Amintește-ți de mine
O parola iti va fi trimisa prin e-mail.
Introduceți numele de utilizator sau adresa de e-mail. Veți primi un link pentru a crea o nouă parolă prin e-mail.
Anulare
Filme – Seriale online pe cinemaHD

Jeff Woolnough

The Expanse 2×3

The Expanse 2×3

The Expanse - Expansiunea (TV Series 2018– ), seriale Online Subtitrat Holden și Miller se îndreaptă spre modul în care a fost gestionat raidul.

The Expanse 2×4

The Expanse 2×4

The Expanse - Expansiunea (TV Series 2018– ), seriale Online Subtitrat Miller elaborează un plan periculos pentru a eradica ceea ce a rămas din protomolecule pe Eros.

The Expanse 1×3

The Expanse 1×3

The Expanse - Expansiunea (TV Series 2018– ), seriale Online Subtitrat Holden și echipajul sunt luați prizonieri de către marina Republican Marinei Congresului. Miller se ocupă de nenorociții revoltați. Avasarala joacă politică și se arde grav.

The Expanse 1×4

The Expanse 1×4

The Expanse - Expansiunea (TV Series 2018– ), seriale Online Subtitrat Holden și echipajul se găsesc în mijlocul unei bătălii disperate în timp ce se afla încă la bordul navei de luptă marțiene. Partenerul lui Miller, Havelock, dispare.

Vikings 4×18

Vikings 4×18

Planul lui Ragnar ajunge la îndeplinire; armata vikingă se îndreaptă spre coasta Northumbria.

Vikings 4×17

Vikings 4×17

Marea Armată se adună în Kattegat, deoarece Lagertha este salvată de Bjorn Ironside din mâinile fiilor lui Ragnar. Rollo instaurează regatul Normandiei ca un cer sigur pentru toți vikingii în căutare de teren.

Vikings 4×10

Vikings 4×10

A ferocious battle between the Vikings and the Franks eventually comes down to Ragnar against Rollo. The outcome will seal the fate of the two brothers.

Vikings 4×9

Vikings 4×9

Vikingii ajung în final în râu. Aetheulwulf și Alfred ajung la Roma. Erlendur face o mișcare împotriva lui Bjorn. Sigurd face o descoperire șocantă în Kattegat. Ecbert este încoronat rege în Mercia.

Vikings 3×4

Vikings 3×4

Există amărăciune în tabără, Floki este supărat pe alianța cu Ecbert.

Vikings 3×3

Vikings 3×3

Regele Ecbert vizitează așezarea Viking în curs de dezvoltare, pe măsură ce se recoltează prima recoltă.

Vikings 2×6

Vikings 2×6

Regele Horik se întoarce în Kattegat cu o propunere surprinzătoare pentru Ragnar; Lagertha intră într-o revenire mai puțin entuziastă de la noul ei soț; Athelstan devine confidenta regelui Ecbert.

Vikings 2×5

Vikings 2×5

Lagertha and Ragnar unite once again; Aslaug must face the truth of her prophecies; Athelstan struggles to define his faith; Bjorn must once again make a choice.

Filme recent urmărite

 • Second Act (2018), online subtitrat in limba Româna (39.040)
  Maya, o femeie ambițioasă de 40 de ani, este blocată într-un loc de muncă prost plătit, luptându-se cu frustrările visurilor neîmplinite. O femeie inteligentă care a lucrat cu sârguință într-un magazin local, acesteia îi este refuzată o poziție managerială din lipsa unei diplome universitare.
 • Eroi de sacrificiu 4 – The Expendables 4 (2018), online subtitrat in limba Româna (21.368)
  După lansarea nu tocmai de succes a celei de-a treia părţi a seriei – The Expendables 3 a avut încasări considerabil mai mici faţă de primele două pelicule – puţini mai credeau că aceasta va mai continua. Iată însă, după mai multe luni fără nici un fel de informaţie de pe frontul „eroilor de sacrificiu”, […]
 • Shazam! (2019), online pe net subtitrat in limba Româna (17.801)
  oți avem un super-erou în noi, este nevoie de puțină magie ca să o scoatem. În cazul lui Billy Batson, strigând un singur cuvânt - SHAZAM! - acest copil în vârstă de 14 ani, care se află în vârstă de 14 ani, se poate transforma în super-eroul adult Shazam, cu amabilitatea unui vrăjitor vechi.
 • Bohemian Rhapsody (2018), Online Subtitrat (14.630)
  Potrivit BBC, producția de film a fost dură. Producatorii filmului și vedeta, Rami Malek, s-au săturat de comportamentul neregulat al lui Bryan Singer, care l-au văzut în mod obișnuit până târziu, pentru a se stabili sau a dispărea cu totul. În 2017, după pauza de Ziua Recunostintei, Singer a dispărut de la filmare timp de […]
 • The Hustle (2019), film online subtitrat in Romana (12.443)
  Un remake al comediei din 1988, "Dirty Rotten Scoundrels", în care doi con artiștii dornici de a se angaja într-un concurs de "loser frunze oraș". A remake of the 1988 comedy, 'Dirty Rotten Scoundrels', in which two down-and-out con artists engage in a "loser leaves town" contest.