Amintește-ți de mine
O parola iti va fi trimisa prin e-mail.
Introduceți numele de utilizator sau adresa de e-mail. Veți primi un link pentru a crea o nouă parolă prin e-mail.
Anulare
Filme – Seriale online pe cinemaHD

Matthew Hastings

Shadowhunters 3×10

Shadowhunters 3×10

Shadowhunters - Vânătorii de umbre (TV Series 2016– ), seriale online subtitrat în Română În finala mijlocie a sezonului climatic, echipa se luptă să găsească o cale de a opri planul lui Lilith, care va ajunge la fructificare. Dar mergând împotriva celui mai mare adversar al lor, cotele lor nu arată bine. Între timp, Simon face o alegere inimaginabilă cu ajutorul lui Isabelle, iar Magnus se reconectează cu o persoană puternică din trecutul său. (Oaspete cu Anna Hopkins, Jack Yang, Alexandra ...

Shadowhunters 3×9

Shadowhunters 3×9

Shadowhunters - Vânătorii de umbre (TV Series 2016– ), seriale online subtitrat în Română Clary se confruntă cu un vechi dușman în încercarea de a găsi răspunsuri despre planul lui Lilith. Alec și Magnus se întorc la Lorenzo Rey pentru ajutor, în timp ce Lilith găsește un nou aliat. Luke trebuie să aleagă între pachetul său și familia sa, deoarece Simon este forțat să se ocupe de trecutul său. (Oaspete cu Anna Hopkins, Chai Hansen și Javier Muñoz)

Shadowhunters 3×8

Shadowhunters 3×8

Shadowhunters - Vânătorii de umbre (TV Series 2016– ), seriale online subtitrat în Română Magnus, Alec și Isabelle încearcă să ajungă la Jace în "Owl", dar chiar și la fel de puternic ca și Magnus, poate să-i ajute pe Lightwoodi să-și recupereze fratele din închisoarea lui demon? Maia și Iordania se alătură lui Simon în căutarea lui Lilith, în timp ce Luke încearcă să găsească o cale să ajungă la Clary. (Oaspete cu Anna Hopkins, Chai Hansen, Alexandra Ordolis și Nicola ...

Shadowhunters 3×7

Shadowhunters 3×7

Shadowhunters - Vânătorii de umbre (TV Series 2016– ), seriale online subtitrat în Română Odată cu identificarea identității bufniței, Alec, Isabelle și Clary se îndreaptă spre Alicante pentru a încerca să găsească o cale să-l oprească. Luke și Simon lucrează pentru a urmări ultima victimă a lui Lilith. Maia reflectă trecutul ei.  

Shadowhunters 3×6

Shadowhunters 3×6

Shadowhunters - Vânătorii de umbre (TV Series 2016– ), seriale online subtitrat în Română Clary se alătură echipei Magnus pentru a investiga un atac demon recent. Simon este uimit că a fost vizitat de cineva pe care niciodată nu credea că o va vedea din nou și care acum nu va părăsi. Între timp, Izzy își face griji pentru cină cu familia și cu un oaspete special, iar Luke ajunge la Maryse.  

Shadowhunters 3×5

Shadowhunters 3×5

Shadowhunters - Vânătorii de umbre (TV Series 2016– ), seriale online subtitrat în Română Cineva a ieșit să-l ajute pe Simon și Jace să vadă cine este, în timp ce Clary se întoarce spre Luke pentru a găsi o modalitate de ao ajuta pe Jace. Alec își face griji pentru viitorul relației sale, după ce a aflat mai multe despre trecutul romantic al lui Magnus.  

Shadowhunters 3×4

Shadowhunters 3×4

Shadowhunters - Vânătorii de umbre (TV Series 2016– ), seriale online subtitrat în Română Preocupările lui Jace cresc în legătură cu starea sa mentală și se îndreaptă spre Luke pentru informații despre trecutul familiei sale. Clary și Izzy merg după un vampir necinstit și Simon vânează pentru un apartament nou.  

