Amintește-ți de mine
O parola iti va fi trimisa prin e-mail.
Introduceți numele de utilizator sau adresa de e-mail. Veți primi un link pentru a crea o nouă parolă prin e-mail.
Anulare
Filme – Seriale online pe cinemaHD

Glen Winter

Supergirl 3×21

Supergirl 3×21

Supergirl (TV Series 2015– ), serial online subtitrat în Română Kara face o decizie importantă de viață. Între timp, J'onn descoperă că arme speciale DEO-calibru au lovit străzile orașului.

Supergirl 3×20

Supergirl 3×20

Supergirl (TV Series 2015– ), serial online subtitrat în Română Supergirl este uimit să descopere că o parte din Krypton a supraviețuit. Între timp, Alex este atacat în timp ce iese cu Ruby, iar Lena ia în considerare cât de departe va merge pentru a păstra Regina conținută.

Supergirl 3×19

Supergirl 3×19

Supergirl (TV Series 2015– ), serial online subtitrat în Română Când Tanya, un discipol al lui Coville, scapă din ceea ce a mai rămas din cultul său, îi dă lui Kara și lui James un jurnal care ar putea să dețină cheia pentru salvarea lui Sam. Cineva învață identitatea gardianului și amenință să îl expună pe James dacă nu face ceea ce cere. James contempla ce înseamnă să fii neglijent negru fără o mască în America.

Supergirl 3×18

Supergirl 3×18

Supergirl (TV Series 2015– ), serial online subtitrat în Română  Când Reign începe să vâneze Ruby, Supergirl și Alex colaborează pentru ai menține în siguranță. Supergirl și J'onn privesc la mama lui Sam pentru sfaturi despre cum să oprești domnia și să vii cu niște știri șocante.

Supergirl 3×17

Supergirl 3×17

Supergirl (TV Series 2015– ), serial online subtitrat în Română  Totuși, după ce a învățat despre secretul Linei, Supergirl îi întreabă pe Guardian pentru o favoare care i-ar putea schimba relația cu Lena pentru totdeauna. Între timp, cu toate cele trei Worldkillers unite, Supergirl și echipa se angajează pentru o luptă epică.

Deception 1×8

Deception 1×8

Deception (TV Series 2018– ), seriale online subtitrat în Română FBI colaborează cu grupul de decepție pentru a opri femeia misterioasă de comiterea cu succes a uneia dintre cele mai mari încălcări ale bijuteriilor din istorie. Și, pentru prima dată în acest sezon, spectatorii își vor schimba perspectiva și vor vedea cum Cameron Black își îndeplinește încă cea mai mare înșelăciune.

Supergirl 3×16

Supergirl 3×16

Supergirl (TV Series 2015– ), serial online subtitrat în Română  Supergirl și Imra au idei diferite despre cum să oprești al treilea Worldkiller, Pestilence. Cu toate acestea, atunci când Alex și Winn sunt răniți grav de către echipa Pestilence, echipa Supergirl și Imra, pentru a opri distrugerea.

Supergirl 3×15

Supergirl 3×15

Supergirl (TV Series 2015– ), serial online subtitrat în Română  Myr'nn provoacă din neatenție tulburări psihice la DEO; Supergirl trebuie să lucreze cu J'onn pentru a conține haosul; Mon-El începe să-l antreneze pe Kara în tehnicile de luptă pe care le-a învățat în viitor.

Supergirl 3×14

Supergirl 3×14

Supergirl (TV Series 2015– ), serial online subtitrat în Română  Când mama tatălui lui Winn moare, mama sa, Mary, se îndepărtează încercând să se reconecteze și să explice de ce a abandonat-o cu toți acei ani în urmă. Winn este prea entuziasmat de copilărie să-i ierte, dar când un atacator Toyman atacă, cei doi trebuie să lucreze împreună ca să-l oprească. Mon-El îi spune lui Kara ceva important despre lumești și Alex devine suspicios față de comportamentul recent al lui Myr'nn.

Supergirl 3×13

Supergirl 3×13

DEO surprinde un al doilea Worldkiller, Puritate. Supergirl și Alex folosesc metode foarte diferite de interogare cu Puritatea în speranța de a afla cum să învingă domnia. Cu toate acestea, Puritatea scapă și atacă tunelurile de metrou ale orașului. Între timp, J'onn, Winn și Mon-El formează împreună pentru a repara nava Legiunii.

