Amintește-ți de mine
O parola iti va fi trimisa prin e-mail.
Introduceți numele de utilizator sau adresa de e-mail. Veți primi un link pentru a crea o nouă parolă prin e-mail.
Anulare
Filme – Seriale online pe cinemaHD

Daca filmul este OFFline mergi la alt server OpenLoad openload.co sau lasa un comentariu mai jos pentru a remedia problema!

Raportează eroarea

Early Man – Tare ca Piatra 2018, Online Subtitrat

Un asteroid intră în coliziune cu Pământul preistoric şi cauzează dispariţia dinozaurilor de pe Pământ, dar un trib de oameni ai peşterilor reuşesc să supravieţuiască şi prosperă într-o vale. Găsind o bucată rotundă din asteriod care e prea fierbinte ca să fie atinsă, ei încep să o „paseze” de la unul la celălalt şi, astfel, se inventează jocul de fotbal. Mulţi ani mai târziu în timpul Epocii de Piatră, un tânăr om al peşterilor pe nume Dug locuieşte în vale împreună cu căpetenia tribului Bobnar şi mulţi alţi oameni.

Într-o zi, Dug sugerează celorlalţi să încerce să vâneze un mamut în loc de iepuri, însă aceştia îi resping ideea. O armată din Epoca de Bronz numită Elefanţii Războiului, condusă de către Lord Nooth dă buzna peste teritorul lor şi îi forţează pe aceştia să-şi lase casele în urmă, proclamând faptul că Epoca de Piatră s-a sfârşit. Dug încearcă să atace armata, dar eşuează şi cade într-o trăsură fiind dus fără să ştie în oraşul lui Nooth.

În timp ce încearcă să evite gărzile şi să evadeze, el este confundat cu un jucător de fotbal şi dus pe un stadion unde este privit de o mulţime de oameni. El provoacă echipa de elită a oraşului lui Nooth să joace un meci de fotbal împotriva echipei sale din vale, iar miza ar fi recuperarea propriului teritoriu. În caz că echipa lui Dug pierde, el promite că vor munci în minele pe care le deţine Nooth pentru totdeauna. Nooth refuză la început propunerea, dar se răzgândeşte când realizează că ar putea să profite de pe urma acestui meci, ei fiind nişte amatori.

Tags: AdventureAnimaţieAnimationAventuriComedieComedyFilme 2018Filme animate pe mediarplFilme AnimatieFilme AventuraFilme ComedieFilme dupa aniFilme DVDRipFilme DVDSCRFilme HDFilme HD 720pFilme HD-1080pFilme HDRipFilme IndieneFilme OnlineFilme pe mediarplFilme ThrillerTrailer 2017-2018

Set at the dawn of time when dinosaurs and woolly mammoths roamed the earth, Early Man tells the story of how one plucky caveman unites his tribe against a mighty enemy and saves the day.

Early Man – Tare ca Piatra 2018, Online Subtitrat
Early Man – Tare ca Piatra 2018, Online Subtitrat
Early Man – Tare ca Piatra 2018, Online Subtitrat
Early Man – Tare ca Piatra 2018, Online Subtitrat
Early Man – Tare ca Piatra 2018, Online Subtitrat
  • Descărcați Server Subtitrare in limba... Calitate
  • Vizualizați online Server Subtitrare in limba... Calitate

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Arhive

Filme asemănătoare