Shadowhunters 3×3

Shadowhunters 3×3

Shadowhunters (TV Series 2016– ), seriale online subtitrat în Română Shadowhunters încearcă să urmărească noua amenințare impunătoare, în timp ce Jace are suspiciunea că Jonathan se află în spatele și în spatele atacurilor lumești. Simon încearcă să-și dea seama ce i-a făcut The Queen Seelie în timpul petrecut în poiana. Alec decide să găzduiască o cină familiei Lightwood la casa lui Magnus, după o vizită surprinzătoare de la Maryse.

Shadowhunters 3×2

Shadowhunters 3×2

Shadowhunters (TV Series 2016– ), seriale online subtitrat în Română Magia Warlocks devine coruptă de o prezență demonică, în timp ce Izzy și Luca încearcă să descopere mai multe informații despre seria recentă de posesiuni.

Shadowhunters 3×1

Shadowhunters 3×1

Secretele abundă în timp ce Shadowhunters și Downworlders încearcă să revină la normal după moartea lui Valentine. Clary se luptă să își păstreze secretul cu privire la dorința lui Raziel, în timp ce Alec îl împinge pe Jace să fie curat cu privire la ceea ce ascund Jace și Clary. Luca trebuie să folosească dragoste dură pentru a-și păstra secretul ascuns de Ollie, care se află pe un drum de război pentru răspunsuri. Și Magnus își ascunde sentimentele adevărate despre noua sa poziție ...

Shadowhunters 2×6

Shadowhunters 2×6

Pentru a vă ajuta să obțineți răspunsuri la ceea ce intenționează Valentine, Isabelle și Clary sunt trimiși într-o misiune de a vizita Surorile de Fier. Odată ajuns acolo, mai multe adevăruri pot fi dezvăluite decât planificate de Izzy și Clary. Într-o misiune proprie, Simon și Maia sunt hotărâți să-l găsească pe Luke, care mai lipsește încă după atacul demonic de la Institut. Între timp, Magnus și Alec încep în prima lor întâlnire.

Shadowhunters 2×8

Shadowhunters 2×8

Lucrând cu aranjarea ceremoniei fratelui său Max Rune, Alex decide că aceasta ar fi ocazia perfectă pentru familia sa de a cunoaște Magnus. Dar, cu tensiuni care zboară printre diferitele Shadowhunters, evenimentul mare al lui Max devine repede o seară în care toți trebuie să se confrunte cu cele mai mari temeri ale lor. Între timp, Simon face o mișcare îndrăzneață, întrucât Isabelle găsește un aliat neașteptat nou.

Shadowhunters 2×9

Shadowhunters 2×9

Cu afirmația că Clary este o parte esențială a planului lui Valentine, Downworlders se confruntă cu problema de a rezolva problema. Dar când Iris activează jurământul ei de sânge, Clary trebuie să-și facă griji mai mult decât să se ascundă de Valentine și Downworlders. Între timp, Isabelle și Raphael se apropie, pe măsură ce Alec încearcă să-și dea seama ce se întâmplă cu sora lui.

Shadowhunters 2×10

Shadowhunters 2×10

Institutul din New York este atacat, deoarece planul lui Valentine pentru "The Soul Sword" devine periculos de aproape de a ajunge la fructificare. Vânătorii de umbră trebuie să acționeze repede pentru a-și salva pe cei dragi și restul lumii descendente. Între timp, unii dintre Downworlders au propriul lor plan de a opri Valentine, iar ținta lor este Clary.

Shadowhunters 2×11

Shadowhunters 2×11

Shadowhunters și Downworlders ridică piesele după atacul lui Valentine; Jace poartă o povară grea; un demon mai mare este slăbit în Manhattan; Izzy întâlnește un străin misterios; Simon încearcă să-i înțeleagă noul statut de Daylighter.

Shadowhunters 2×12

Shadowhunters 2×12

Clary se simte presat între alegerea lui Jace sau a lui Simon. Izzy rezolvă lucrurile cu Raphael. Sebastian îl rupe pe tatăl său din închisoare.

Shadowhunters 2×13

Shadowhunters 2×13

După ce sunt uciși câțiva Shadowhunters, Institutul se îndreaptă spre metode controversate pentru a preveni o revoltă a Downworlder.

