Amintește-ți de mine
O parola iti va fi trimisa prin e-mail.
Introduceți numele de utilizator sau adresa de e-mail. Veți primi un link pentru a crea o nouă parolă prin e-mail.
Anulare
Filme – Seriale online pe cinemaHD

Dean Devlin

The Librarians 4×12

The Librarians 4×12

După ce lumea se transformă într-un loc oribil și nerecunoscut - unul în care Biblioteca nu exista niciodată - Baird trebuie să aducă bibliotecarilor împreună înainte ca această lume sumbră, fără cunoștințe, să devină noua realitate.

The Librarians 4×11

The Librarians 4×11

Este timpul să alegeți bibliotecarul singular pentru a lega cu Baird, dar nimeni nu poate decide astfel încât biblioteca să-l ia pe sine pentru a ajuta. Reducând bibliotecarii la cei mai primiți și abandonându-i într-un peisaj al coșmarurilor lor, este Procesul celui - dar își pot recâștiga umanitatea în timp pentru a opri vărsarea de sânge și pentru a preveni moartea a doi bibliotecari și Jenkins?

The Librarians 4×10

The Librarians 4×10

Atunci când Jenkins își schimbă corpul, cu un obosit de 28 de ani, Jeff, trebuie să-și găsească drumul înapoi în Bibliotecă pentru a corecta greșeala. Dar va avea nevoie de o echipă pentru a face acest lucru și va atrage ajutorul prietenilor lui Jeff, Dungeons & Dragons, nefericiți. Pot să o facă în timp, înainte ca Jeff să distrugă Biblioteca?

The Librarians 4×9

The Librarians 4×9

Atunci când un reabilitare a unui război civil într-un oraș numit Feud este afectat de fantome, bibliotecarii trebuie să descopere adevărul despre ceea ce sa întâmplat cu adevărat peste 100 de ani în urmă.

The Librarians 4×8

The Librarians 4×8

După ce Cassandra îngheață în timpul unei misiuni, ea decide că este timpul trecut să plece într-o vacanță. Căutând orașul ei ideal, ea aterizează pe Havenport, "Cel mai sigur oraș din America". La prima blush, se pare că are nevoie de ea.

The Librarians 2×3

The Librarians 2×3

Piatra, Cassandra și Ezechiel au o echipă potrivită pentru prima dată în lunile când investighează o peșteră într-un sit petrolier, care a dezlănțuit Hokolonote, un zeu care schimbă forma, care crește în orice moment când o minciună este spusă. Acum, bibliotecarii trebuie să se curețe reciproc, să-și difuzeze problemele și să rezolve ghicitul închisorii antice care îl ținea pe Hokolonote.

The Librarians 4×2

The Librarians 4×2

Atunci când oamenii încep să se rănească în cele mai neplăcute feluri, bibliotecarii sunt conduse la un cazinou în care proprietarul pare să posede un artefact capabil să fure norocul oamenilor. În ciuda faptului că se încadrează în blestemul rău, bibliotecarii trebuie să întoarcă mesele înainte ca ciuma nenorocirii să se răspândească în lumea întreagă.

The Librarians 2×5

The Librarians 2×5

În timp ce urmărește una dintre lipsurile obiectelor Bibliotecii, Flynn este răpit de un străin misterios, cu amnezie și cu o colecție de lacune de artefacte din Bibliotecă. În curând, toți aceștia sunt în căutarea statului Zarathustra înainte ca acesta să cadă în mâinile lui Prospero.

The Librarians 4×3

The Librarians 4×3

Când Mos Craciun îl ia pe Flynn, Baird și Jenkins în prima sa vacanță de secole, își lasă sănătosul iubit în grija bibliotecarilor. Dar când mama criminală a lui Ezechiel fură ușa magică, ei trebuie să folosească sania pentru ao salva, precum și Crăciunul însuși, de la Grinch al lui Mos Craciun al unui frate, patronul Sfântului hoț.

The Librarians 4×7

The Librarians 4×7

Atunci când disensiunile amenință grupul, Baird ia bibliotecarii într-o campanie de construcție o carismatică de echipă de auto-ajutor pe marginea unui pădure în care oamenii au dispărut în mod misterios. Există un monstru în pădure? Sau se întâmplă ceva mai sinistru? Și poate bibliotecarii să-și întoarcă echipa în timp pentru a-și învinge?

