Amintește-ți de mine
O parola iti va fi trimisa prin e-mail.
Introduceți numele de utilizator sau adresa de e-mail. Veți primi un link pentru a crea o nouă parolă prin e-mail.
Anulare
Filme – Seriale online pe cinemaHD

Kyle Jarrow

Valor 1×13

Valor 1×13

Ultimul episod din sezonul 1. Nora este gata să mărturisească în ciuda consecințelor. Între timp, Ian este orbită de un adevăr rău.

Valor 1×12

Valor 1×12

Shadow Raiders sunt trimiși pe misiunea pe care o așteptau. Nora și Gallo se separă de echipaj și se găsesc într-o situație precară. Prinși, toți se tem de siguranța lor.

Valor 1×11

Valor 1×11

Când colonelul Haskins alege planul lui Nora asupra lui Gallo, tensiunea dintre ele ajunge la un punct de fierbere.

Valor 1×10

Valor 1×10

Gallo și Thea se alătură forțelor pentru a încerca să decodeze un mesaj important. Simțindu-se dezamăgit, colonelul Haskins consideră că face o schimbare mare.

Valor 1×9

Valor 1×9

Shadow Raiders sunt trimiși într-o misiune care, dacă va fi de succes, ar putea însemna un rezultat greu pentru Nora și Gallo. Între timp, Jimmy face o alegere care ar putea avea consecințe mari atât pentru el, cât și pentru Jess.

Valor 1×8

Valor 1×8

Nora și Ian ajung la un punct critic în relația lor. Gallo se află în luptă cu PTSD. Între timp, Jess este forțat să facă o alegere dificilă.

Valor 1×7

Valor 1×7

The Shadow Raiders obține în sfârșit un avantaj; Nora face o descoperire șocantă și trebuie să ia o decizie dificilă; Gallo devine distras după ce a primit vești proaste; Jess se simte mai mult decât oricând.

Valor 1×6

Valor 1×6

În timp ce Nora se pregătește să se dovedească lui Gallo, ea consideră, de asemenea, că mărturisește adevărul lui Ian. Acțiunile lui Jimmy și Crank au consecințe devastatoare. Între timp, un Jess frustrat consideră că ia lucrurile în propriile sale mâini.

Valor 1×4

Valor 1×4

În timp ce Shadow Raiders se pregătesc pentru următorul pas în misiunea lor, Nora se luptă să-i ducă pe demoni sub control. Agentul CIA, Thea, devine din ce în ce mai implicat în misiune, creând și mai multă tensiune în grup. Între timp, Gallo își dă seama că relația cu Anna ar putea să o pună în pericol.

Valor 1×3

Valor 1×3

Nora începe să se bazeze din ce în ce mai mult pe vicii pentru a-și liniști nervii, în timp ce caută adevărul despre ceea ce sa întâmplat în Somalia. Între timp, ofițerul Ian și CIA Thea lucrează împreună pentru a descoperi următorul pas în misiunea de salvare.

Valor 1×2

Valor 1×2

Nora și Gallo, cu secretul încă atârnat peste ele, caută informații suplimentare despre prizonierul scapat din Somalia și efectuează o misiune demo pentru mama lui Ian, care este o figură publică cu mare putere. Între timp, Jess se străduiește să lucreze prin sentimentele ei.

Valor 1×1

Valor 1×1

Atunci când o misiune de top-secret în Somalia se rătăcește, numai Nora și Gallo se întorc în state; sa descoperit că coechipierul lor lipsit de Jimmy este ținut captiv de teroriști; Nora și Gallo sunt hotărâți să-l salveze.

Filme recent urmărite

 • Second Act (2018), online subtitrat in limba Româna (39.090)
  Maya, o femeie ambițioasă de 40 de ani, este blocată într-un loc de muncă prost plătit, luptându-se cu frustrările visurilor neîmplinite. O femeie inteligentă care a lucrat cu sârguință într-un magazin local, acesteia îi este refuzată o poziție managerială din lipsa unei diplome universitare.
 • Eroi de sacrificiu 4 – The Expendables 4 (2018), online subtitrat in limba Româna (21.929)
  După lansarea nu tocmai de succes a celei de-a treia părţi a seriei – The Expendables 3 a avut încasări considerabil mai mici faţă de primele două pelicule – puţini mai credeau că aceasta va mai continua. Iată însă, după mai multe luni fără nici un fel de informaţie de pe frontul „eroilor de sacrificiu”, […]
 • Shazam! (2019), online pe net subtitrat in limba Româna (17.855)
  oți avem un super-erou în noi, este nevoie de puțină magie ca să o scoatem. În cazul lui Billy Batson, strigând un singur cuvânt - SHAZAM! - acest copil în vârstă de 14 ani, care se află în vârstă de 14 ani, se poate transforma în super-eroul adult Shazam, cu amabilitatea unui vrăjitor vechi.
 • Bohemian Rhapsody (2018), Online Subtitrat (14.670)
  Potrivit BBC, producția de film a fost dură. Producatorii filmului și vedeta, Rami Malek, s-au săturat de comportamentul neregulat al lui Bryan Singer, care l-au văzut în mod obișnuit până târziu, pentru a se stabili sau a dispărea cu totul. În 2017, după pauza de Ziua Recunostintei, Singer a dispărut de la filmare timp de […]
 • The Hustle (2019), film online subtitrat in Romana (12.637)
  Un remake al comediei din 1988, "Dirty Rotten Scoundrels", în care doi con artiștii dornici de a se angaja într-un concurs de "loser frunze oraș". A remake of the 1988 comedy, 'Dirty Rotten Scoundrels', in which two down-and-out con artists engage in a "loser leaves town" contest.