Supergirl 3×12

Supergirl 3×12

 Cineva încearcă să-l ucidă pe Morgan Edge și abia supraviețuiește. El îl acuză pe Lena de a se afla în spatele încercării și promite să o distrugă. Când Lena se teme că ura pentru Morgan o va duce la partea întunecată a lui Luthor, Kara intră în ajutor pentru prietenul ei. Între timp, după ce Sam își dă seama că își pierde timpul, se încredințează în Alex, care decide să facă niște teste medicale pentru a vedea dacă poate afla ce se întâmplă ...

Supergirl 3×11

Supergirl 3×11

În timp ce Reign continuă să terorizeze orașul, Supergirl se alătură echipei Saturn Girl, iar cei doi îi recrutează pe dușmanii lui Supergirl, Livewire și Psi, pentru a forma o echipă pentru o misiune în Fort Rozz pentru a recupera un deținut care are informații despre cum să învingă Reign once și pentru toți. Între timp, Alex babysită Ruby.

Supergirl 3×10

Supergirl 3×10

Încercând să se vindece de rănile provocate de Reign, Supergirl rămâne într-o stare de vis, care nu poate fi atinsă. Mon-El recrutează unul dintre membrii Legiunii, Brainiac-5, să încerce să o aducă înapoi. Între timp, Reign își continuă ravagii asupra orașului, astfel că DEO se alătură Legiunii Super-eroilor pentru a încerca să o oprească.

Blindspot 2×13

Blindspot 2×13

Echipa primește o pauză majoră în cazul Sandstorm atunci când descoperă adevărata identitate a Shepherd ... și o legătură între ea și Weller de o decadă veche.

Supergirl 3×9

Supergirl 3×9

Supergirl investighează un simbol misterios care apare peste tot în orașul național, urmărindu-și originile înapoi la o profeție antică și la marca lui Killer, Reign. Între timp, tensiunea dintre Lena și Morgan Edge continuă să se construiască, provocându-i pe James să intre și să ofere protecție și să aprindă o scânteie în acest proces.

Supergirl 1×1

Supergirl 1×1

Kara Zor-El, vărul lui Superman, care a fost luată de familia Danvers la vârsta de 12 ani după ce a fost trimisă din Krypton, trebuie să învețe să-și îmbrățișeze puterile după ce le-a ascuns.

The Flash 4×1

The Flash 4×1

Barry este scos din Forță de viteză pentru a lupta împotriva unui ticălos blindat, dar nu este aceeași persoană.

The Flash 1×13

The Flash 1×13

After Ronnie kills a physicist, Barry and the team go after him. Joe enlists Cisco's help in the reinvestigation of Nora Allen's murder. Barry struggles with a new relationship and his duties as The Flash.

The Flash 1×4

The Flash 1×4

Pentru a fura un diamant neprețuit, căpitanul Cold achiziționează o armă specializată care poate ucide blițul. Joe dezaprobă că se întâlnesc cu Eddie și Iris.

The Flash 1×8

The Flash 1×8

Săgeata vine în orașul central în căutarea unui criminal. Barry speră să coopereze, dar un meta-om care poate controla emoțiile se întoarce unul față de celălalt.

Babylon Berlin 2×7

Babylon Berlin 2×7

Rath și Lotte încearcă să oprească jaful de tren în timp, în timp ce conștiința lui Greta este ruptă când intră într-un complot de asasinat.

Babylon Berlin 2×5

Babylon Berlin 2×5

Lotte este răpită și ținută într-o locație amenințătoare cunoscută, în timp ce cazul Rath și Benda împotriva rampelor Black Reichswehr.

Arrow 4×22

Arrow 4×22

După evenimentele șocante din precedentul episod, Oliver și Diggle se luptă să salveze Thea, în timp ce Felicity, Curtis și Noah se alătură împreună pentru a opri Darhk.

Arrow 3×10

Arrow 3×10

Odată cu plecarea lui Oliver, Diggle, Arsenal și Felicity se ocupă de un criminal nou: Brick. Între timp, Ray își pregătește armura de luptă, iar în Tibet, o figură misterioasă găsește corpul lui Oliver.

