Amintește-ți de mine
O parola iti va fi trimisa prin e-mail.
Introduceți numele de utilizator sau adresa de e-mail. Veți primi un link pentru a crea o nouă parolă prin e-mail.
Anulare
Filme – Seriale online pe cinemaHD

David Semel

Code Black 3×4

Code Black 3×4

Code Black - Cod negru (TV Series 2015– ), seriale online subtitrat în Română  

Code Black 2×15

Code Black 2×15

Code Black - Cod negru (TV Series 2015– ), seriale online subtitrat în Română ER este în carantină atunci când un focar viral pune în pericol viețile medicilor și pacienților de la Angels Memorial. De asemenea, Ariel, fetița Leanne legată cu un an în urmă, când și-a pierdut tatăl, se întoarce la Îngeri.

Code Black 2×12

Code Black 2×12

Code Black - Cod negru (TV Series 2015– ), seriale online subtitrat în Română Leanne sfidează ordinul lui Campbell și utilizează elicopterul spital pentru a reuni o familie pentru ultima oară. Între timp, Willis și Loa folosesc o aplicație de telefon mobil pentru a comunica cu o tânără austriacă.

Code Black 2×13

Code Black 2×13

Code Black - Cod negru (TV Series 2015– ), seriale online subtitrat în Română Guthrie devine noul capelan al spitalului și consideră că suferă o intervenție chirurgicală riscantă pentru tratarea bolii lui Parkinson. Între timp, medicii tratează pacienții implicați într-un incendiu al unui apartament.

Code Black 2×14

Code Black 2×14

Code Black - Cod negru (TV Series 2015– ), seriale online subtitrat în Română După ce a făcut o dublă schimbare, Mario își riscă propria viață când îl urmează pe Willis pe un șantier unde doi frați sunt prinși pe o macara de 300 de metri deasupra solului.

Code Black 2×11

Code Black 2×11

Code Black - Cod negru (TV Series 2015– ), seriale online subtitrat în Română Un cod negru la Memorialul Angels ia un rău în ce mai rău atunci când un blackout la nivel de oraș părăsește spitalul fără putere sau generatoare de rezervă. Pe măsură ce Campbell și Leanne îi îndepărtează pe pacienții cu risc crescut într-un centru de îngrijire din apropiere, Elliot și Heather sunt prinși într-un lift cu o femeie aflată în muncă, iar Willis și Dr. Nolan încearcă ...

Code Black 2×16

Code Black 2×16

Code Black - Cod negru (TV Series 2015– ), seriale online subtitrat în Română Doctorii lucrează cu Centrul pentru Controlul și Prevenirea Bolilor pentru a găsi un antidot la epidemia de virală mortală de la Angels Memorial. De asemenea, Leanne face o decizie de schimbare a vieții, iar Jesse salută un nou lot de locuitori.

Code Black 2×1

Code Black 2×1

Code Black - Cod negru (TV Series 2015– ), seriale online subtitrat în Română Noii rezidenți sunt introduși în ER. Un nou medic din armata care cunoaste multe proceduri avansate este dus la un atac de rechin pe plaja cu Mike Leighton si Leighton coboara la 20 de metri de elicopter. Dr. Guthrie Jr. este promovat la directorul ER, pe lângă OR.

Code Black 2×9

Code Black 2×9

Code Black - Cod negru (TV Series 2015– ), seriale online subtitrat în Română Willis, Leanne și Jesse își riscă viața să opereze pe un ofițer rănit, care are un glonț exploziv așezat în picior. Între timp, Mario, Noah și Guthrie tratează un magician care vine la spital cu dificultăți de respirație.

Code Black 2×2

Code Black 2×2

Code Black - Cod negru (TV Series 2015– ), seriale online subtitrat în Română Willis trebuie să ajute un jucător de fotbal promițător să facă o decizie de schimbare a vieții după ce a suferit o gravă leziune, iar ezitarea unui alt pacient de a împărtăși că este transgender face dificilă pentru medicii să-i diagnosticheze durerea abdominală gravă.

Code Black 2×8

Code Black 2×8

Code Black - Cod negru (TV Series 2015– ), seriale online subtitrat în Română Medicii tratează membrii de cult care au supraviețuit fără voia unei încercări de suicid în masă, iar Mario decide să se conecteze cu prietena tatălui său târziu.

Code Black 2×5

Code Black 2×5

Code Black - Cod negru (TV Series 2015– ), seriale online subtitrat în Română Medicii Memorial Angels trata victimele prins într-o alunecare de teren, și un grup de copii vin de la o călătorie de camping cu rujeol punerea întregului ER la risc.

