Amintește-ți de mine
O parola iti va fi trimisa prin e-mail.
Introduceți numele de utilizator sau adresa de e-mail. Veți primi un link pentru a crea o nouă parolă prin e-mail.
Anulare
Filme – Seriale online pe cinemaHD

Jesse Warn

Supergirl 3×21

Supergirl 3×21

Supergirl (TV Series 2015– ), serial online subtitrat în Română Kara face o decizie importantă de viață. Între timp, J'onn descoperă că arme speciale DEO-calibru au lovit străzile orașului.

Supergirl 3×20

Supergirl 3×20

Supergirl (TV Series 2015– ), serial online subtitrat în Română Supergirl este uimit să descopere că o parte din Krypton a supraviețuit. Între timp, Alex este atacat în timp ce iese cu Ruby, iar Lena ia în considerare cât de departe va merge pentru a păstra Regina conținută.

Supergirl 3×19

Supergirl 3×19

Supergirl (TV Series 2015– ), serial online subtitrat în Română Când Tanya, un discipol al lui Coville, scapă din ceea ce a mai rămas din cultul său, îi dă lui Kara și lui James un jurnal care ar putea să dețină cheia pentru salvarea lui Sam. Cineva învață identitatea gardianului și amenință să îl expună pe James dacă nu face ceea ce cere. James contempla ce înseamnă să fii neglijent negru fără o mască în America.

Supergirl 3×18

Supergirl 3×18

Supergirl (TV Series 2015– ), serial online subtitrat în Română  Când Reign începe să vâneze Ruby, Supergirl și Alex colaborează pentru ai menține în siguranță. Supergirl și J'onn privesc la mama lui Sam pentru sfaturi despre cum să oprești domnia și să vii cu niște știri șocante.

Supergirl 3×17

Supergirl 3×17

Supergirl (TV Series 2015– ), serial online subtitrat în Română  Totuși, după ce a învățat despre secretul Linei, Supergirl îi întreabă pe Guardian pentru o favoare care i-ar putea schimba relația cu Lena pentru totdeauna. Între timp, cu toate cele trei Worldkillers unite, Supergirl și echipa se angajează pentru o luptă epică.

Supergirl 3×16

Supergirl 3×16

Supergirl (TV Series 2015– ), serial online subtitrat în Română  Supergirl și Imra au idei diferite despre cum să oprești al treilea Worldkiller, Pestilence. Cu toate acestea, atunci când Alex și Winn sunt răniți grav de către echipa Pestilence, echipa Supergirl și Imra, pentru a opri distrugerea.

Supergirl 3×15

Supergirl 3×15

Supergirl (TV Series 2015– ), serial online subtitrat în Română  Myr'nn provoacă din neatenție tulburări psihice la DEO; Supergirl trebuie să lucreze cu J'onn pentru a conține haosul; Mon-El începe să-l antreneze pe Kara în tehnicile de luptă pe care le-a învățat în viitor.

Supergirl 3×14

Supergirl 3×14

Supergirl (TV Series 2015– ), serial online subtitrat în Română  Când mama tatălui lui Winn moare, mama sa, Mary, se îndepărtează încercând să se reconecteze și să explice de ce a abandonat-o cu toți acei ani în urmă. Winn este prea entuziasmat de copilărie să-i ierte, dar când un atacator Toyman atacă, cei doi trebuie să lucreze împreună ca să-l oprească. Mon-El îi spune lui Kara ceva important despre lumești și Alex devine suspicios față de comportamentul recent al lui Myr'nn.

Supergirl 3×13

Supergirl 3×13

DEO surprinde un al doilea Worldkiller, Puritate. Supergirl și Alex folosesc metode foarte diferite de interogare cu Puritatea în speranța de a afla cum să învingă domnia. Cu toate acestea, Puritatea scapă și atacă tunelurile de metrou ale orașului. Între timp, J'onn, Winn și Mon-El formează împreună pentru a repara nava Legiunii.

Supergirl 3×12

Supergirl 3×12

 Cineva încearcă să-l ucidă pe Morgan Edge și abia supraviețuiește. El îl acuză pe Lena de a se afla în spatele încercării și promite să o distrugă. Când Lena se teme că ura pentru Morgan o va duce la partea întunecată a lui Luthor, Kara intră în ajutor pentru prietenul ei. Între timp, după ce Sam își dă seama că își pierde timpul, se încredințează în Alex, care decide să facă niște teste medicale pentru a vedea dacă poate afla ce se întâmplă ...

Supergirl 3×11

Supergirl 3×11

În timp ce Reign continuă să terorizeze orașul, Supergirl se alătură echipei Saturn Girl, iar cei doi îi recrutează pe dușmanii lui Supergirl, Livewire și Psi, pentru a forma o echipă pentru o misiune în Fort Rozz pentru a recupera un deținut care are informații despre cum să învingă Reign once și pentru toți. Între timp, Alex babysită Ruby.

Supergirl 3×10

Supergirl 3×10

Încercând să se vindece de rănile provocate de Reign, Supergirl rămâne într-o stare de vis, care nu poate fi atinsă. Mon-El recrutează unul dintre membrii Legiunii, Brainiac-5, să încerce să o aducă înapoi. Între timp, Reign își continuă ravagii asupra orașului, astfel că DEO se alătură Legiunii Super-eroilor pentru a încerca să o oprească.

Riverdale 1×5

Riverdale 1×5

Cu înmormântarea lui Jason, familia Blossom se îndreaptă cu pregătirile de ultimă oră - și o agendă secretă. Între timp, încercarea lui Archie de a-și reorienta energia pe fotbal se oprește atunci când se prezintă ocazia de a lucra cu un nou mentor de muzică. Betty se scufundă mai adânc în investigația despre moartea lui Jason și descoperă câteva revelații întunecate despre familia ei. În altă parte, după ce a descoperit secrete despre propria familie, Veronica formează o prietenie improbabilă cu Cheryl, care ...

