din urmă dezvăluit.

Van Helsing 1×12

Van Helsing 1×12

Pe drumul către o tabără controlată de vampiri, Vanessa și Mohamad se găsesc într-un joc periculos de pisică și șoarece împotriva lui Sam. Sheema descoperă un secret care poate aduce în jos ghetoul celulă al Rezistenței, în timp ce Julius face o întâlnire clandestină cu Dmitri. În cele din urmă, Vanessa și Mohamad intră într-o capcană care le pune pe unul dintre ei într-o primejdie mare.

Van Helsing 1×11

Van Helsing 1×11

Vanessa și grupul se adună în familia lui Susan, unde se iau măsuri drastice împotriva lui Sam; Ultimul experiment al lui Rebecca de a crea Daywalkers eșuează, iar răbdarea lui Dmitri devine subțire.

Van Helsing 1×13

Van Helsing 1×13

Acum, în ghearele lui Dmitri și Rebecca, Vanessa învață secrete din trecutul ei și se găsește la o răscruce de drum; Carnea și rezistența își accelerează linia de timp pentru a salva Vanessa; Mohamad și Sheema ajung în sfârșit să-și bată joc de atitudinile lor.

Van Helsing 2×1

Van Helsing 2×1

Vanessa și Mohamad îl caută pe Dylan ca cetatea lui Dmitri, care se prăbușește în jurul lor; Carnea dobândește un aliat neașteptat într-unul dintre luptătorii de rezistență; Taka se confruntă cu Vampire Elite.

Van Helsing 2×2

Van Helsing 2×2

Vanessa se luptă să-și scoată fiica din cetate; Dmitri și Antanasia fac un complot pentru a opri Vanessa; Mohamad își riscă viața pentru a salva Vanessa și Dylan.

Van Helsing 2×3

Van Helsing 2×3

Vanessa face o decizie groaznică de a-și salva fiica; Axel și o luptă anterioară a aliaților pentru a supraviețui în sălbăticie; un grup de delincvenți juvenili vin față în față cu un vampir sadic.

Van Helsing 1×1

Van Helsing 1×1

Vanessa Helsing, o rudă îndepărtată a celebrului vânător de vampiri, Abraham Van Helsing, este înviată, dar în curând își dă seama că lumea a fost cucerită de vampiri. Tya este ultima speranță a omenirii de a conduce oamenii să-și recapete pierdut.

Van Helsing 2×5

Van Helsing 2×5

Vanessa se confruntă cu Sam într-un showdown sângeros; Dmitri aude vestea care îl trimite pe o cale de război după Vanessa; Câinele, Mohamad și Lucky iau pași pentru a-și salva viața.

Van Helsing 1×2

Van Helsing 1×2

În zilele care duceau la "The Rising", Vanessa este atacată și lăsată moartă de un intrus. Când Doc descoperă anomalii din sângele lui Vanessa, Axel și marinarii vin să-și recupereze corpul, doar pentru a deveni maronați în spital când toată iadul se desprinde în afara clădirii.

Van Helsing 2×4

Van Helsing 2×4

Vanessa întâlnește un grup de vampiri ale căror metode îngrozitoare aduc salbaticia la un nou nivel; delincvenții juvenili continuă jocul de pisică și mouse-ul cu Sam și care sunt consecințe mortale.

Van Helsing 1×3

Van Helsing 1×3

Sursa de alimentare a spitalului este deteriorată, punând în pericol luminile UV protectoare. Vanessa și Axel se îndreaptă spre Seattle pentru a curăța părțile, lăsându-i pe ceilalți să lupte împotriva vampirilor între ei.

Van Helsing 2×6

Van Helsing 2×6

Vanessa trece înapoi pentru a se confrunta cu ea într-un mod neașteptat; un secret pe care Doc-ul îl protejează este dezvăluit; și în încercarea de a-și susține puterea, Dmitri trimite Scab într-o misiune imposibilă.

The Exorcist 1×3

The Exorcist 1×3

Kat se luptă să se confrunte cu constatarea că prietenul ei, Julia, este mort. Shopping pentru o rochie de purtat la serviciul memorial al lui Julia, Casey are o rochie sexy, scumpă și puțin inadecvată de către un vânzător la magazin. Căutând permisiunea de a efectua un exorcism, Marcus și Tomas iau imagini din casa lui Rance către emisari papali, doar pentru a fi ... citește mai mult

The Exorcist 1×2

The Exorcist 1×2

Când Episcopul Egan neagă permisiunea lui Tomas de a efectua exorcismul asupra fiicei Angelei, părintele Marcus izbucnește din Sfântul Aquinas și se alătură forțelor cu Tomas, deși îl îndeamnă să-i scoată pe fostul său Jessica din viața și inima lui. Relația familiei Rance cu demonul se adâncește și atunci când Marcus prinde Angela furtând apă sfântă, el ... citește mai mult

Filme recent urmărite

 • Second Act (2018), online subtitrat in limba Româna (39.018)
  Maya, o femeie ambițioasă de 40 de ani, este blocată într-un loc de muncă prost plătit, luptându-se cu frustrările visurilor neîmplinite. O femeie inteligentă care a lucrat cu sârguință într-un magazin local, acesteia îi este refuzată o poziție managerială din lipsa unei diplome universitare.
 • Eroi de sacrificiu 4 – The Expendables 4 (2018), online subtitrat in limba Româna (21.276)
  După lansarea nu tocmai de succes a celei de-a treia părţi a seriei – The Expendables 3 a avut încasări considerabil mai mici faţă de primele două pelicule – puţini mai credeau că aceasta va mai continua. Iată însă, după mai multe luni fără nici un fel de informaţie de pe frontul „eroilor de sacrificiu”, […]
 • Shazam! (2019), online pe net subtitrat in limba Româna (17.782)
  oți avem un super-erou în noi, este nevoie de puțină magie ca să o scoatem. În cazul lui Billy Batson, strigând un singur cuvânt - SHAZAM! - acest copil în vârstă de 14 ani, care se află în vârstă de 14 ani, se poate transforma în super-eroul adult Shazam, cu amabilitatea unui vrăjitor vechi.
 • Bohemian Rhapsody (2018), Online Subtitrat (14.617)
  Potrivit BBC, producția de film a fost dură. Producatorii filmului și vedeta, Rami Malek, s-au săturat de comportamentul neregulat al lui Bryan Singer, care l-au văzut în mod obișnuit până târziu, pentru a se stabili sau a dispărea cu totul. În 2017, după pauza de Ziua Recunostintei, Singer a dispărut de la filmare timp de […]
 • The Hustle (2019), film online subtitrat in Romana (12.357)
  Un remake al comediei din 1988, "Dirty Rotten Scoundrels", în care doi con artiștii dornici de a se angaja într-un concurs de "loser frunze oraș". A remake of the 1988 comedy, 'Dirty Rotten Scoundrels', in which two down-and-out con artists engage in a "loser leaves town" contest.