Amintește-ți de mine
O parola iti va fi trimisa prin e-mail.
Introduceți numele de utilizator sau adresa de e-mail. Veți primi un link pentru a crea o nouă parolă prin e-mail.
Anulare
Filme – Seriale online pe cinemaHD

Benjamin Ross

The Frankenstein Chronicles 1×1

The Frankenstein Chronicles 1×1

Poliția a reținut o bandă de contrabandiști cu opiu pe malurile Tamisei, dar în timp ce se află la marginea apei, inspectorul John Marlott face o descoperire șocantă. Corpul unui copil mort este spălat pe țărm, dar examinarea ulterioară a cadavrului relevă o stare grotească de mutilare. Secretarul de interne, Sir Robert Peel, ordonă Marlott să conducă ancheta, în timp ce detaliile investigației trebuie să rămână confidențiale.

The Frankenstein Chronicles 1×2

The Frankenstein Chronicles 1×2

După ce a descoperit malurile Tamisei, inspectorul Marlott vizitează casa artistului și imprimeriei William Blake, care se află pe patul de moarte. Mai târziu, Marlott îi conferă lui Nightingale, un supraveghetor local de poliție supraveghează "Fortuna războiului", o casă publică în care se cunoaște adunarea cadavrelor. Perechea creează un plan pentru ... citeste mai mult

The Frankenstein Chronicles 1×4

The Frankenstein Chronicles 1×4

Marlott ia un Pritty înfricoșat în misiunea lor de a se întâlni cu oamenii care ucidă pentru bani - se află în tunelurile de pe piața Smithfield, care circulă de la pub Fortune of War în Spitalul St Bart.

The Frankenstein Chronicles 1×3

The Frankenstein Chronicles 1×3

După ce a scăpat de ghearele lui Billy Oates, Flora se aruncă pe mila lui Marlott. Crezându-i că este o mărturie esențială a dispariției lui Alice, el o aduce la locurile sale de siguranță. În timp ce ancheta continuă, Marlott călătorește la Kentish Town pentru a interoga pe Mary Shelley. Legătura dintre monstrul ei și cadavrul copilului nu poate fi o simplă coincidență ...

The Frankenstein Chronicles 2×1

The Frankenstein Chronicles 2×1

Londra 1830. John Marlott scapă de Spitalul din Bethlem, căutându-și răzbunarea pe Lordul Daniel Hervey. Vânătorul devine curând vânat.

The Frankenstein Chronicles 1×5

The Frankenstein Chronicles 1×5

Boz publică un articol de ziar despre crimele care provoacă un strigăt public și îl înfurie pe Peel în ajunul Legii Anatomiei. Mary Shelley, autorul lui Frankenstein, urmează propria linie de cercetare a practicii medicale a lui Sir William Chester, descoperind secrete din trecut. Marlott decide să se întoarcă în Greenwich unde a început totul - este ceva ce lipsește?

The Frankenstein Chronicles 2×2

The Frankenstein Chronicles 2×2

John Marlott adoptă o nouă identitate și câștigă locuri de muncă. El crede că cineva minte cu privire la asasinatele recente ale clericilor locali și este hotărât să descopere adevărul în căutarea dreptății sale.

The Frankenstein Chronicles 1×6

The Frankenstein Chronicles 1×6

În cele din urmă, Marlott pune împreună mișcările la spital, dar numărul de suspecți continuă să-și piardă mintea. Robert Peel se întâlnește cu William Chester. Marlott primește autorizația de a folosi un pistol.

The Frankenstein Chronicles 2×5

The Frankenstein Chronicles 2×5

Noua inteligență a lui Marlott îl apropie de o soluție și îl conduce într-un turn aparent pustiu. Cu toate acestea, există pericole mai întunecate și mai reci în interior.

The Frankenstein Chronicles 2×4

The Frankenstein Chronicles 2×4

O întâlnire neașteptată cu misterioasa lui Frederick Dipple sugerează că Marlott trebuie să-i protejeze pe aliații săi, despre care își dă seama că sunt din ce în ce mai periculoși.

The Frankenstein Chronicles 2×3

The Frankenstein Chronicles 2×3

Marlott este convins că Billy Oates și originea febrei care omoară familiile locale îl vor conduce la Lordul Daniel Hervey.

The Frankenstein Chronicles 2×6

The Frankenstein Chronicles 2×6

În timp ce poliția închide în John Marlott are nevoie să-l salveze pe Esther de Hervey și Dipple și să-și reînvie atât propria lui, cât și averile sale într-un final epic al sezonului.

Filme recent urmărite

 • Second Act (2018), online subtitrat in limba Româna (39.038)
  Maya, o femeie ambițioasă de 40 de ani, este blocată într-un loc de muncă prost plătit, luptându-se cu frustrările visurilor neîmplinite. O femeie inteligentă care a lucrat cu sârguință într-un magazin local, acesteia îi este refuzată o poziție managerială din lipsa unei diplome universitare.
 • Eroi de sacrificiu 4 – The Expendables 4 (2018), online subtitrat in limba Româna (21.351)
  După lansarea nu tocmai de succes a celei de-a treia părţi a seriei – The Expendables 3 a avut încasări considerabil mai mici faţă de primele două pelicule – puţini mai credeau că aceasta va mai continua. Iată însă, după mai multe luni fără nici un fel de informaţie de pe frontul „eroilor de sacrificiu”, […]
 • Shazam! (2019), online pe net subtitrat in limba Româna (17.799)
  oți avem un super-erou în noi, este nevoie de puțină magie ca să o scoatem. În cazul lui Billy Batson, strigând un singur cuvânt - SHAZAM! - acest copil în vârstă de 14 ani, care se află în vârstă de 14 ani, se poate transforma în super-eroul adult Shazam, cu amabilitatea unui vrăjitor vechi.
 • Bohemian Rhapsody (2018), Online Subtitrat (14.628)
  Potrivit BBC, producția de film a fost dură. Producatorii filmului și vedeta, Rami Malek, s-au săturat de comportamentul neregulat al lui Bryan Singer, care l-au văzut în mod obișnuit până târziu, pentru a se stabili sau a dispărea cu totul. În 2017, după pauza de Ziua Recunostintei, Singer a dispărut de la filmare timp de […]
 • The Hustle (2019), film online subtitrat in Romana (12.423)
  Un remake al comediei din 1988, "Dirty Rotten Scoundrels", în care doi con artiștii dornici de a se angaja într-un concurs de "loser frunze oraș". A remake of the 1988 comedy, 'Dirty Rotten Scoundrels', in which two down-and-out con artists engage in a "loser leaves town" contest.