Amintește-ți de mine
O parola iti va fi trimisa prin e-mail.
Introduceți numele de utilizator sau adresa de e-mail. Veți primi un link pentru a crea o nouă parolă prin e-mail.
Anulare
Filme – Seriale online pe cinemaHD

Billy Gierhart

S.W.A.T. 1×20

S.W.A.T. 1×20

S.W.A.T. (TV Series 2017– ), seriale online subtitrat in Română Viata si cariera lui Hondo sunt pe cale de disparitie atunci cand sefii sai si rapiorul lui, Jae Kim, descopera ca a supravegheat in mod secret Kim cu ajutorul agentului DEA pensionat, Katrina Walsh. De asemenea, Street și mama lui recent eliberată, Karen, au probleme cu aclimatizarea eliberării ei în închisoare.

S.W.A.T. 1×19

S.W.A.T. 1×19

S.W.A.T. (TV Series 2017– ), seriale online subtitrat in Română Jim Street dezbate dacă mama lui, Karen, ar trebui să trăiască cu el la închisoare după ce Hondo și Chris îl avertizează împotriva ei. De asemenea, Hondo și echipa sunt desemnați pentru a proteja Irina Zemanova, un jurnalist rus care vizitează Los Angeles, de a fi asasinat.

S.W.A.T. 1×18

S.W.A.T. 1×18

S.W.A.T. (TV Series 2017– ), seriale online subtitrat in Română Hondo se confruntă cu resentimentele sale lungi față de tatăl său bolnav, Daniel Harrelson, Sr., când el și sora sa, Briana, încearcă să-i convingă pe tatăl lor că nu mai este suficient de bine să trăiască singuri. De asemenea, când echipa SWAT lucrează ca ofițeri de patrulare pentru o zi, Chris este partener cu Mumford, care intenționează să o facă o ofertă surprinzătoare.

S.W.A.T. 1×22

S.W.A.T. 1×22

S.W.A.T. (TV Series 2017– ), seriale online subtitrat in Română Un apel fals din 911 îl face pe Hondo și pe echipa SWAT să vâneze pentru a opri un grup de supremație albă de la executarea atacurilor cu bombă asupra comunităților locale. De asemenea, relația lui Street cu mama sa recentă, Karen, îi pune în pericol cariera, iar Jessica este aruncată de curând de colega ei, Michael Plank, președintele comisiei de poliție. Tatăl lui Hondo, îl întoarce pe Daniel Harrelson, primul ...

S.W.A.T. 1×17

S.W.A.T. 1×17

S.W.A.T. (TV Series 2017– ), seriale online subtitrat in Română Pe măsură ce Hondo și SWAT lucrează pentru a deșcalșa o situație de ostatici în care un fost condamnat deține un captiv de familie local, misiunea are un impact periculos care are impact asupra echipei. De asemenea, atunci când anvelopele Street de complicațiile sale complicate romantice, el este de acord să îl lase pe Chris să facă peste profilul său de dating online.

S.W.A.T. 1×21

S.W.A.T. 1×21

S.W.A.T. (TV Series 2017– ), seriale online subtitrat in Română Hondo și Diaconul trebuie să aplice toate pregătirile și abilitățile SWAT pentru a evita o bandă de mercenari înarmați care îi vânează în Munții Angeles după o ambuscadă. De asemenea, Chris depășește o încercare de a ajuta un stagiar SWAT de sex feminin pe care ea suspectează că nu este evaluat corect.

S.W.A.T. 1×16

S.W.A.T. 1×16

S.W.A.T. (TV Series 2017– ), seriale online subtitrat in Română Când o tânără moștenitoare, Juliette Carlton, este răpită pentru răscumpărare, Hondo și echipa SWAT se duc într-o căutări în oraș pentru al aduce acasă înainte ca ea să fie vătămată. De asemenea, echipa se îngrijorează că Mumford se mișcă prea repede când anunță că se va căsători a patra oară.

