Amintește-ți de mine
O parola iti va fi trimisa prin e-mail.
Introduceți numele de utilizator sau adresa de e-mail. Veți primi un link pentru a crea o nouă parolă prin e-mail.
Anulare
Filme – Seriale online pe cinemaHD

John F. Showalter

Timeless 2×9 -10, episod online subtitrat în Română

Timeless 2×9 -10, episod online subtitrat în Română

Timeless (TV Series 2016– ), seriale online subtitrat în Română Atunci când Mothership-ul sare în Carolina de Sud în 1863, echipa Time colaborează cu un spion curajos și lider militar, Harriet Tubman - AKA "Generalul" - pentru a contracara planul lui Rittenhouse de a modifica rezultatul Războiului Civil. Înapoi în prezent, Rittenhouse lovește echipa în care doare cel mai mult.

Timeless 2×10, episod online subtitrat în Română

Timeless 2×10, episod online subtitrat în Română

Timeless (TV Series 2016– ), seriale online subtitrat în Română Atunci când Jiya face o evadare îndrăzneață de la Rittenhouse, care o strânge în Chinatown din San Francisco în 1888, fără nici un fel de acasă, Team Time Time se întoarce să o salveze în acest final emoțional și plin de acțiune, care lasă echipa să întrebe totul.

Timeless 2×8, episod online subtitrat în Română

Timeless 2×8, episod online subtitrat în Română

Timeless (TV Series 2016– ), seriale online subtitrat în Română Echipa de timp se deplasează în 1981 Washington DC, în ziua în care a fost împușcat Președintele Reagan, doar pentru a descoperi că ținta lui Sleeper nu este președintele - ci un ofițer de poliție tânăr - nu altul decât agentul Christopher, care a adus echipa de timp împreună l-au ținut pe bărbatul de salvare să nu intre în mâinile lui Rittenhouse. Echipa de timp trebuie să salveze viața agentului Christopher ...

Timeless 2×7, episod online subtitrat în Română

Timeless 2×7, episod online subtitrat în Română

Timeless (TV Series 2016– ), seriale online subtitrat în Română În agitația din 1919, New York City, sufrageria Alice Paul este încadrată în crimă, iar echipa Time Time este partenerul legendarului solist al crimei de sex feminin Grace Humiston - AKA "Mrs. Sherlock Holmes. "Împreună, ei încearcă să dovedească nevinovăția lui Alice în timp pentru ca ea să dea un discurs puternic care transformă valul în pasajul celui de-al 19-lea amendament, oferind femeilor dreptul de a vota. Înapoi în prezent, Connor ...

Timeless 2×6, episod online subtitrat în Română

Timeless 2×6, episod online subtitrat în Română

Timeless (TV Series 2016– ), seriale online subtitrat în Română Când Rufus și Jiya adaugă un loc pe locul al patrulea la Lifeboat, Connor Mason se alătură pentru prima oară echipei, în timp ce călătorește înapoi spre spatele prafuit și îmbinările sudice de epocă din epoca Depresiunii Sud pentru a salva viața și moștenirea lui Robert Johnson - Regele Deltei Blues, Nasul de Rock n 'Roll și un om care, legendar, a cumpărat geniul său muzical de la Diavol pentru prețul ...

Timeless 2×5, episod online subtitrat în Română

Timeless 2×5, episod online subtitrat în Română

Timeless (TV Series 2016– ), seriale online subtitrat în Română Atunci când o misiune este înlăturată, Wyatt și Rufus sunt forțați să aducă împreună cu ei un John F. Kennedy, de 17 ani, în prezent. Nerăbdători să-l întoarcă pe viitorul președinte în istorie, echipa trebuie să găsească o modalitate de a lucra împreună pentru a salva JFK și pentru al reîntoarce în trecut, înainte ca Rittenhouse să îl asasineze în 2018.

Timeless 2×4, episod online subtitrat în Română

Timeless 2×4, episod online subtitrat în Română

Timeless (TV Series 2016– ), seriale online subtitrat în Română În timp ce Wyatt se îndepărtează de buncăr pentru a se confrunta cu un adevăr incredibil, Lucy, Rufus și fostul lor inamic, care a devenit coechipier, Garcia Flynn, alungă Mothership la studiile Salem Witch. Acolo ei trebuie să împiedice executarea unei tinere tânără care, se pare, este mama unuia dintre cei mai importanți americani din toate timpurile - încă de naștere Benjamin Franklin. Când Lucy este acuzată că este o vrăjitoare, ...

