Amintește-ți de mine
O parola iti va fi trimisa prin e-mail.
Introduceți numele de utilizator sau adresa de e-mail. Veți primi un link pentru a crea o nouă parolă prin e-mail.
Anulare
Filme – Seriale online pe cinemaHD

Jeffrey G. Hunt

The Crossing 1×5

The Crossing 1×5

The Crossing (TV Series 2018– ), seriale Online Subtitrat Flashback-urile dezvăluie o legătură bântuitoare între Marshall și migrația timpurie. Între timp, Jude investighează o dispariție misterioasă, iar Sophie îi riscă viața și cariera să o ajute pe Reece să-și salveze fiica.

Gotham 2×8

Gotham 2×8

Galavan îl trimite pe Barbara după Jim Gordon, în timp ce încearcă să încheie o afacere cu Bruce Wayne. Barnes și Bullock sunt fierbinți pe traseul lui Barbara, iar Nygma are un run-in cu o față cunoscută.

Gotham 2×11

Gotham 2×11

Când Bruce Wayne este răpit, Gordon trebuie să se uite la niște aliați improbabili și periculoși pentru ajutor. Este o bătălie a ticăloșilor, și nu toată lumea o face în viață.

Gotham 1×16

Gotham 1×16

Gordon îi duce pe dr. Leslie Thompkins la circ, dar ziua se întoarce repede când circul este atacat. Apoi, Falcone îi invită pe Butch Gilzean să-l ajute pe Penguin cu clubul de noapte, în timp ce Fish Mooney este altfel ocupat. De asemenea, Bruce Wayne planifică o întâlnire cu bordul Wayne Enterprises.

The Originals 2×4

The Originals 2×4

Davina îl duce pe Mikael într-o cabină pentru a se vindeca de mușcăturile sale de lupi. Klaus îi caută. Ilie, Marcel și Hayley încearcă să salveze niște lupi tineri.

The Originals 2×2

The Originals 2×2

Klaus vrea ca Hayley să se reîntoarcă în pachetul ei. Mikael este nerăbdător sub Davina. Cassie trezește suspiciuni.

The Originals 3×21

The Originals 3×21

După ce a primit noi viziuni ale profeției, Freya descoperă că familia ei se află într-un curs de coliziune cu un nou inamic periculos. Între timp, cu ajutorul detectivului Kinney, Vincent și Kol călătoresc în lumea ancestrală pentru a opri vrăjitoarele și pentru a-și lua din nou orașul odată pentru totdeauna. În altă parte, Klaus și Ilie se confruntă cu Marcel, după ce un plan răzbunător a rămas greșit, l-a trimis spiralat.

The Originals 3×15

The Originals 3×15

Când Klaus află că Cortez, un vechi vampir cu o vendetă împotriva lui, a ajuns în New Orleans, el se află forțat să se ocupe de această nouă amenințare. Între timp, când Cortez începe să amenințe viețile unor locuitori nevinovați, Vincent nu are altă soluție decât să-i ajute pe vampirul răzbunător în planul său de al scoate pe Klaus. În altă parte, Marcel se întoarce la Davina pentru ajutorul ei, după ce mai mulți membri Strix se dovedesc a fi dispăruți, iar ...

The Originals 3×2

The Originals 3×2

După ce a descoperit că braconierii au început să scoată vârcolaci în bayou, Ilie și Jackson se preocupă de siguranța lui Hayley atunci când nu apare în timpul lunii pline. Între timp, Davina, singura cu răspunsul la locul lui Hayley, tratează modalități de a folosi acest lucru în avantajul ei. În altă parte, Cami se apropie de Klaus cu ea ... citește mai mult

Filme recent urmărite

 • Second Act (2018), online subtitrat in limba Româna (39.016)
  Maya, o femeie ambițioasă de 40 de ani, este blocată într-un loc de muncă prost plătit, luptându-se cu frustrările visurilor neîmplinite. O femeie inteligentă care a lucrat cu sârguință într-un magazin local, acesteia îi este refuzată o poziție managerială din lipsa unei diplome universitare.
 • Eroi de sacrificiu 4 – The Expendables 4 (2018), online subtitrat in limba Româna (21.266)
  După lansarea nu tocmai de succes a celei de-a treia părţi a seriei – The Expendables 3 a avut încasări considerabil mai mici faţă de primele două pelicule – puţini mai credeau că aceasta va mai continua. Iată însă, după mai multe luni fără nici un fel de informaţie de pe frontul „eroilor de sacrificiu”, […]
 • Shazam! (2019), online pe net subtitrat in limba Româna (17.781)
  oți avem un super-erou în noi, este nevoie de puțină magie ca să o scoatem. În cazul lui Billy Batson, strigând un singur cuvânt - SHAZAM! - acest copil în vârstă de 14 ani, care se află în vârstă de 14 ani, se poate transforma în super-eroul adult Shazam, cu amabilitatea unui vrăjitor vechi.
 • Bohemian Rhapsody (2018), Online Subtitrat (14.617)
  Potrivit BBC, producția de film a fost dură. Producatorii filmului și vedeta, Rami Malek, s-au săturat de comportamentul neregulat al lui Bryan Singer, care l-au văzut în mod obișnuit până târziu, pentru a se stabili sau a dispărea cu totul. În 2017, după pauza de Ziua Recunostintei, Singer a dispărut de la filmare timp de […]
 • The Hustle (2019), film online subtitrat in Romana (12.355)
  Un remake al comediei din 1988, "Dirty Rotten Scoundrels", în care doi con artiștii dornici de a se angaja într-un concurs de "loser frunze oraș". A remake of the 1988 comedy, 'Dirty Rotten Scoundrels', in which two down-and-out con artists engage in a "loser leaves town" contest.