Amintește-ți de mine
O parola iti va fi trimisa prin e-mail.
Introduceți numele de utilizator sau adresa de e-mail. Veți primi un link pentru a crea o nouă parolă prin e-mail.
Anulare
Filme – Seriale online pe cinemaHD

Mark Mylod

Succession 1×2

Succession 1×2

Succession (TV Series 2018– ), seriale online subtitrat în Română În timp ce Roy este în spital, tensiunile cresc atunci când planurile de rezervă trebuie făcute de familie.

Succession 1×3

Succession 1×3

Succession (TV Series 2018– ), seriale online subtitrat în Română Fiind primul lor act de CEO și COO, Ken și Roman încearcă să sapă compania dintr-un dezastru financiar. Între timp, Marcia împiedică familia să vadă pe recuperatorul Roy.

Once Upon a Time 7×22

Once Upon a Time 7×22

Once Upon a Time (TV Series 2011– ), seriale online subtitrat în Română Dorința planului rău al lui Rumble este dezvăluită și Regina își dă seama că singura speranță care-l oprește este să-l întoarcă pe Wish Henry de pe calea sa de răzbunare. Între timp, Tilly și Margot încearcă să ajute la Storybrooke. Cu speranța că se va reuni cu Belle, Weaver se străduiește să găsească o modalitate de a-și învinge alterul ego rău; și când viața lui Rogers este amenințată, ...

Once Upon a Time 7×21

Once Upon a Time 7×21

Once Upon a Time (TV Series 2011– ), seriale online subtitrat în Română Pe măsură ce locuitorii din Hyperion Heights sărbătoresc ruperea blestemului, Henry este vizitat de Wish Rumple, care a lovit un plan rău pentru a folosi Ella și Lucy pentru a păstra Weaverul de a distruge puterile întunericului. Pentru a-l opri, Henry, Roni, Weaver și Rogers trebuie să călătorească în regiunea de dorințe, acasă cu versiuni ale unor personaje cele mai iubite și mai îngrozitoare. Într-o retrospectivă, un descurajat ...

Once Upon a Time 7×20

Once Upon a Time 7×20

Once Upon a Time (TV Series 2011– ), seriale online subtitrat în Română Roni cere ajutor lui Lucy să-l trezească pe Henry și să-l oprească pe Gothel, dar lucrurile nu merg așa cum era planificat. Între timp, Rogers și Weaver merg la Margot în speranța de a elibera Tilly înainte ca magia să poată fi folosită pentru a porni vraja. Într-o retrospectivă, Young Henry se luptă să decidă ce cale să urmeze până când un apel telefonic misterios îl ajută să-l ...

Once Upon a Time 7×19

Once Upon a Time 7×19

Once Upon a Time (TV Series 2011– ), seriale online subtitrat în Română Tilly și Rogers se află în pericol după o întâlnire cu Eloise, forțând-o pe Tilly să facă o decizie de schimbare a vieții atunci când viața lui Rogers este amenințată. Între timp, relația lui Henry și Jacinda face un pas înainte, dar în ciuda eforturilor lui Lucy, uniunea lor nu oferă răspunsurile pe care le caută. Într-o retrospectivă, tânărul Gothel încearcă să se răzbune după ce casa ei ...

Once Upon a Time 7×16

Once Upon a Time 7×16

Once Upon a Time (TV Series 2011– ), seriale online subtitrat în Română Henry se luptă cu o decizie importantă când o perspectivă de locuri de muncă din New York amenință să-l scoată de la Jacinda și Lucy, dar o revelație în cazul lui The Candy Killer ar putea face mai dificilă părăsirea Hyperion Heights. Între timp, Margot se încrede în Tilly și, într-o clipă, Hook îi ajută pe Henry să găsească o modalitate de a se dovedi lui Ella.

Once Upon a Time 7×1

Once Upon a Time 7×1

Once Upon a Time (TV Series 2011– ), seriale online subtitrat în Română Ani după ce Henry părăsește Storybrooke, el întâlnește Cinderella într-un alt domeniu. În zilele noastre, Lucy îl găsește pe Henry sub un nou blestem din Seattle, determinat să-l facă să-și amintească adevăratul său sine.

Once Upon a Time 7×2

Once Upon a Time 7×2

Once Upon a Time (TV Series 2011– ), seriale online subtitrat în Română Henry îi cheamă familia pentru ajutor în găsirea Cenusarelei; Jacinda caută o modalitate de a vedea pe Lucy; Victoria încearcă să scape de Henry.