Code Black 2×4

Code Black 2×4

Code Black - Cod negru (TV Series 2015– ), seriale online subtitrat în Română În noaptea de Halloween, Willis, Noa și Elliott se îndreaptă spre scena unui foc la un teatru bântuit, unde dr. Nolan și fiul prietenului ei sunt prinși,

Code Black 2×7

Code Black 2×7

Code Black - Cod negru (TV Series 2015– ), seriale online subtitrat în Română Willis și Campbell sunt trimiși într-un submarin rusesc în apele americane pentru a trata un marinar grav rănit în timpul unei explozii, iar condamnații violenți răniți în timpul unei revolte din închisoare coboară asupra Memorialului Angels.

Code Black 2×6

Code Black 2×6

Code Black - Cod negru (TV Series 2015– ), seriale online subtitrat în Română Malaya trebuie să informeze un student de colegiu care își recapătă conștiința de la Angels Memorial că este victima unui viol. Între timp, fundul lui Willis și Campbell se îndreaptă spre o femeie aflată în stare de rău, care vrea să-și întrerupă viața în termenii ei; iar un comedian este tratat după ce se prăbușește pe scenă în timpul unui spectacol.

Code Black 2×3

Code Black 2×3

Code Black - Cod negru (TV Series 2015– ), seriale online subtitrat în Română Willis sfidează ordinele lui Campbell când îl ajută pe Mario și pe Heather să efectueze o procedură radicală asupra unui lucrător de întreținere blocat sub un cazan care a explodat. De asemenea, tatăl lui Angus, Dr. Desmond Leighton, încearcă să profite de procura pe Mike, care este încă în comă, chiar dacă Mike ia acordat acest drept fratelui său, Angus.

Code Black 2×10

Code Black 2×10

Code Black - Cod negru (TV Series 2015– ), seriale online subtitrat în Română O fetiță de 13 ani ajunge la Memorialul Angels după o criză provocată de spina bifida, iar medicii sunt șocați să afle că este fiica lui Campbell. Între timp, un pacient cu surdo-operă și traducătorul său sunt tratate după ce mașina se rotește în râul Los Angeles.

Code Black 1×16

Code Black 1×16

Code Black - Cod negru (TV Series 2015– ), seriale online subtitrat în Română Christa se simte nesigură, după ce fosta iubită a lui Neal se întoarce la spital după un an de voluntariat în Haiti.

Code Black 1×18

Code Black 1×18

Code Black - Cod negru (TV Series 2015– ), seriale online subtitrat în Română Mario se confruntă cu Angus despre abuzul lui Adderall, iar Christa este surprinsă să afle cât de implicați romantic erau Neal și Grace înainte de a pleca în Haiti. De asemenea, dr. Mark Taylor se întoarce să-l ajute pe Leanne să găsească banii în bugetul lor pentru a-l menține pe Jesse și asistenții să iasă din afară.

Code Black 1×17

Code Black 1×17

Code Black - Cod negru (TV Series 2015– ), seriale online subtitrat în Română Christa trebuie să încerce să ignore sentimentele ei personale pe măsură ce ea și Grace încearcă să-i ajute pe un pacient care spune că a fost abuzat la o tabără pentru adolescenți tulburi.

Code Black 1×13

Code Black 1×13

Code Black - Cod negru (TV Series 2015– ), seriale online subtitrat în Română Fratele mai mare al lui Angus, un doctor "ER", încearcă să obțină o poziție la Memorialul Angels. Între timp, sentimentele romantice ale lui Christa față de Neal încep să crească; și Malaya se ocupă cu un pacient care este obsedat de ea.

Code Black 1×14

Code Black 1×14

Code Black - Cod negru (TV Series 2015– ), seriale online subtitrat în Română Leanne vizitează o închisoare pentru a se confrunta în cele din urmă cu șoferul beat care ia ucis familia. Între timp, Malaya începe să se simtă inconfortabil în jurul pacientului.

Code Black 1×1

Code Black 1×1

Code Black - Cod negru (TV Series 2015– ), seriale online subtitrat în Română Patru noi rezidenți de primul an sunt imediat pusi la lucru de către directorul rezidențial al ER, dr. Leanne Rorish.

Code Black 1×11

Code Black 1×11

Code Black - Cod negru (TV Series 2015– ), seriale online subtitrat în Română O ceață puternică la locul unui accident masiv cu mai multe vehicule pune pe doctori în pericol; Jesse's încredere a făcut un hit; Starea lui Carla devine critică.