The Librarians 2×7

The Librarians 2×7

Când oamenii încep să sufere efectele accidentelor și sinuciderilor în care nu au fost implicați de fapt, echipa urmărește legătura cu tânărul Dorian Gray, o magie căruia lucrează acum pe egoism.

The Librarians 4×5

The Librarians 4×5

Un bibliotecar din trecut se alătură cu bibliotecarii prezentului pentru a lua un inamic vechi și puternic lăsat liber în ziua de azi. Când superstarul Flynn este întâmpinat cu teama cu eroul său bibliotecar Darrington Dare, el nu poate fi mai entuziasmat, până când Darrington părăsi bibliotecarii cu acest avertisment rău: poate exista doar un singur bibliotecar - ignorați-vă propriul pericol.

The Librarians 1×1

The Librarians 1×1

Cineva ucide potențialii bibliotecari și este de datoria lui Flynn Carsen și noului său gardian, colonelul Eve Baird, să salveze cele trei rămase.

The Librarians 2×6

The Librarians 2×6

Un prieten vechi al lui Baird este în favoarea unui primar al unei mici mii din New Hampshire și se află într-un scandal sub forma unei lipse interne și a unui contract literal cu diavolul. Baird se află în curând într-o luptă nu numai pentru sufletul ei, ci și pentru sufletele tuturor bibliotecarilor.

The Librarians 4×4

The Librarians 4×4

Când Flynn și Baird sunt aspirate în filmul filmului filmul Noir preferat al lui Baird, bibliotecarii sunt atrași în lumea magiei filmului - literalmente - în cazul în care vor avea nevoie să-și perfecționeze abilitățile lassoing, sharpshooting și dialogul fericit dacă vor face în viață.

The Librarians 1×2

The Librarians 1×2

Frăția șarpelui încearcă să readucă magie în lumea noastră. Flynn, colonelul Baird, și potențialii bibliotecari trebuie să-i oprească înainte să fie prea târziu.

The Librarians 2×8

The Librarians 2×8

Cartea Clipping trimite echipajul într-o instalație de cercetare de înaltă tehnologie, unde cercetătorii au fost transformați în minți fără mândrie de către un bizar sursă de energie din laboratorul centrului. Atunci când deconectează artefactul, ei se găsesc blocați într-o buclă de timp.

The Librarians 4×6

The Librarians 4×6

Când Baird se duce după Nicole Noone în încercarea de a-și repara ruptura în Bibliotecă, ea se încheie cu Nicole într-o misiune de a recupera un artefact periculos înainte de a cădea în mâinile robilor morminte ruși. Dar o poate convinge pe Nicole să ierte Biblioteca și să se întoarcă acasă cu ea? Sau, Nicole va deschide ochii lui Baird la pericolul unui gardian care se dedică bibliotecii, inimii și sufletului?

The Librarians 1×4

The Librarians 1×4

Când Frăția Șarpelui vrea să-l omoare pe Moș Crăciun, bibliotecarii trebuie să-l salveze și să-l ajute să realizeze adevăratul scop secret al Crăciunului.

The Librarians 2×9

The Librarians 2×9

Echipa sa împrăștiat, trăind toate versiunile ideale ale vieții lor. Curând, acești "străini" sunt atrași pentru a rezolva un mister supranatural - apariția lui Ariel, sprite legat de serviciul lui Prospero. Poate bibliotecarii să facă ceea ce nici un alt om nu a reușit vreodată - să-și întoarcă spatele pe propriile finale fericite?

The Librarians 1×3

The Librarians 1×3

Prima misiune solo a bibliotecarilor lovește o lovitură când Baird îi pierde pe ceilalți într-un labirint misterios care există magic sub zgârie-noriile unei corporații moderne.

The Librarians 2×10

The Librarians 2×10

Bibliotecarii descoperă că magia reînnoită a lui Prospero face rău cu tehnologia lumii. El recreă o utopie idilică de pădure, indiferent dacă vrem sau nu. Pentru al opri, Flynn și Baird trebuie să călătorească înapoi în 1611, în timp ce restul echipei luptă cu Prospero în prezent. Puțin își dau seama că nu pot decât să învingă Prospero în fiecare moment prin găsirea unei modalități de a lucra împreună - separate de cinci secole.

