Amintește-ți de mine
O parola iti va fi trimisa prin e-mail.
Introduceți numele de utilizator sau adresa de e-mail. Veți primi un link pentru a crea o nouă parolă prin e-mail.
Anulare
Filme – Seriale online pe cinemaHD

David Frazee

Ash vs Evil Dead 1×4

Ash vs Evil Dead 1×4

Ruby îl ajută pe Fisher și dezvăluie legătura familiei sale cu Evil Dead. Cenușa și echipa urmează un indiciu al demonului Eligos, dar Kelly plătește un preț.

Ash vs Evil Dead 1×5

Ash vs Evil Dead 1×5

Starea actuală a lui Kelly îi pune pe ceilalți în pericol. Aceasta îi obligă pe Pablo să facă o mișcare curajoasă și Ash pentru a descoperi o nouă parte a personajului său. Ruby și Fisher se alătură forțelor în urmărirea Ash.

Van Helsing 1×4

Van Helsing 1×4

Vanessa și Mohamad se îndreaptă spre străzile controlate de vampir în căutarea fiicei lui Vanessa; Cynthia este găsită moartă la spital și Doc crede că sinuciderea ei aparentă este de fapt o crimă deliberată; Vanessa este surprinsă de vampiri.

Van Helsing 1×5

Van Helsing 1×5

Vanessa, acum în ghearele lui Iulius și vulturul său vampir, este forțată să-și demonstreze puterile; refugiații descoperă un ucigaș în serie printre locuitori și se comportă să lupte împotriva lui Axel.

Lucifer 1×9

Lucifer 1×9

Un preot caută ajutorul lui Lucifer atunci când suspectează că o operație subterană de droguri a înființat un magazin la un centru de tineret din cartier. Între timp, Malcolm manipulează o cale de a ține ochii pe Dan.

Filme recent urmărite

 • Second Act (2018), online subtitrat in limba Româna (39.040)
  Maya, o femeie ambițioasă de 40 de ani, este blocată într-un loc de muncă prost plătit, luptându-se cu frustrările visurilor neîmplinite. O femeie inteligentă care a lucrat cu sârguință într-un magazin local, acesteia îi este refuzată o poziție managerială din lipsa unei diplome universitare.
 • Eroi de sacrificiu 4 – The Expendables 4 (2018), online subtitrat in limba Româna (21.368)
  După lansarea nu tocmai de succes a celei de-a treia părţi a seriei – The Expendables 3 a avut încasări considerabil mai mici faţă de primele două pelicule – puţini mai credeau că aceasta va mai continua. Iată însă, după mai multe luni fără nici un fel de informaţie de pe frontul „eroilor de sacrificiu”, […]
 • Shazam! (2019), online pe net subtitrat in limba Româna (17.801)
  oți avem un super-erou în noi, este nevoie de puțină magie ca să o scoatem. În cazul lui Billy Batson, strigând un singur cuvânt - SHAZAM! - acest copil în vârstă de 14 ani, care se află în vârstă de 14 ani, se poate transforma în super-eroul adult Shazam, cu amabilitatea unui vrăjitor vechi.
 • Bohemian Rhapsody (2018), Online Subtitrat (14.630)
  Potrivit BBC, producția de film a fost dură. Producatorii filmului și vedeta, Rami Malek, s-au săturat de comportamentul neregulat al lui Bryan Singer, care l-au văzut în mod obișnuit până târziu, pentru a se stabili sau a dispărea cu totul. În 2017, după pauza de Ziua Recunostintei, Singer a dispărut de la filmare timp de […]
 • The Hustle (2019), film online subtitrat in Romana (12.444)
  Un remake al comediei din 1988, "Dirty Rotten Scoundrels", în care doi con artiștii dornici de a se angaja într-un concurs de "loser frunze oraș". A remake of the 1988 comedy, 'Dirty Rotten Scoundrels', in which two down-and-out con artists engage in a "loser leaves town" contest.