Filme – Seriale online pe cinemaHD

Daca filmul este OFFline mergi la alt server OpenLoad openload.co sau lasa un comentariu mai jos pentru a remedia problema!

Dunston Checks In (1996), filme online HD subtitrat în Română

Dunston Checks In (1996), filme online HD subtitrat în Română

Dunston Checks In    12 January 1996 (USA)

PG Destinate pentru limbaj usoara si senzualitate 1h 28min AdventureAventuriComedieComedyFamilieFamilyFilme 1996Filme AventuraFilme ComedieFilme DramaFilme dupa aniFilme FamilieFilme HD ROFilme OnlineFilme pe netFilme Vechi

5,3
IMDB: 5,3/10 10.417 votes

, ,

, , , , , , , , ,

4 nominalizări.

USA

Raportează eroarea

Dunston Checks In – Panica de la Hotel Majestic (1996), film online HD subtitrat în Română

Povestea începe în data de 22 martie, 1995, atunci când Lionel Spalding (Glenn Shadix) soseşte la hotelul de 5 stele Majestic şi este udat de o fântână ca urmare a unei poante puse la cale de către Kyle (Eric Lloyd) şi Brian (Graham Sack), spre frustrarea şi nemulţumirea managerului hotelului şi tatălui băieţilor, Robert Grant (Jason Alexander). El este dezamăgit de comportamentul băieţilor, dar aceştia vor avea parte de-o vacanţă după aceea însă este nevoit să amâne pentru a treia oară din cauza proprietăresei, Elena Dubrow (Faye Dunaway).

Motivul pentru care nu îl lasă să plece în vacanţă este acela că urmează a fi organizat Crystal Ball la care unul dintre participanţi se pare că urmează a fi un faimos critic de la Le Monde Traveller Organization si Elena speră că vor reuşi să-l convingă pe acesta să ridice ratingul hotelului ei la şase stele. În acel moment, “Lord” Rutledge (Rupert Everett), un hoţ de bijuterii pe care Elena îl confundă cu criticul respectiv, soseşte la hotel însoţit de un urangutan numit Dunston.

Rutledge l-a dresat pe Dunston să fure bujuterii de la oaspeţi aşa că a profitat de ocazie pentru a veni în acest hotel luxos şi a fura cât mai mult. Dunston şi fratele său decedat Samson au fost instruiţi în arta furturilor toată viaţa lor. Acum, însă, Dunston îşi doreşte să scape de relele tratamente la care e supus de Rutledge şi să-şi închere cariera de hoţ profesionist. El fuge de la Rutledge şi este găsit de Kyle cu care se împrieteneşte şi îi promite acestuia că o să aibă grijă de el.

Urmăreşte online filmul Dunston Checks In – Panica de la Hotel Majestic (1996), cu subtitrare în Română şi calitate HD.

Tags: AdventureAventuriComedieComedyFamilieFamilyFilme 1996Filme AventuraFilme ComedieFilme DramaFilme dupa aniFilme FamilieFilme HD ROFilme OnlineFilme pe mediarplFilme Vechi

Dunston Checks In (1996), filme online HD subtitrat în Română
Dunston Checks In (1996), filme online HD subtitrat în Română
Nu sunt disponibile link-uri
Nu sunt disponibile descărcări

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Arhive

Filme asemănătoare