Arrow 3×1

Arrow 3×1

Cu crimă la un nivel scăzut de timp, Oliver decide să ia o pauză și cere Felicity la o întâlnire. Cu toate acestea, acestea sunt întrerupte atunci când un nou dealer de droguri ia numele contelui Vertigo și vizează Arrow-ul pentru moarte. Între timp, Diggle devine tată în așteptare și un om de știință încearcă să achiziționeze Regina Consolidată înainte ca Oliver să poată relua afacerea familiei sale.

Arrow 2×15

Arrow 2×15

În prezent, Slade vizitează Oliver și își face clar intențiile. Cu cinci ani mai devreme, Slade, Sara și Oliver lansează atacul asupra lui Amazo, dar lucrurile merg prost atunci când Slade află că Oliver este responsabil pentru moartea lui Shado.

Arrow 2×11

Arrow 2×11

Când tatăl ei nu-și va crede acuzațiile împotriva lui Sebastian, Laurel se întoarce spre Arrow pentru ajutor. Oliver sunt îndoieli proprii cu privire la Laurel, mai ales când este arestat în legătură cu posesia de droguri. Între timp, Roy se străduiește să-și testeze noile abilități, dar merge berserk, punând un om în spital.

Arrow 2×3

Arrow 2×3

Când un criminal periculos din trecutul lui Lance scapă din închisoare, Felicity se oferă ca momeală, așa că Arrow, Diggle și Lance îl pot prinde ... dar planurile merg prost.

Arrow 1×16

Arrow 1×16

Când Moira îl angajează pe Triadă să ucidă pe Malcolm, Triadul îi angajează pe Deadshot să-i ajute. Oliver și Diggle vorbește în curând despre încercarea de asasinat și vor încerca să salveze pe Malcolm, fără să știe de legătură cu angajamentul. Între timp, Laurel primește un vizitator neașteptat.

DC’s Legends of Tomorrow 1×2

DC’s Legends of Tomorrow 1×2

Filme recent urmărite

 • Second Act (2018), online subtitrat in limba Româna (39.088)
  Maya, o femeie ambițioasă de 40 de ani, este blocată într-un loc de muncă prost plătit, luptându-se cu frustrările visurilor neîmplinite. O femeie inteligentă care a lucrat cu sârguință într-un magazin local, acesteia îi este refuzată o poziție managerială din lipsa unei diplome universitare.
 • Eroi de sacrificiu 4 – The Expendables 4 (2018), online subtitrat in limba Româna (21.903)
  După lansarea nu tocmai de succes a celei de-a treia părţi a seriei – The Expendables 3 a avut încasări considerabil mai mici faţă de primele două pelicule – puţini mai credeau că aceasta va mai continua. Iată însă, după mai multe luni fără nici un fel de informaţie de pe frontul „eroilor de sacrificiu”, […]
 • Shazam! (2019), online pe net subtitrat in limba Româna (17.853)
  oți avem un super-erou în noi, este nevoie de puțină magie ca să o scoatem. În cazul lui Billy Batson, strigând un singur cuvânt - SHAZAM! - acest copil în vârstă de 14 ani, care se află în vârstă de 14 ani, se poate transforma în super-eroul adult Shazam, cu amabilitatea unui vrăjitor vechi.
 • Bohemian Rhapsody (2018), Online Subtitrat (14.668)
  Potrivit BBC, producția de film a fost dură. Producatorii filmului și vedeta, Rami Malek, s-au săturat de comportamentul neregulat al lui Bryan Singer, care l-au văzut în mod obișnuit până târziu, pentru a se stabili sau a dispărea cu totul. În 2017, după pauza de Ziua Recunostintei, Singer a dispărut de la filmare timp de […]
 • The Hustle (2019), film online subtitrat in Romana (12.630)
  Un remake al comediei din 1988, "Dirty Rotten Scoundrels", în care doi con artiștii dornici de a se angaja într-un concurs de "loser frunze oraș". A remake of the 1988 comedy, 'Dirty Rotten Scoundrels', in which two down-and-out con artists engage in a "loser leaves town" contest.