Code Black 1×2

Code Black 1×2

Code Black - Cod negru (TV Series 2015– ), seriale online subtitrat în Română Christa salvează viața unei femei și apoi pledează cu Neal pentru a efectua o intervenție chirurgicală care va salva viitorul reproducerii pacientului. Între timp, Mario se luptă cu un pacient, după ce dă un diagnostic care ar putea pune capăt carierei omului de hochei.

Code Black 1×10

Code Black 1×10

Code Black - Cod negru (TV Series 2015– ), seriale online subtitrat în Română Leanne devine zguduită de gândul de a-l pierde pe Jesse, luptându-se pentru viața sa după ce a suferit un atac de cord masiv. Între timp, Mario cere locuitorilor să-l acopere pentru ca el să poată cerceta orașul pentru fiul unui pacient, ceea ce contravine ordinului direct al lui Neal de a nu părăsi spitalul

Code Black 1×4

Code Black 1×4

Code Black - Cod negru (TV Series 2015– ), seriale online subtitrat în Română Un nou chirurg care participă la Colegul Guthrie se alătură Memorialului Angels cu ajutorul tatălui său înstrăinat și al luptelor cu Leanne pentru abordările lor contrastante față de medicină. Christa are o criză de încredere în mijlocul unei proceduri la primul ei copil de la pierderea fiului ei.

Code Black 1×5

Code Black 1×5

Code Black - Cod negru (TV Series 2015– ), seriale online subtitrat în Română Neal se confruntă cu tatăl său neurochirurgicale despre cum să-și trateze mama lui grav bolnavă, ale cărei simptome misterioase forțează Angels Memorial la carantina Trauma One.

Code Black 1×8

Code Black 1×8

Code Black - Cod negru (TV Series 2015– ), seriale online subtitrat în Română Christa trebuie să se ocupe de toate situațiile de urgență de la Angels Memorial, care se petrec în afara camerei de urgență; Malaya aranjează o măduvă osoasă pentru Carla; Leanne face o întâlnire.

Code Black 1×7

Code Black 1×7

Code Black - Cod negru (TV Series 2015– ), seriale online subtitrat în Română Angus își folosește experiența în psihologie când o femeie nu-și mai amintește cum a rănit ea și pe alții; Christa se leagă de mama unui pacient cu fibroză chistică.

Filme recent urmărite

 • Second Act (2018), online subtitrat in limba Româna (39.038)
  Maya, o femeie ambițioasă de 40 de ani, este blocată într-un loc de muncă prost plătit, luptându-se cu frustrările visurilor neîmplinite. O femeie inteligentă care a lucrat cu sârguință într-un magazin local, acesteia îi este refuzată o poziție managerială din lipsa unei diplome universitare.
 • Eroi de sacrificiu 4 – The Expendables 4 (2018), online subtitrat in limba Româna (21.351)
  După lansarea nu tocmai de succes a celei de-a treia părţi a seriei – The Expendables 3 a avut încasări considerabil mai mici faţă de primele două pelicule – puţini mai credeau că aceasta va mai continua. Iată însă, după mai multe luni fără nici un fel de informaţie de pe frontul „eroilor de sacrificiu”, […]
 • Shazam! (2019), online pe net subtitrat in limba Româna (17.800)
  oți avem un super-erou în noi, este nevoie de puțină magie ca să o scoatem. În cazul lui Billy Batson, strigând un singur cuvânt - SHAZAM! - acest copil în vârstă de 14 ani, care se află în vârstă de 14 ani, se poate transforma în super-eroul adult Shazam, cu amabilitatea unui vrăjitor vechi.
 • Bohemian Rhapsody (2018), Online Subtitrat (14.629)
  Potrivit BBC, producția de film a fost dură. Producatorii filmului și vedeta, Rami Malek, s-au săturat de comportamentul neregulat al lui Bryan Singer, care l-au văzut în mod obișnuit până târziu, pentru a se stabili sau a dispărea cu totul. În 2017, după pauza de Ziua Recunostintei, Singer a dispărut de la filmare timp de […]
 • The Hustle (2019), film online subtitrat in Romana (12.423)
  Un remake al comediei din 1988, "Dirty Rotten Scoundrels", în care doi con artiștii dornici de a se angaja într-un concurs de "loser frunze oraș". A remake of the 1988 comedy, 'Dirty Rotten Scoundrels', in which two down-and-out con artists engage in a "loser leaves town" contest.