Shadowhunters 2×14

Shadowhunters 2×14

Alec are planuri mari de a îndrepta garduri cu Downworlders, în timp ce Jace și Clary sunt chemați de Regina Seelie.

Shadowhunters 2×15

Shadowhunters 2×15

Simon merge pe un drum întunecat în timp ce Alec și echipa se pregătesc să transporte Valentine.

Shadowhunters 2×16

Shadowhunters 2×16

Cu tot ce a trecut Simon în ultimul an, o cină de familie pentru Yom Kippur - Ziua Evreilor de Ispășire - reprezintă o adevărată provocare. Cum poate să vină curat despre a fi vampir și mai ales despre ce sa întâmplat cu familia lui? Și dacă este stresat, dacă nu își poate controla vampirul? În căutarea de a avea grijă de el însuși, Maia insistă să-l ajute dacă îi place sau nu. Între timp, Clary și Jace merg într-o misiune neascultată și își ...

Shadowhunters 2×1

Shadowhunters 2×1

Doar au trecut ore întregi de când Jace a plecat cu Valentine și toată iadul sa desprins la Institut. Alec, Isabelle și Clary sunt dispuși să-l găsească pe Jace, dar sunt repede opriți pe urmele lor cu sosirea lui Victor Aldertree, ceea ce înseamnă afaceri pentru a-i reveni pe pistă. Dar dacă ar fi însoțitorii de la New York Shadow Hunters în linie cu The Clave ar putea fi contraintuitivi față de planurile lui Alec, Isabelle și Clary de ao salva pe ...

Shadowhunters 2×17

Shadowhunters 2×17

Cu două dintre cele trei Instrumente Mortale dispărute, toată lumea este în căutarea ultimului - The Mirror Mortal. Jace și Clary sunt pe vânătoare să-l recupereze mai întâi înainte de a putea cădea în mâinile inamice. Dar pe drum, Clary își dă seama că fratele ei Jonathan poate fi mai aproape decât credea. Între timp, Isabelle are greu să accepte faptul că fratele ei mai mic Max crește și Maia se luptă să-i aducă garda jos cu Simon.

Shadowhunters 2×2

Shadowhunters 2×2

Vânătoarea este pentru Jace Wayland, iar Alec și Isabelle speră să ajungă la el înainte ca ceilalți ucigasi să facă. Cu ordinele lui Clave de a "trage să ucidă", frații Lightwood trebuie să acționeze repede. De asemenea, pe propria căutare, Simon se întoarce spre Magnus pentru ajutor atunci când se află în conflict cu atât Raphael, cât și Aldertree. Între timp, Clary se străduiește să găsească locul în care ea aparține, deoarece nu pare să se încadreze în lumea Shadowhunter, dar nu se ...

Shadowhunters 2×18

Shadowhunters 2×18

După un atac devastator la Institutul, toată lumea este în alertă de mare măsură, în timp ce Shadowhunters se apropie de vânătoarea lor pentru Jonathan; Simon și Maia ajută un nou Downworlder, deoarece Regina Seelie cere un răspuns de la Magnus și Luke.

Shadowhunters 2×3

Shadowhunters 2×3

Deja tăiat de la Institut și de prietenii săi, Jace își găsește situația înrăutățită atunci când devine o țintă pentru pachetul de lupi din New York care crede că Jace este un criminal. Și nu uitați de Aldertree și Shadowhunters care își continuă propria vânătoare pentru Jace! Cu Jace devenind cel mai căutat om din New York, prietenii lui pot ajunge la el înainte de toți ceilalți? Între timp, Simon se află într-o căutare proprie, pe măsură ce Raphael îi exercită presiuni asupra ...

Shadowhunters 2×19

Shadowhunters 2×19

După secole de a fi mințit și tratați prost de The Clave, Downworlders decid să se unească și să ia lucrurile în propriile lor mâini pe măsură ce vânătoarea pentru Valentine și Sebastian se intensifică. Dar ceea ce începe ca o modalitate de a-și păstra propria lor, alegerea Downworlders pentru a se rupe cu Shadowhunters, ar putea urca rapid la război.