Once Upon a Time 7×3

Once Upon a Time 7×3

Once Upon a Time (TV Series 2011– ), seriale online subtitrat în Română Cinderella câștigă un aliat puțin probabil; Jacinda încearcă să oprească Victoria de a distruge grădina comunității iubite a lui Lucy.

Once Upon a Time 7×4

Once Upon a Time 7×4

Once Upon a Time (TV Series 2011– ), seriale online subtitrat în Română Tilly încearcă să-l conducă pe Weaver să-și amintească adevăratul său sine; Ivy îi ia pe Lucy cu truc sau tratament; Rumble și Belle încearcă să le cimentă sfârșitul fericit.

Once Upon a Time 7×5

Once Upon a Time 7×5

Once Upon a Time (TV Series 2011– ), seriale online subtitrat în Română Tiana caută ajutor de la Dr. Facilier; Sabine și Jacinda fac o afacere riscantă; Roni face o descoperire șocantă.

Once Upon a Time 7×6

Once Upon a Time 7×6

Once Upon a Time (TV Series 2011– ), seriale online subtitrat în Română Regina este surprinsă să găsească Drizella care are nevoie de ajutorul ei; Roni caută ajutorul lui Weaver în găsirea de răspunsuri; Tilly oferă sfaturi lui Rogers în ceea ce privește Eloise Gardener.

Once Upon a Time 7×7

Once Upon a Time 7×7

Once Upon a Time (TV Series 2011– ), seriale online subtitrat în Română Căutarea lui Hook de răzbunare îl conduce să îl întâlnească pe Rapunzel; Rogers continuă căutarea lui Eloise Gardener; Povestea lui Ivy de a scoate Victoria are consecințe pentru Lucy și Jacinda.

Once Upon a Time 7×8

Once Upon a Time 7×8

Once Upon a Time (TV Series 2011– ), seriale online subtitrat în Română Henry și Ella îl urmează pe Alice în Țara Minunilor, unde Henry descoperă o legătură surprinzătoare între Ella și această lume ciudată; Jacinda se reconectează cu un vechi prieten pentru a recâștiga custodia lui Lucy, tensionându-și relația cu Henry.

Once Upon a Time 7×9

Once Upon a Time 7×9

Once Upon a Time (TV Series 2011– ), seriale online subtitrat în Română Victoria face o înțelegere cu Weaver pentru a se elibera de închisoare, intenționând să trezească Anastasia; Mama Gothel oferă să-i ajute pe familia Lady Tremaine.

Once Upon a Time 7×10

Once Upon a Time 7×10

Once Upon a Time (TV Series 2011– ), seriale online subtitrat în Română Henry și Ella trebuie să acționeze pentru ai proteja pe Lucy și pe ceilalți de blestemul lui Drizella, iar Regina este forțată să facă o alegere de neimaginat; Roni îl recrutează pe Henry să-și caute sora; Gothel câștigă încrederea lui Anastasia.

Once Upon a Time 7×11

Once Upon a Time 7×11

Once Upon a Time (TV Series 2011– ), seriale online subtitrat în Română Dorind să-și îmbunătățească magia, Robin intră într-o relație riscantă cu Gothel; Roni și Kelly fac o înțelegere cu Eloise pentru a salva pe Lucy; lucrurile ajung în sfârșit între Victoria și Ivy.

Once Upon a Time 7×12

Once Upon a Time 7×12

Once Upon a Time (TV Series 2011– ), seriale online subtitrat în Română În ziua de încoronare a Tianei, o confruntare cu Facilier o obligă să facă o excursie prin Bayou; Sabine se reconectează cu un vechi prieten, punându-i în pericol visele culinare; Rogers și Weaver investighează o Vrăjitoare Blind.

Once Upon a Time 7×13

Once Upon a Time 7×13

Once Upon a Time (TV Series 2011– ), seriale online subtitrat în Română În ciuda avertismentelor lui Tilly, Rogers face o înțelegere cu Eloise. Ivy se luptă să se găsească după moartea lui Victoria. Într-o regiune îndepărtată, Hook se confruntă cu căpitanul Ahab despre un talisman mistic.

Once Upon a Time 7×14

Once Upon a Time 7×14

Once Upon a Time (TV Series 2011– ), seriale online subtitrat în Română Rogers lucrează pentru a șterge Tilly în moartea lui Blind Baker. Ivy încearcă să se împace cu Anastasia. Între timp, Samdi face o mărturisire revelativă lui Roni. În tărâmul îndepărtat, Alice se sfătuiește și se leagă de legături.

