Amintește-ți de mine
O parola iti va fi trimisa prin e-mail.
Introduceți numele de utilizator sau adresa de e-mail. Veți primi un link pentru a crea o nouă parolă prin e-mail.
Anulare
Filme – Seriale online pe cinemaHD

Amanda Tapping

The Magicians 1×11

The Magicians 1×11

Quentin și ceilalți învață magia luptei și se pregătesc pentru un showdown în Fillory. Julia și Kady se angajează într-o misiune cu comercianții liberi.

Van Helsing 1×6

Van Helsing 1×6

Vanessa și Susan sunt urmăriți prin canale de vampiri feroși și mutați la siguranța spitalului doar pentru a găsi consecințele unei preluări ostile. Vanessa se confruntă cu un plan să-l ia înapoi cu forța.

Van Helsing 1×7

Van Helsing 1×7

Vanessa și Axel îl conduc pe ceilalți în ultimul loc al spitalului împotriva unui asediu al lui Julius și al soldaților vampirilor. Mai târziu, când vine vampirul lui Dmitri "Death Squad", se pare că războiul civil se produce între cele două facțiuni vampiri.

Van Helsing 1×12

Van Helsing 1×12

Pe drumul către o tabără controlată de vampiri, Vanessa și Mohamad se găsesc într-un joc periculos de pisică și șoarece împotriva lui Sam. Sheema descoperă un secret care poate aduce în jos ghetoul celulă al Rezistenței, în timp ce Julius face o întâlnire clandestină cu Dmitri. În cele din urmă, Vanessa și Mohamad intră într-o capcană care le pune pe unul dintre ei într-o primejdie mare.

Van Helsing 1×13

Van Helsing 1×13

Acum, în ghearele lui Dmitri și Rebecca, Vanessa învață secrete din trecutul ei și se găsește la o răscruce de drum; Carnea și rezistența își accelerează linia de timp pentru a salva Vanessa; Mohamad și Sheema ajung în sfârșit să-și bată joc de atitudinile lor.

Travelers 2×9

Travelers 2×9

Cronologia lui Philip primește o actualizare cu câteva efecte secundare nedorite, Trevor face o descoperire tulburătoare despre trecutul gazdei sale, iar MacLaren se ocupă de întoarcerea unui călător care credea că a dispărut pentru totdeauna.

Travelers 2×7

Travelers 2×7

Un călător de parasutism trebuie să încerce, în mod repetat, să ne salveze echipa de la o soartă oribilă.

Travelers 2×4

Travelers 2×4

MacLaren și echipa trebuie să-i ajute pe un coleg călătorește să-și planifice propria asasinare, în timp ce îi ajută pe un activist nenumărate să completeze o misiune mortală.

Travelers 1×12

Travelers 1×12

Echipa este sfâșiată când descoperă că directorul are o agendă ascunsă.

Filme recent urmărite

 • Second Act (2018), online subtitrat in limba Româna (39.016)
  Maya, o femeie ambițioasă de 40 de ani, este blocată într-un loc de muncă prost plătit, luptându-se cu frustrările visurilor neîmplinite. O femeie inteligentă care a lucrat cu sârguință într-un magazin local, acesteia îi este refuzată o poziție managerială din lipsa unei diplome universitare.
 • Eroi de sacrificiu 4 – The Expendables 4 (2018), online subtitrat in limba Româna (21.266)
  După lansarea nu tocmai de succes a celei de-a treia părţi a seriei – The Expendables 3 a avut încasări considerabil mai mici faţă de primele două pelicule – puţini mai credeau că aceasta va mai continua. Iată însă, după mai multe luni fără nici un fel de informaţie de pe frontul „eroilor de sacrificiu”, […]
 • Shazam! (2019), online pe net subtitrat in limba Româna (17.781)
  oți avem un super-erou în noi, este nevoie de puțină magie ca să o scoatem. În cazul lui Billy Batson, strigând un singur cuvânt - SHAZAM! - acest copil în vârstă de 14 ani, care se află în vârstă de 14 ani, se poate transforma în super-eroul adult Shazam, cu amabilitatea unui vrăjitor vechi.
 • Bohemian Rhapsody (2018), Online Subtitrat (14.617)
  Potrivit BBC, producția de film a fost dură. Producatorii filmului și vedeta, Rami Malek, s-au săturat de comportamentul neregulat al lui Bryan Singer, care l-au văzut în mod obișnuit până târziu, pentru a se stabili sau a dispărea cu totul. În 2017, după pauza de Ziua Recunostintei, Singer a dispărut de la filmare timp de […]
 • The Hustle (2019), film online subtitrat in Romana (12.355)
  Un remake al comediei din 1988, "Dirty Rotten Scoundrels", în care doi con artiștii dornici de a se angaja într-un concurs de "loser frunze oraș". A remake of the 1988 comedy, 'Dirty Rotten Scoundrels', in which two down-and-out con artists engage in a "loser leaves town" contest.