S.W.A.T. 1×15

S.W.A.T. 1×15

S.W.A.T. (TV Series 2017– ), seriale online subtitrat in Română Locul de muncă devine personal pentru Hondo atunci când prietenul său criminal informator este ucis în timp ce caută informații despre un echipaj de jaf pe care o echipă comună SWAT și Task Force FBI încearcă să capteze. De asemenea, atunci când liderul grupului de operațiuni al FBI acționează în mod eronat, Jessica își face griji că comportamentul femeii va pune în pericol echipa din teren.

S.W.A.T. 1×14

S.W.A.T. 1×14

Hondo și echipa continuă să vâneze un ucigaș în serie care a scăpat de justiție cu doi ani în urmă, prefăcându-și moartea. De asemenea, Hondo este îngrijorat de faptul că Buck Spivey, fostul lider al echipei, se spiră în depresie după ce a fost concediat din departament.

S.W.A.T. 1×13

S.W.A.T. 1×13

Relațiile secrete ale lui Hondo și Jessica ajung la o răscruce de drum, când Michael Plank, președintele comisiei de poliție, își descoperă afacerea. De asemenea, atunci când Hondo și echipa ajută la ancheta federală pentru a aduce un fugar fără acte de identitate, ei se află în centrul unei dezbateri de imigrație la nivel de oraș.

S.W.A.T. 1×12

S.W.A.T. 1×12

Hondo și echipa SWAT își unesc forțele cu FBI-ul pentru a găsi un membru al unui grup militar care planifică un atac terorist intern prin arma cianurii. De asemenea, pe măsură ce noile inițiative ale poliției lui Jessica, împreună cu Michael Plank, președintele comisiei de poliție, se îndreaptă spre ea, ea se preocupă de impactul negativ pe care planurile l-ar putea avea asupra relațiilor sale din cadrul departamentului.

S.W.A.T. 1×11

S.W.A.T. 1×11

Hondo se angajează cu un vechi prieten DEA, agent special Katrina "KC" Walsh, pe o forță de lucru menită să demasca liderul secret al unui inel de contrabandă cu fentanil. De asemenea, Jessica și Michael Plank, președintele Comisiei de Poliție, încep să implementeze noile inițiative ale comunității de aplicare a legii.

S.W.A.T. 1×10

S.W.A.T. 1×10

Pe măsură ce echipa SWAT intră într-o revoltă de închisoare pentru salvarea ostaticilor civili, Hondo suspectează că deținuții au un motiv ulterior în spatele revoltei. De asemenea, când soția lui Deacon, Annie, se oprește la sediul central pentru a sărbători 10 ani de desăvârșire a lui Diacon cu divizia SWAT, vizita ei are o întorsătură neașteptată.

S.W.A.T. 1×5

S.W.A.T. 1×5

Când o serie de invazii de acasă sunt comise de impostori SWAT într-un cartier luxos, Hondo și echipa suspectează că familiile burglarizate ascund ceva. De asemenea, atunci când Deacon și Luca sunt desemnați pentru a proteja un jucător de hochei profesionist care primește amenințări cu moartea, plictisitorul său pentru probleme devine o complicație.

S.W.A.T. 1×9

S.W.A.T. 1×9

Când o plângere greșită a lui Hondo îl scoate din funcțiune, Diaconul se îndreaptă pentru a conduce echipa în găsirea unui echipaj de jaf care atacă dispensarele de marijuana. De asemenea, atunci când Tan observă o asemănare între jafurile actuale și un caz din timpul său cu Hollywood LAPD, el cere ajutor de la un informator cu care ...

Marvel’s Inhumans 1×8

Marvel’s Inhumans 1×8

Este fratele versus fratele, în timp ce ultimul showdown între Black Bolt și Maximus ia o întorsătură neașteptată - una cu consecințe de durată pentru toată inumanitatea.

