Amintește-ți de mine
O parola iti va fi trimisa prin e-mail.
Introduceți numele de utilizator sau adresa de e-mail. Veți primi un link pentru a crea o nouă parolă prin e-mail.
Anulare
Filme – Seriale online pe cinemaHD

Michael Hirst

Vikings 5×10

Vikings 5×10

Un sentiment de război se întoarce peste Kattegat, ca urmare a vărsării de sânge; armata înfrântă fuge în fața victorilor și un războinic legendar își face drumul spre casă.

Vikings 5×9

Vikings 5×9

Liderii armatei iau în considerare opțiunile lor în urma luptei; în tabăra lui Floki, toate speranțele de a lega comunitatea împreună sunt distruse ca o tragedie care se desfășoară.

Vikings 5×8

Vikings 5×8

 Se începe lupta pentru Kattegat; în timp ce cele două armate se aliniază la luptă, Marea Armată Heathen trebuie să decidă între o ultimă pledoarie pentru pace sau război total; Floki se confruntă cu discordie printre coloniști.

Vikings 5×7

Vikings 5×7

Bjorn se întoarce în Kattegat pentru a afla că un atac va avea loc în timpul următoarei luni pline; Ivar trebuie să decidă dacă își poate pune încrederea într-un fost inamic pe câmpul de luptă.

Vikings 5×6

Vikings 5×6

Lagertha este trădată și Bjorn trebuie să găsească o modalitate de a sprijini regina distrasă; Floki și coloniștii săi ajung într-un teren nou, dar este departe de ceea ce se așteptau.

Vikings 5×5

Vikings 5×5

Ivar întâlnește meciul său în Bishop Heahmund; Floki se întoarce în Kattegat; Bjorn primește o primire generoasă în Africa de Nord.

Filme recent urmărite

 • Second Act (2018), online subtitrat in limba Româna (38.925)
  Maya, o femeie ambițioasă de 40 de ani, este blocată într-un loc de muncă prost plătit, luptându-se cu frustrările visurilor neîmplinite. O femeie inteligentă care a lucrat cu sârguință într-un magazin local, acesteia îi este refuzată o poziție managerială din lipsa unei diplome universitare.
 • Eroi de sacrificiu 4 – The Expendables 4 (2018), online subtitrat in limba Româna (20.749)
  După lansarea nu tocmai de succes a celei de-a treia părţi a seriei – The Expendables 3 a avut încasări considerabil mai mici faţă de primele două pelicule – puţini mai credeau că aceasta va mai continua. Iată însă, după mai multe luni fără nici un fel de informaţie de pe frontul „eroilor de sacrificiu”, […]
 • Shazam! (2019), online pe net subtitrat in limba Româna (17.701)
  oți avem un super-erou în noi, este nevoie de puțină magie ca să o scoatem. În cazul lui Billy Batson, strigând un singur cuvânt - SHAZAM! - acest copil în vârstă de 14 ani, care se află în vârstă de 14 ani, se poate transforma în super-eroul adult Shazam, cu amabilitatea unui vrăjitor vechi.
 • Bohemian Rhapsody (2018), Online Subtitrat (14.577)
  Potrivit BBC, producția de film a fost dură. Producatorii filmului și vedeta, Rami Malek, s-au săturat de comportamentul neregulat al lui Bryan Singer, care l-au văzut în mod obișnuit până târziu, pentru a se stabili sau a dispărea cu totul. În 2017, după pauza de Ziua Recunostintei, Singer a dispărut de la filmare timp de […]
 • The Hustle (2019), film online subtitrat in Romana (11.454)
  Un remake al comediei din 1988, "Dirty Rotten Scoundrels", în care doi con artiștii dornici de a se angaja într-un concurs de "loser frunze oraș". A remake of the 1988 comedy, 'Dirty Rotten Scoundrels', in which two down-and-out con artists engage in a "loser leaves town" contest.