The Originals 3×18

The Originals 3×18

Pe măsură ce orașul își sărbătorește anual Jazz Fest, o echipă improbabilă a dușmanilor Mikaelson își unește forțele pentru a lua ostateci Klaus. Conducând acuzația de a-și întoarce fratele înapoi, Elijah și Freya se confruntă cu o forță puternică ca nimeni pe care nu l-au mai văzut până acum, în timp ce Hayley și Cami își planificaseră propriul plan riscant pentru salvarea lui Klaus. Între timp, când comportamentul neregulat al lui Kol se înrăutățește, Davina nu are altă soluție decât să se ...

Supergirl 3×4

Supergirl 3×4

Kara investighează un nou grup secret, al cărui lider, Thomas Coville, are o legătură misterioasă cu Supergirl. Între timp, Samantha simte că o lasă pe Ruby în jos.

Supergirl 3×1

Supergirl 3×1

Kara deals with the loss of Mon-El by focusing her energy on being Supergirl and concentrating on a mysterious new threat. Alex confesses a secret to Maggie. A citizen of National City has a mysterious connection to Kara. Lena makes a bold move.

The Flash 1×3

The Flash 1×3

Barry și Joe urmăresc un metahuman mortal cu puteri de gaze toxice, iar Caitlin retrăiește noaptea exploziei care la ucis pe logodnicul său.

Arrow 5×23

Arrow 5×23

Oliver asamblează un grup de aliați puțin probabil - Slade, Nyssa, Merlyn și Digger Harkness - să se angajeze într-o luptă epică împotriva lui Chase și o armată de vânzare.

Arrow 4×10

Arrow 4×10

Oliver trebuie să se ocupe de consecințele devastatoare ale ultimului atac al lui Darhk. Căutînd răzbunare, Oliver continuă o urmărire brutală în căutarea lui Dahrk.

Arrow 3×17

Arrow 3×17

În timp ce Arrow încearcă să detecteze criminalii ucigași, Amanda o numește pe Lyla pentru o misiune de suucidere, iar Diggle insistă să-și asocieze noua sa soție. Cu toate acestea, echipa descoperă în curând că misiunea lor de salvare nu este ceea ce așteptau. Într-o vreme, Ray află că Oliver este arcul și intenționează să-l aducă pentru crimele sale.

Arrow 3×12

Arrow 3×12

Cărămidă și oamenii săi îi preiau pe Glades, iar poliția este neajutorată să-i oprească. Cu Oliver nicăieri, echipa pare neajutorată. Între timp, Oliver încearcă să îl convingă pe Tatsu să se întoarcă cu el la Starling City, iar trecutul lui Malcolm înainte de a se antrena la Nanda Parbat este văzut.

Arrow 3×8

Arrow 3×8

Un eveniment de încrucișare care a început pe "The Flash" se încheie cu Oliver colaborând cu Flash pentru a opri ucigașul care bombardează bomba, care plantează cinci bombe în oraș, care vor să explodeze în același timp.

Arrow 2×19

Arrow 2×19

Când Oliver și echipa lui distrug centrele lui Slade, el atacă ca Deathstroke pentru a obține ceea ce este necesar pentru a găsi un înlocuitor. Între timp, Laurel se gândește ce să facă cu informațiile lui Slade și Oliver încearcă să-l convingă pe Thea să-i ajute să-și protejeze finanțele de la Isabel.

Filme recent urmărite

 • Second Act (2018), online subtitrat in limba Româna (39.090)
  Maya, o femeie ambițioasă de 40 de ani, este blocată într-un loc de muncă prost plătit, luptându-se cu frustrările visurilor neîmplinite. O femeie inteligentă care a lucrat cu sârguință într-un magazin local, acesteia îi este refuzată o poziție managerială din lipsa unei diplome universitare.
 • Eroi de sacrificiu 4 – The Expendables 4 (2018), online subtitrat in limba Româna (21.930)
  După lansarea nu tocmai de succes a celei de-a treia părţi a seriei – The Expendables 3 a avut încasări considerabil mai mici faţă de primele două pelicule – puţini mai credeau că aceasta va mai continua. Iată însă, după mai multe luni fără nici un fel de informaţie de pe frontul „eroilor de sacrificiu”, […]
 • Shazam! (2019), online pe net subtitrat in limba Româna (17.855)
  oți avem un super-erou în noi, este nevoie de puțină magie ca să o scoatem. În cazul lui Billy Batson, strigând un singur cuvânt - SHAZAM! - acest copil în vârstă de 14 ani, care se află în vârstă de 14 ani, se poate transforma în super-eroul adult Shazam, cu amabilitatea unui vrăjitor vechi.
 • Bohemian Rhapsody (2018), Online Subtitrat (14.670)
  Potrivit BBC, producția de film a fost dură. Producatorii filmului și vedeta, Rami Malek, s-au săturat de comportamentul neregulat al lui Bryan Singer, care l-au văzut în mod obișnuit până târziu, pentru a se stabili sau a dispărea cu totul. În 2017, după pauza de Ziua Recunostintei, Singer a dispărut de la filmare timp de […]
 • The Hustle (2019), film online subtitrat in Romana (12.637)
  Un remake al comediei din 1988, "Dirty Rotten Scoundrels", în care doi con artiștii dornici de a se angaja într-un concurs de "loser frunze oraș". A remake of the 1988 comedy, 'Dirty Rotten Scoundrels', in which two down-and-out con artists engage in a "loser leaves town" contest.