Amintește-ți de mine
O parola iti va fi trimisa prin e-mail.
Introduceți numele de utilizator sau adresa de e-mail. Veți primi un link pentru a crea o nouă parolă prin e-mail.
Anulare
Filme – Seriale online pe cinemaHD

Ken Girotti

Vikings 4×8

Vikings 4×8

După ce a înfruntat râul, Ragnar refuză să se retragă, determinându-i să-și schimbe metodele de atac la Paris. Contestația lui Odo împotriva Charles și Rollo se întoarce. Ecbert îl conduce acum pe Mercia, care îl nemulțumește pe Kwenthrith.

Vikings 4×7

Vikings 4×7

Acum, fiind conștient de faptul că Rollo la trădat, Ragnar își desfășoară planul de atac, care are consecințe rele. Ecbert primește o ofertă din partea domnitorului Wigstan din Mercia. Harbard provoacă o agitație cu femeile din Kattegat.

Vikings 4×6

Vikings 4×6

Ragnar își dezvăluie planul de a ataca din nou Parisul și, deși flota este lovită de furtună în momentul în care se stabilește, provocarea se află în Frankia unde Rollo așteaptă. Între timp, Ecbert trimite Aethelwulf și Alfred pe un pelerinaj la Roma.

Vikings 3×10

Vikings 3×10

Cu o ultima șansă de a lua Parisul, Ragnar și trupele sale vikinge au o șansă îndrăzneață. Ragnar îi cere lui Bjorn o favoare care ar putea schimba cursul istoriei vikingilor.

Vikings 3×9

Vikings 3×9

Vikingii au lovit Parisul cu un al doilea atac; Împăratul Charles trebuie să ia o decizie dificilă.

Vikings 3×2

Vikings 3×2

Lagertha și Athelstan ajută la înființarea așezării Viking; un rătăcitor misterios se întoarce.

Vikings 3×1

Vikings 3×1

Ragnar și flotele lui Lagertha pleacă din nou Kattegat pentru Wessex, dar de data aceasta le aduc colonii.

Vikings 2×10

Vikings 2×10

Ragnar se întoarce în Kattegat după înfrângerea din Wessex și își pune încrederea în cei care au rămas alături de el tot acest timp.

Vikings 2×9

Vikings 2×9

Războinicii lui Ragnar se îndreaptă spre vila regelui Ecbert și se întâlnesc cu o surpriză vicioasă.

Vikings 2×4

Vikings 2×4

A meeting between two great men may pave the way for future compromise as Ragnar and Ecbert come face to face. Jarl Borg now rules Kattegat and with an iron fist and Rollo must now become the leader his people need in Ragnar's absence.

Vikings 2×3

Vikings 2×3

Rachetul Wessex Viking se află în plină desfășurare, iar regele Ecbert se confruntă cu un tip complet nou de dușman. În timp ce Ragnar încearcă să domine în Occident, Jarl Borg are planuri proprii pentru viitorul Kattegat.

Vikings 1×9

Vikings 1×9

La cererea regelui Horik, Ragnar adună o mică petrecere pentru a călători în Gotaland (Suedia modernă) pentru a rezolva o dispută pe teren cu liderul zonei, Jarl Borg.

Vikings 1×8

Vikings 1×8

Pelerinajul tradițional la Uppsalla pentru a mulțumi zeilor aduce un torent de emoții pentru Ragnar, Lagertha și Athelstan.

Vikings 1×7

Vikings 1×7

Trei nave vikinge navighează spre inima puterii în estul Angliei: Vila Regală a Regelui Aelle.

Filme recent urmărite

 • Second Act (2018), online subtitrat in limba Româna (39.040)
  Maya, o femeie ambițioasă de 40 de ani, este blocată într-un loc de muncă prost plătit, luptându-se cu frustrările visurilor neîmplinite. O femeie inteligentă care a lucrat cu sârguință într-un magazin local, acesteia îi este refuzată o poziție managerială din lipsa unei diplome universitare.
 • Eroi de sacrificiu 4 – The Expendables 4 (2018), online subtitrat in limba Româna (21.368)
  După lansarea nu tocmai de succes a celei de-a treia părţi a seriei – The Expendables 3 a avut încasări considerabil mai mici faţă de primele două pelicule – puţini mai credeau că aceasta va mai continua. Iată însă, după mai multe luni fără nici un fel de informaţie de pe frontul „eroilor de sacrificiu”, […]
 • Shazam! (2019), online pe net subtitrat in limba Româna (17.801)
  oți avem un super-erou în noi, este nevoie de puțină magie ca să o scoatem. În cazul lui Billy Batson, strigând un singur cuvânt - SHAZAM! - acest copil în vârstă de 14 ani, care se află în vârstă de 14 ani, se poate transforma în super-eroul adult Shazam, cu amabilitatea unui vrăjitor vechi.
 • Bohemian Rhapsody (2018), Online Subtitrat (14.630)
  Potrivit BBC, producția de film a fost dură. Producatorii filmului și vedeta, Rami Malek, s-au săturat de comportamentul neregulat al lui Bryan Singer, care l-au văzut în mod obișnuit până târziu, pentru a se stabili sau a dispărea cu totul. În 2017, după pauza de Ziua Recunostintei, Singer a dispărut de la filmare timp de […]
 • The Hustle (2019), film online subtitrat in Romana (12.444)
  Un remake al comediei din 1988, "Dirty Rotten Scoundrels", în care doi con artiștii dornici de a se angaja într-un concurs de "loser frunze oraș". A remake of the 1988 comedy, 'Dirty Rotten Scoundrels', in which two down-and-out con artists engage in a "loser leaves town" contest.