Shadowhunters 2×4

Shadowhunters 2×4

Clary continuă să se lupte cu noul ordin Shadowhunter, deoarece Jace este ținut în Orașul Bones cu o soartă necunoscută și toate suspiciunile din lumea Shadowhunter continuă să se bazeze pe fiica lui Valentine. Când se cheamă datoria, Clary primește puțină reprimare din drama familiei, ajutându-i pe Alec și Isabelle să vâneze un demon puternic. Dar ceea ce începe ca o misiune de rutină pune repede Institutul în alertă, iar ceea ce se întâmplă în continuare va schimba totul pentru Shadowhunters și ...

Shadowhunters 2×20

Shadowhunters 2×20

Jace și Clary se grăbesc să facă o poziție finală, dar când un trădător este dezvăluit, Jace și Clary ar putea avea o luptă mai mare pe mâini decât se aștepta. Între timp, Alec și Izzy trebuie să lupte împotriva unei mase largi de demoni care s-au prezentat în mod neașteptat, așa cum Luke și Simon se îndreaptă către Curtea Seelie pentru a face față unor afaceri neterminate cu regina Seelie.

Shadowhunters 2×5

Shadowhunters 2×5

După atacul recent asupra Institutului, umbrele de vânt sunt lăsate devastate și rănite. Încercând să se regrupeze, fiecare dintre Shadowhunters se ocupă de situația proprie. Între timp, Simon se mută acasă, dar constată că nu este atât de ușor să-și scoată noua viață împreună cu familia.

Shadowhunters 2×7

Shadowhunters 2×7

Sora lui Luke apare la Jade Wolf, pretinzând nevinovăția despre atacul recent. Dar, dacă Luke nu are încredere într-un cuvânt, Cleo spune că se află în contradicție cu Clary, care vede o oportunitate de a ajunge la Valentine. Cu toate acestea, cât de departe va merge Clary să dovedească că are dreptate cu Cleo? Între timp, Simon primește sfaturi de întâlniri dintr-o sursă surprinzătoare, pe măsură ce Isabelle ia o cale periculoasă.

Filme recent urmărite

 • Second Act (2018), online subtitrat in limba Româna (39.038)
  Maya, o femeie ambițioasă de 40 de ani, este blocată într-un loc de muncă prost plătit, luptându-se cu frustrările visurilor neîmplinite. O femeie inteligentă care a lucrat cu sârguință într-un magazin local, acesteia îi este refuzată o poziție managerială din lipsa unei diplome universitare.
 • Eroi de sacrificiu 4 – The Expendables 4 (2018), online subtitrat in limba Româna (21.351)
  După lansarea nu tocmai de succes a celei de-a treia părţi a seriei – The Expendables 3 a avut încasări considerabil mai mici faţă de primele două pelicule – puţini mai credeau că aceasta va mai continua. Iată însă, după mai multe luni fără nici un fel de informaţie de pe frontul „eroilor de sacrificiu”, […]
 • Shazam! (2019), online pe net subtitrat in limba Româna (17.799)
  oți avem un super-erou în noi, este nevoie de puțină magie ca să o scoatem. În cazul lui Billy Batson, strigând un singur cuvânt - SHAZAM! - acest copil în vârstă de 14 ani, care se află în vârstă de 14 ani, se poate transforma în super-eroul adult Shazam, cu amabilitatea unui vrăjitor vechi.
 • Bohemian Rhapsody (2018), Online Subtitrat (14.628)
  Potrivit BBC, producția de film a fost dură. Producatorii filmului și vedeta, Rami Malek, s-au săturat de comportamentul neregulat al lui Bryan Singer, care l-au văzut în mod obișnuit până târziu, pentru a se stabili sau a dispărea cu totul. În 2017, după pauza de Ziua Recunostintei, Singer a dispărut de la filmare timp de […]
 • The Hustle (2019), film online subtitrat in Romana (12.423)
  Un remake al comediei din 1988, "Dirty Rotten Scoundrels", în care doi con artiștii dornici de a se angaja într-un concurs de "loser frunze oraș". A remake of the 1988 comedy, 'Dirty Rotten Scoundrels', in which two down-and-out con artists engage in a "loser leaves town" contest.