Amintește-ți de mine
O parola iti va fi trimisa prin e-mail.
Introduceți numele de utilizator sau adresa de e-mail. Veți primi un link pentru a crea o nouă parolă prin e-mail.
Anulare
Filme – Seriale online pe cinemaHD

Ciaran Donnelly

Krypton 1×9

Krypton 1×9

Krypton (TV Series 2018– ), seriale Online Subtitrat Seg trebuie să decidă dacă poate să facă sacrificiul suprem în slujba binelui mai mare al lui Kandor.

Krypton 1×8

Krypton 1×8

Krypton (TV Series 2018– ), seriale Online Subtitrat O mișcare de rezistență începe să se formeze pentru a împiedica creșterea puterii și a influenței lui Voice of Rao.

Krypton 1×7

Krypton 1×7

Krypton (TV Series 2018– ), seriale Online Subtitrat După o lovitură de stat eșuată, Daron îi pedepsește pe conspiratori. Lyta și Dev merg în căutarea lui Jayna.

Krypton 1×6

Krypton 1×6

Krypton (TV Series 2018– ), seriale Online Subtitrat Seg se confruntă cu o alegere imposibilă care va forma moștenirea El și soarta universului.

Krypton 1×5

Krypton 1×5

Krypton (TV Series 2018– ), seriale Online Subtitrat Jayna se luptă cu loialitatea ei sfâșiată, deoarece Seg luptă pentru supraviețuire în inima lui Black Zero.

Krypton 1×4

Krypton 1×4

Krypton (TV Series 2018– ), seriale Online Subtitrat Seg este abordat de un lider Black Zero deoarece Rao găsește un țap ispășitor pentru eșecul inițiative Rankless.

Krypton 1×3

Krypton 1×3

Krypton (TV Series 2018– ), seriale Online Subtitrat În timpul unei represiuni militare pe raza de acasă a lui Seg, Seg și Adam Strange au încercat să găsească o Sentry mortală.

Krypton 1×2

Krypton 1×2

Krypton (TV Series 2018– ), seriale Online Subtitrat După ce a suferit o tragedie, Seg trebuie să se adapteze la o nouă viață, un nou rang și o nouă amenințare.

Vikings 4×16

Vikings 4×16

Flota lui Bjorn navighează și lansează un atac surpriză. Înapoi în Kattegat, Lagertha continuă în căutarea puterii.

Vikings 4×15

Vikings 4×15

Regele Aelle nu-și poate ascunde plăcerea când Ragnar sosește într-o cușcă și nu-i arată mila.

Vikings 4×3

Vikings 4×3

Ragnar îi spune lui Floki că trebuie să plătească un preț greu pentru acțiunile sale. Rollo găsește un aliat în contele Odo. Bjorn Ironside găsește mai mult decât a negociat în pustie.

Vikings 4×2

Vikings 4×2

Ragnar și Floki sunt încă în conflict; Rollo face mari încercări de a câștiga noua sa mireasă, prințesa Gisla; Abilitățile de supraviețuire ale lui Bjorn sunt supuse încercării; Regele Ecbert stabilește sarcina pentru fiul său Aethelwulf de a salva regina Kwenthrith.

Vikings 4×1

Vikings 4×1

Pe măsură ce Ragnar se află în patul său bolnav în Kattegat, evenimentele se desfășoară dincolo de controlul său.

Vikings 2×2

Vikings 2×2

Patru ani pașnici au trecut cu Ragnar ca Earl. A sosit timpul pentru o alianță improbabilă de a se uni împreună în căutarea unui obiectiv comun - un nou raid asupra Angliei. O furtună împinge flota Viking într-o nouă destinație, iar pe plajele din Wessex, Ragnar și oamenii săi s-au întâlnit.

Vikings 2×1

Vikings 2×1

Lupta începe între Ragnar și forțele regelui Horik împotriva lui Jarl Borg. Borg este alăturat de Rollo, iar acest Viking ciocănește fratele împotriva fratelui.

Vikings 1×6

Vikings 1×6

Ragnar, slab și încă rănit, trebuie să-l întâlnească pe Earl după ce a ieșit la iveală faptul că Rollo a fost torturat de ordinul lui Haraldson.

Vikings 1×5

Vikings 1×5

În Sala Mare a Kattegat, un vizionar citește viitorul lui Earl Haraldson și îi spune că Ragnar Lothbrok își caută moartea.

Vikings 1×4

Vikings 1×4

Vikingii se întorc în Anglia pentru a vedea ce alte comori această nouă lume are de oferit. Ragnar și echipajul său pleacă cu permisiunea lui Earl Haraldson.

Filme recent urmărite

 • Second Act (2018), online subtitrat in limba Româna (39.018)
  Maya, o femeie ambițioasă de 40 de ani, este blocată într-un loc de muncă prost plătit, luptându-se cu frustrările visurilor neîmplinite. O femeie inteligentă care a lucrat cu sârguință într-un magazin local, acesteia îi este refuzată o poziție managerială din lipsa unei diplome universitare.
 • Eroi de sacrificiu 4 – The Expendables 4 (2018), online subtitrat in limba Româna (21.276)
  După lansarea nu tocmai de succes a celei de-a treia părţi a seriei – The Expendables 3 a avut încasări considerabil mai mici faţă de primele două pelicule – puţini mai credeau că aceasta va mai continua. Iată însă, după mai multe luni fără nici un fel de informaţie de pe frontul „eroilor de sacrificiu”, […]
 • Shazam! (2019), online pe net subtitrat in limba Româna (17.782)
  oți avem un super-erou în noi, este nevoie de puțină magie ca să o scoatem. În cazul lui Billy Batson, strigând un singur cuvânt - SHAZAM! - acest copil în vârstă de 14 ani, care se află în vârstă de 14 ani, se poate transforma în super-eroul adult Shazam, cu amabilitatea unui vrăjitor vechi.
 • Bohemian Rhapsody (2018), Online Subtitrat (14.617)
  Potrivit BBC, producția de film a fost dură. Producatorii filmului și vedeta, Rami Malek, s-au săturat de comportamentul neregulat al lui Bryan Singer, care l-au văzut în mod obișnuit până târziu, pentru a se stabili sau a dispărea cu totul. În 2017, după pauza de Ziua Recunostintei, Singer a dispărut de la filmare timp de […]
 • The Hustle (2019), film online subtitrat in Romana (12.357)
  Un remake al comediei din 1988, "Dirty Rotten Scoundrels", în care doi con artiștii dornici de a se angaja într-un concurs de "loser frunze oraș". A remake of the 1988 comedy, 'Dirty Rotten Scoundrels', in which two down-and-out con artists engage in a "loser leaves town" contest.