Once Upon a Time 7×18

Once Upon a Time 7×18

Once Upon a Time (TV Series 2011– ), seriale online subtitrat în Română După moartea lui Nick, Weaver descoperă că Daggerul întunecat a fost luat și se dorește să-l primească, chiar dacă înseamnă a trăda încrederea lui Roni. Între timp, Margot o ia pe Tilly la o întâlnire, dar timpul lor împreună are o întorsătură neașteptată. Într-o retrospectivă, Rumble, disperată să se reunească cu Belle, îi plătește pe Alice o vizită.

Once Upon a Time 7×17

Once Upon a Time 7×17

Once Upon a Time (TV Series 2011– ), seriale online subtitrat în Română Kelly vine față în față cu The Killer Candy după ce o persoană pe care o iubește este luată ostatică. Între timp, Samdi îl folosește pe Drew pentru a executa un plan mortal. Într-o retrospectivă, Zelena învață o lecție dură după ce o întâlnire cu Hansel și Gretel merge în ordine.

Once Upon a Time 7×15

Once Upon a Time 7×15

Once Upon a Time (TV Series 2011– ), seriale online subtitrat în Română Când ucigașul vrăjitoarei atacă, Ivy trebuie să riște ceea ce rămâne din familia ei; Roni pune la îndoială relația ei cu Samdi, pe măsură ce Henry și Jacinda se apropie mai mult; Drizella trebuie să se confrunte cu o provocare de neconceput să se alăture lui Coven lui Gothel.

Game of Thrones 6×8

Game of Thrones 6×8

În timp ce Jaime își cântărește opțiunile, Cersei răspunde la o cerere. Planurile lui Tyrion dau roade. Arya se confruntă cu un nou test.

Game of Thrones 6×7

Game of Thrones 6×7

Viermul mare ridică o altă țintă. Jaime se confruntă cu un erou. Arya face un plan. Nordul este amintit.

Game of Thrones 7×2

Game of Thrones 7×2

Daenerys primește un vizitator neașteptat. Jon se confruntă cu o revoltă. Tyrion plănuiește cucerirea lui Westeros.

Game of Thrones 7×3

Game of Thrones 7×3

Daenerys deține instanța. Receptoarele Tyrion. Cersei returnează un cadou. Jaime învață din greșelile sale.

Game of Thrones 5×4

Game of Thrones 5×4

Militantul credinței devine din ce în ce mai agresiv. Jaime și Bronn se îndreaptă spre sud. Ellaria și nisipul de nisip jurământ răzbunare.

Game of Thrones 5×3

Game of Thrones 5×3

În Braavos, Arya vede pe Dumnezeul cu multe fețe. În King's Landing, regina Margaery se bucură de noul ei soț. Tyrion și Varys merg pe podul lung al lui Volantis.

Filme recent urmărite

 • Second Act (2018), online subtitrat in limba Româna (39.090)
  Maya, o femeie ambițioasă de 40 de ani, este blocată într-un loc de muncă prost plătit, luptându-se cu frustrările visurilor neîmplinite. O femeie inteligentă care a lucrat cu sârguință într-un magazin local, acesteia îi este refuzată o poziție managerială din lipsa unei diplome universitare.
 • Eroi de sacrificiu 4 – The Expendables 4 (2018), online subtitrat in limba Româna (21.928)
  După lansarea nu tocmai de succes a celei de-a treia părţi a seriei – The Expendables 3 a avut încasări considerabil mai mici faţă de primele două pelicule – puţini mai credeau că aceasta va mai continua. Iată însă, după mai multe luni fără nici un fel de informaţie de pe frontul „eroilor de sacrificiu”, […]
 • Shazam! (2019), online pe net subtitrat in limba Româna (17.855)
  oți avem un super-erou în noi, este nevoie de puțină magie ca să o scoatem. În cazul lui Billy Batson, strigând un singur cuvânt - SHAZAM! - acest copil în vârstă de 14 ani, care se află în vârstă de 14 ani, se poate transforma în super-eroul adult Shazam, cu amabilitatea unui vrăjitor vechi.
 • Bohemian Rhapsody (2018), Online Subtitrat (14.670)
  Potrivit BBC, producția de film a fost dură. Producatorii filmului și vedeta, Rami Malek, s-au săturat de comportamentul neregulat al lui Bryan Singer, care l-au văzut în mod obișnuit până târziu, pentru a se stabili sau a dispărea cu totul. În 2017, după pauza de Ziua Recunostintei, Singer a dispărut de la filmare timp de […]
 • The Hustle (2019), film online subtitrat in Romana (12.637)
  Un remake al comediei din 1988, "Dirty Rotten Scoundrels", în care doi con artiștii dornici de a se angaja într-un concurs de "loser frunze oraș". A remake of the 1988 comedy, 'Dirty Rotten Scoundrels', in which two down-and-out con artists engage in a "loser leaves town" contest.