Amintește-ți de mine
O parola iti va fi trimisa prin e-mail.
Introduceți numele de utilizator sau adresa de e-mail. Veți primi un link pentru a crea o nouă parolă prin e-mail.
Anulare
Filme – Seriale online pe cinemaHD

Dawn Wilkinson

Beyond 2×10

Beyond 2×10

Beyond (TV Series 2016– ), serial online subtitrat în Română Ultimul atac al lui Diego se apropie de casa lui Matthews, lăsându-l pe Holden și pe Charlie să încerce să explice ce se întâmplă cu un drăguț Tom și Diane. Agentul Borden își continuă planul de a lua în jos Hollow Sky, în timp ce Luke și Willa iau pași drastici.

Beyond 2×9

Beyond 2×9

Beyond (TV Series 2016– ), serial online subtitrat în Română Confruntat cu o amenințare înspăimântătoare din regiune, Holden încearcă să repare ceea ce este spart - obținând asistență dintr-o sursă neașteptată. Luca și Willa fac o descoperire înspăimântătoare, care are și alte ramificații decât le înțeleg. Tom și Diane sunt uimiți să realizeze profunzimea a ceea ce se întâmplă cu Holden. Și Willa și Luke vin față în față cu Jacheta Galbenă.

Beyond 2×7

Beyond 2×7

Beyond (TV Series 2016– ), serial online subtitrat în Română Holden și Jeff își intensifică eforturile de a învăța despre Edgar Abbott și de a descoperi mai mult decât au negociat. Willa se întoarce spre Luke pentru a înțelege ce se întâmplă cu Holden - lăsându-l pe Luke în conflict. Charlie începe să înțeleagă pericolul pe care îl prezintă Diego și are o confruntare tensionată cu un dușman surprinzător. Între timp, Diane și Tom se străduiesc să-și continue munca pentru agentul Borden. Și ca parte ...

Beyond 2×8

Beyond 2×8

Beyond (TV Series 2016– ), serial online subtitrat în Română Holden lansează un plan riscant, cu asistență din partea lui Jeff și Charlie. Luke face o mutare pentru a pune capăt amenințării lui Hollow Sky pentru familia lui Matthews. Shoemacher descoperă o scenă oribilă la Hollow Sky și nu este de acord cu Jacketul galben despre viitorul organizației. Pastorul Ian face o pledoarie disperata lui Diane, care il implora sa faca ceea ce trebuie, in timp ce Tom are o intalnire ...

Riverdale 1×10

Riverdale 1×10

Când Fred decide să finalizeze divorțul cu mama lui Archie, Archie ascunde sentimentele sale adevărate. Archie încearcă să-i câștige pe Valerie înapoi cu o seară romantică, totuși, Betty își jignește planurile când decide să-l arunce pe Jughead o petrecere de aniversare surpriză. Odată ce Cheryl învață de petrecere, ea decide să-l facă interesant și lucrurile devin repede în afara controlului. Între timp, Veronica se gândește dacă ar trebui să participe la depoziție pentru a-i elibera pe tatăl ei.

Filme recent urmărite

 • Second Act (2018), online subtitrat in limba Româna (39.087)
  Maya, o femeie ambițioasă de 40 de ani, este blocată într-un loc de muncă prost plătit, luptându-se cu frustrările visurilor neîmplinite. O femeie inteligentă care a lucrat cu sârguință într-un magazin local, acesteia îi este refuzată o poziție managerială din lipsa unei diplome universitare.
 • Eroi de sacrificiu 4 – The Expendables 4 (2018), online subtitrat in limba Româna (21.874)
  După lansarea nu tocmai de succes a celei de-a treia părţi a seriei – The Expendables 3 a avut încasări considerabil mai mici faţă de primele două pelicule – puţini mai credeau că aceasta va mai continua. Iată însă, după mai multe luni fără nici un fel de informaţie de pe frontul „eroilor de sacrificiu”, […]
 • Shazam! (2019), online pe net subtitrat in limba Româna (17.852)
  oți avem un super-erou în noi, este nevoie de puțină magie ca să o scoatem. În cazul lui Billy Batson, strigând un singur cuvânt - SHAZAM! - acest copil în vârstă de 14 ani, care se află în vârstă de 14 ani, se poate transforma în super-eroul adult Shazam, cu amabilitatea unui vrăjitor vechi.
 • Bohemian Rhapsody (2018), Online Subtitrat (14.667)
  Potrivit BBC, producția de film a fost dură. Producatorii filmului și vedeta, Rami Malek, s-au săturat de comportamentul neregulat al lui Bryan Singer, care l-au văzut în mod obișnuit până târziu, pentru a se stabili sau a dispărea cu totul. În 2017, după pauza de Ziua Recunostintei, Singer a dispărut de la filmare timp de […]
 • The Hustle (2019), film online subtitrat in Romana (12.629)
  Un remake al comediei din 1988, "Dirty Rotten Scoundrels", în care doi con artiștii dornici de a se angaja într-un concurs de "loser frunze oraș". A remake of the 1988 comedy, 'Dirty Rotten Scoundrels', in which two down-and-out con artists engage in a "loser leaves town" contest.