Amintește-ți de mine
O parola iti va fi trimisa prin e-mail.
Introduceți numele de utilizator sau adresa de e-mail. Veți primi un link pentru a crea o nouă parolă prin e-mail.
Anulare
Filme – Seriale online pe cinemaHD

Daca filmul este OFFline mergi la alt server OpenLoad openload.co sau lasa un comentariu mai jos pentru a remedia problema!

Eklavya: The Royal Guard 2007, Online Subtitrat

Eklavya: The Royal Guard 2007, Online Subtitrat

Eklavya    16 February 2007

105 min ActionAcțiuneFilme 2007Filme ActiuneFilme dupa aniFilme HD ROFilme HindiFilme IndieneFilme OnlineFilme pe netFilme ThrillerIndianThriller

6.2
IMDB: 6.2/10 2,797 votes

, , , , , , , , ,

India

Raportează eroarea

Eklavya: The Royal Guard 2007 (Garda Regală), film online HD subtitrat în Română

India contemporană. Un fort maiestuos. O dinastie regală care nu mai domneşte. Un rege fără regat. Şi totuşi Eklavya (Amitabh Bachchan), gardianul lor loial, trăieşte încă în trecut. El trăieşte doar pentru a proteja fortul, dinastia şi regele. Timp de nouă generaţii, familia lui Eklavya a protejat Devigarh, o citadelă veche de mai multe secole din Rajasthan. Ţinta lui deosebită este desprisă parcă din legende, iar loialitatea sa de neclintit inspiră balade. Eklavya şi-a petrecut întreaga viaţă servind regalitatea şi păzindu-le cu stricteţe secretele, însă acum a îmbătrânit şi vederea îl cam lasă.

Neputând să mai reziste obiceiurilor sufocante de pe teritoriul său, moştenitorul, Prinţul Harshwardhan (Saif Ali Khan) a hotărât că e mai bine pentru el să plece departe de locul natal şi s-a mutat în Londra. Însă trecerea bruscă în nefiinţă a reginei, Rani Suhasinidevi (Sharmila Tagore), îl forţează pe Prinţ să se întoarcă în regatul pe care l-a lăsat în urmă. Regina a lăsat o scrisoare pentru fiul ei în care îi mărturiseşte faptul că adevăratul său tată biologic este, de fapt, însuşi Eklavya.

Revenirea prinţului aduce un pic de bucurie într-un fort muribund. Sora lui geamănă cu probleme mintale, Prinţesa Nandini (Raima Sen), şi iubita lui din copilărie, Rajjo (Vidya Balan), sunt încântate să îl revadă pe Prinţ, dar bucuria reuniunii este una de scurtă durată. Există foarte multă nelinişte în regat deoarece fermierilor li se iau pământurile din proprietate. Regele Rana Jaywardhan (Boman Irani), influenţat de către fratele său, Rana Jyotiwardhan (Jackie Shroff), susţine atrocităţile la care sunt supuşi ţăranii neputincioşi.

Urmăreşte online filmul Eklavya: The Royal Guard 2007 (Garda Regală), cu subtitrare în Română şi calitate HD.

Tags: ActionAcțiuneFilme 2007Filme ActiuneFilme dupa aniFilme HD ROFilme HindiFilme IndieneFilme OnlineFilme pe mediarplFilme ThrillerIndianThriller

Eklavya: The Royal Guard 2007, Online Subtitrat
Eklavya: The Royal Guard 2007, Online Subtitrat
Eklavya: The Royal Guard 2007, Online Subtitrat
Nu sunt disponibile link-uri
Nu sunt disponibile descărcări

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Arhive

Filme asemănătoare