S.W.A.T. 1×8

S.W.A.T. 1×8

Hondo și echipa SWAT sunt forțați să lucreze pentru vacanțele de Crăciun atunci când un cartel de droguri este scos din sânge după ce cache-ul lor de bare de aur este furat. De asemenea, Jessica atrage atenția lui Michael Plank, președintele Comisiei de Poliție, când se apropie de el cu ideile sale despre cum să îmbunătățească divizia SWAT.

S.W.A.T. 1×7

S.W.A.T. 1×7

Când prietena lui din copilarie, condamnată de Hondo, îl cere să-i protejeze pe fiul său de violența în bandă, favoarea aduce SWAT în contact cu o nouă echipă de crimă locală. De asemenea, când bunicul lui Luca, o legendă SWAT, trece departe, se luptă cu durerea și un secret dureros al familiei.

S.W.A.T. 1×6

S.W.A.T. 1×6

Hondo își lasă deoparte nelinistea față de indignarea lui Jim Street și permite noului să meargă sub acoperire ca broker într-un inel de furt al mașinii de lux pentru a busta un traficant nemilos. De asemenea, Hondo vizitează Raymont Harris, adolescentul recent împușcat de un fost membru al echipei SWAT, care se ocupă de PTSD.

S.W.A.T. 1×3

S.W.A.T. 1×3

 Novelistul Jim Street îi pune în pericol locul pe echipa lui Hondo; echipa caută un traficant de droguri nemilos, care folosește imigranții ca curieri.

S.W.A.T. 1×2

S.W.A.T. 1×2

Echipa trebuie să găsească patru condamnați evadați înainte ca o echipă rivală să le găsească; Conducerea lui Hondo este pusă în discuție atunci când Street ignoră în mod flagrant protocolul.

S.W.A.T. 1×4

S.W.A.T. 1×4

 Novelistul Jim Street îi pune în pericol locul pe echipa lui Hondo; echipa caută un traficant de droguri nemilos, care folosește imigranții ca curieri.

Filme recent urmărite

 • Second Act (2018), online subtitrat in limba Româna (39.040)
  Maya, o femeie ambițioasă de 40 de ani, este blocată într-un loc de muncă prost plătit, luptându-se cu frustrările visurilor neîmplinite. O femeie inteligentă care a lucrat cu sârguință într-un magazin local, acesteia îi este refuzată o poziție managerială din lipsa unei diplome universitare.
 • Eroi de sacrificiu 4 – The Expendables 4 (2018), online subtitrat in limba Româna (21.368)
  După lansarea nu tocmai de succes a celei de-a treia părţi a seriei – The Expendables 3 a avut încasări considerabil mai mici faţă de primele două pelicule – puţini mai credeau că aceasta va mai continua. Iată însă, după mai multe luni fără nici un fel de informaţie de pe frontul „eroilor de sacrificiu”, […]
 • Shazam! (2019), online pe net subtitrat in limba Româna (17.801)
  oți avem un super-erou în noi, este nevoie de puțină magie ca să o scoatem. În cazul lui Billy Batson, strigând un singur cuvânt - SHAZAM! - acest copil în vârstă de 14 ani, care se află în vârstă de 14 ani, se poate transforma în super-eroul adult Shazam, cu amabilitatea unui vrăjitor vechi.
 • Bohemian Rhapsody (2018), Online Subtitrat (14.630)
  Potrivit BBC, producția de film a fost dură. Producatorii filmului și vedeta, Rami Malek, s-au săturat de comportamentul neregulat al lui Bryan Singer, care l-au văzut în mod obișnuit până târziu, pentru a se stabili sau a dispărea cu totul. În 2017, după pauza de Ziua Recunostintei, Singer a dispărut de la filmare timp de […]
 • The Hustle (2019), film online subtitrat in Romana (12.444)
  Un remake al comediei din 1988, "Dirty Rotten Scoundrels", în care doi con artiștii dornici de a se angaja într-un concurs de "loser frunze oraș". A remake of the 1988 comedy, 'Dirty Rotten Scoundrels', in which two down-and-out con artists engage in a "loser leaves town" contest.