The Librarians 1×5

The Librarians 1×5

Când dragonii dormind sub pământ amenință să se trezească și să facă rău în jurul lumii, Flynn se întoarce să ajute la găsirea comorii lor ascunse.

The Librarians 3×2

The Librarians 3×2

Flynn îi conduce pe colegii săi de bibliotecă într-o misiune de salvare a răpit-o pe Charlene, fără să-i pătrundă într-o capcană subterană, plină de vârcolaci egipteni vechi, condusă de Nemesis Apep, care sunt hotărâți să ucidă bibliotecarii odată pentru totdeauna.

The Librarians 1×6

The Librarians 1×6

Bibliotecarii călătoresc într-un oraș în care basmele se apropie de viață - și atacă.

The Librarians 3×4

The Librarians 3×4

După ce a văzut o viziune a morții sale în mâinile unui asasin supranatural, Baird încearcă să înșele soarta și să oprească profeția morții de a nu deveni adevărată.

The Librarians 1×7

The Librarians 1×7

Atunci când un grup de elevi de liceu competitivi încep să se sublinieze reciproc cu vrăjitorie, bibliotecarii trebuie să intervină înainte ca dezastrul să le distrugă pe toți.

The Librarians 3×6

The Librarians 3×6

Pentru a opri răspândirea răului pur, echipa trebuie să găsească Eye of Ra și să descopere misterul Triunghiului Bermudelor; Flynn trebuie să treacă o serie de teste.

The Librarians 1×8

The Librarians 1×8

Bibliotecarii întâlnesc Casa din spatele legendei tuturor caselor bântuite și au pornit să o distrugă.

The Librarians 3×5

The Librarians 3×5

Bibliotecarii investighează un carnaval misterios de călătorie în care descoperă secretul sinistru al unui magician care a fost corupt de folosirea magiei reale.

Filme recent urmărite

 • Second Act (2018), online subtitrat in limba Româna (38.932)
  Maya, o femeie ambițioasă de 40 de ani, este blocată într-un loc de muncă prost plătit, luptându-se cu frustrările visurilor neîmplinite. O femeie inteligentă care a lucrat cu sârguință într-un magazin local, acesteia îi este refuzată o poziție managerială din lipsa unei diplome universitare.
 • Eroi de sacrificiu 4 – The Expendables 4 (2018), online subtitrat in limba Româna (20.801)
  După lansarea nu tocmai de succes a celei de-a treia părţi a seriei – The Expendables 3 a avut încasări considerabil mai mici faţă de primele două pelicule – puţini mai credeau că aceasta va mai continua. Iată însă, după mai multe luni fără nici un fel de informaţie de pe frontul „eroilor de sacrificiu”, […]
 • Shazam! (2019), online pe net subtitrat in limba Româna (17.709)
  oți avem un super-erou în noi, este nevoie de puțină magie ca să o scoatem. În cazul lui Billy Batson, strigând un singur cuvânt - SHAZAM! - acest copil în vârstă de 14 ani, care se află în vârstă de 14 ani, se poate transforma în super-eroul adult Shazam, cu amabilitatea unui vrăjitor vechi.
 • Bohemian Rhapsody (2018), Online Subtitrat (14.579)
  Potrivit BBC, producția de film a fost dură. Producatorii filmului și vedeta, Rami Malek, s-au săturat de comportamentul neregulat al lui Bryan Singer, care l-au văzut în mod obișnuit până târziu, pentru a se stabili sau a dispărea cu totul. În 2017, după pauza de Ziua Recunostintei, Singer a dispărut de la filmare timp de […]
 • The Hustle (2019), film online subtitrat in Romana (11.609)
  Un remake al comediei din 1988, "Dirty Rotten Scoundrels", în care doi con artiștii dornici de a se angaja într-un concurs de "loser frunze oraș". A remake of the 1988 comedy, 'Dirty Rotten Scoundrels', in which two down-and-out con artists engage in a "loser leaves town" contest.