Amintește-ți de mine
O parola iti va fi trimisa prin e-mail.
Introduceți numele de utilizator sau adresa de e-mail. Veți primi un link pentru a crea o nouă parolă prin e-mail.
Anulare
Filme – Seriale online pe cinemaHD

Marc Buckland

Powerless 1×1

Powerless 1×1

O femeie își începe noua slujbă într-o companie specializată în produse care fac cetățenii de zi cu zi să se simtă mai în siguranță în ceea ce privește daunele provocate de super eroi și răufăcători care trăiesc printre ei.

Powerless 1×2

Powerless 1×2

Cu o idee nouă de produs veritabil, Emily încearcă să-și inspire echipa, dar nu pare să-și spargă obsesia cu Fantasy Super Hero League. Între timp, Van se află într-o misiune pentru a fi inclusă în fotografia Wayne Dream Team.

Powerless 1×3

Powerless 1×3

Când echipa pierde un client din cauza incompetenței lui Van, Emily încearcă să încheie o înțelegere cu oamenii din Atlantis. Din cauza torturii sale masive, tatăl lui Van ia notă și îl pune pe o cale să se răscumpere. Între timp, noul angajat Alex începe la birou, iar Teddy și Ron sunt convinși că este un super-erou.

Powerless 1×4

Powerless 1×4

După ce a fost îndemnat de către echipa ei, Emily își pune privirile pe lumea întâlnirilor, dar cade în necunoștință de cauză pentru unul dintre paznicii lui Riddler. Între timp, Teddy și Ron găsesc un artefact Batman și descoperă fantezia super-erou a lui Van.

Powerless 1×5

Powerless 1×5

Emily îl convinge pe Teddy să intre în ceea ce crede că este o invenție care schimbă jocul în concursul Wayne Innovation împotriva inginerilor elita ai lui Wayne X, chiar dacă are îndoieli. Între timp, Van profită de natura bună a lui Ron și îl asamblează cu o jucărie în speranța de a preocupa copilul noii prietene.

Powerless 1×7

Powerless 1×7

Când Emily trebuie să se lupte pentru a-și obține propriul birou, ea îl contestă pe Van la o competiție. Între timp, după ce viața lui Teddy este salvată de Green Fury, el se duce la o lungă perioadă de timp să o vadă din nou.

Powerless 1×6

Powerless 1×6

Când Emily află că Jackie are nevoie de niște bani în plus, nu poate ajuta decât să încerce să facă tot ce poate pentru ao ajuta. Între timp, Van se află într-o vânătoare de vrăjitoare și are ochii pe Teddy, Ron și Wendy.

Powerless 1×8

Powerless 1×8

Emily se află în prima întâlnire a consiliului de administrație și trebuie să realizeze o idee grozavă cu ajutorul unei super-eroine Green Fury. Între timp, Teddy încearcă să găsească o cale de a obține atenția Green Fury. În altă parte, Jackie aduce fiica ei la muncă, dar începe să se îngrijoreze când se leagă cu Wendy.

Powerless 1×9

Powerless 1×9

Dacă au nevoie de o anumită R & R reală, echipa se pregătește să plece pentru o retragere de companie atunci când supervillain Dr. Psycho eliberează un gaz toxic în Charm City. Acum, blocată în birourile Wayne de securitate, Emily face tot posibilul pentru a profita din plin de o situație teribilă.

Powerless 1×10

Powerless 1×10

Când un atac străin dăunează sediului Gotham, președintele West oferă niște veste nefericite lui Van și Emily. Într-un efort de a salva compania, eficiența lui Emily poate face pe toată lumea o țintă. Între timp, Jackie are o surpriză șocantă care își va schimba viața.

Powerless 1×11

Powerless 1×11

Emily se ocupă cu faptul că Van fura creditul pentru generozitatea ei la birou. Între timp, Teddy îl împinge pe Ron să-și aducă noua invenție în masă.

Powerless 1×12

Powerless 1×12

În urma morții lui Lois Lane, Ron îi spune echipei despre o teorie în care Superman va reveni la timp pentru al salva și nu ar avea consecințe. Doar când toată lumea începe să profite - Ron devine proprietar de câine, Emily și Wendy se confruntă cu probleme cu legea, Jackie preia băutura zilei

Filme recent urmărite

 • Second Act (2018), online subtitrat in limba Româna (39.038)
  Maya, o femeie ambițioasă de 40 de ani, este blocată într-un loc de muncă prost plătit, luptându-se cu frustrările visurilor neîmplinite. O femeie inteligentă care a lucrat cu sârguință într-un magazin local, acesteia îi este refuzată o poziție managerială din lipsa unei diplome universitare.
 • Eroi de sacrificiu 4 – The Expendables 4 (2018), online subtitrat in limba Româna (21.351)
  După lansarea nu tocmai de succes a celei de-a treia părţi a seriei – The Expendables 3 a avut încasări considerabil mai mici faţă de primele două pelicule – puţini mai credeau că aceasta va mai continua. Iată însă, după mai multe luni fără nici un fel de informaţie de pe frontul „eroilor de sacrificiu”, […]
 • Shazam! (2019), online pe net subtitrat in limba Româna (17.799)
  oți avem un super-erou în noi, este nevoie de puțină magie ca să o scoatem. În cazul lui Billy Batson, strigând un singur cuvânt - SHAZAM! - acest copil în vârstă de 14 ani, care se află în vârstă de 14 ani, se poate transforma în super-eroul adult Shazam, cu amabilitatea unui vrăjitor vechi.
 • Bohemian Rhapsody (2018), Online Subtitrat (14.628)
  Potrivit BBC, producția de film a fost dură. Producatorii filmului și vedeta, Rami Malek, s-au săturat de comportamentul neregulat al lui Bryan Singer, care l-au văzut în mod obișnuit până târziu, pentru a se stabili sau a dispărea cu totul. În 2017, după pauza de Ziua Recunostintei, Singer a dispărut de la filmare timp de […]
 • The Hustle (2019), film online subtitrat in Romana (12.423)
  Un remake al comediei din 1988, "Dirty Rotten Scoundrels", în care doi con artiștii dornici de a se angaja într-un concurs de "loser frunze oraș". A remake of the 1988 comedy, 'Dirty Rotten Scoundrels', in which two down-and-out con artists engage in a "loser leaves town" contest.