Timeless 2×3

Timeless 2×3

Timeless (TV Series 2016– ), seriale online subtitrat în Română Când un agent de dormit Rittenhouse, în 1941, Hollywood fură singura copie a lui Citizen Kane, Lucy, Wyatt și Rufus se alătură echipei lui Hedy Lamarr pentru ao lua înapoi. Hedy Lamarr se dovedeste a fi nu numai o stea plina de farmec, ci si un vrajitor stiintific al carui descoperiri au dus la inventarea Wi-Fi.

S.W.A.T. 1×7

S.W.A.T. 1×7

Când prietena lui din copilarie, condamnată de Hondo, îl cere să-i protejeze pe fiul său de violența în bandă, favoarea aduce SWAT în contact cu o nouă echipă de crimă locală. De asemenea, când bunicul lui Luca, o legendă SWAT, trece departe, se luptă cu durerea și un secret dureros al familiei.

The 100 4×5

The 100 4×5

Clarke face o pledoarie disperată cu o fostă forță alianță, în încercarea de a evita un război și de a asigura supraviețuirea poporului ei.

The 100 1×7

The 100 1×7

Sosirea lui Clarke pe insulă se transformă repede în rău. Între timp, Bellamy încearcă să evite o nouă tragedie în Arkadia.

The Flash 1×11

The Flash 1×11

În timp ce Iris se confruntă cu probleme în noul său loc de muncă, un fost protector al Dr. Wells folosește unde sonore pentru a ataca Flash-ul.

Arrow 4×16

Arrow 4×16

Un cupidon inima se întoarce în Star City cu un singur scop - de a distruge pe oricine în dragoste. Echipa încearcă să ucidă cuplurile în ziua nunții, așa că Oliver și Felicity se hotărăsc să se ridice ca momeală.

DC’s Legends of Tomorrow 1×9

DC’s Legends of Tomorrow 1×9

Filme recent urmărite

 • Second Act (2018), online subtitrat in limba Româna (39.038)
  Maya, o femeie ambițioasă de 40 de ani, este blocată într-un loc de muncă prost plătit, luptându-se cu frustrările visurilor neîmplinite. O femeie inteligentă care a lucrat cu sârguință într-un magazin local, acesteia îi este refuzată o poziție managerială din lipsa unei diplome universitare.
 • Eroi de sacrificiu 4 – The Expendables 4 (2018), online subtitrat in limba Româna (21.351)
  După lansarea nu tocmai de succes a celei de-a treia părţi a seriei – The Expendables 3 a avut încasări considerabil mai mici faţă de primele două pelicule – puţini mai credeau că aceasta va mai continua. Iată însă, după mai multe luni fără nici un fel de informaţie de pe frontul „eroilor de sacrificiu”, […]
 • Shazam! (2019), online pe net subtitrat in limba Româna (17.799)
  oți avem un super-erou în noi, este nevoie de puțină magie ca să o scoatem. În cazul lui Billy Batson, strigând un singur cuvânt - SHAZAM! - acest copil în vârstă de 14 ani, care se află în vârstă de 14 ani, se poate transforma în super-eroul adult Shazam, cu amabilitatea unui vrăjitor vechi.
 • Bohemian Rhapsody (2018), Online Subtitrat (14.628)
  Potrivit BBC, producția de film a fost dură. Producatorii filmului și vedeta, Rami Malek, s-au săturat de comportamentul neregulat al lui Bryan Singer, care l-au văzut în mod obișnuit până târziu, pentru a se stabili sau a dispărea cu totul. În 2017, după pauza de Ziua Recunostintei, Singer a dispărut de la filmare timp de […]
 • The Hustle (2019), film online subtitrat in Romana (12.423)
  Un remake al comediei din 1988, "Dirty Rotten Scoundrels", în care doi con artiștii dornici de a se angaja într-un concurs de "loser frunze oraș". A remake of the 1988 comedy, 'Dirty Rotten Scoundrels', in which two down-and-out con artists engage in a "loser leaves town" contest.