Amintește-ți de mine
O parola iti va fi trimisa prin e-mail.
Introduceți numele de utilizator sau adresa de e-mail. Veți primi un link pentru a crea o nouă parolă prin e-mail.
Anulare
Filme – Seriale online pe cinemaHD

Daca filmul este OFFline mergi la alt server OpenLoad openload.co sau lasa un comentariu mai jos pentru a remedia problema!

Drugstore Cowboy, Online Subtitrat

Drugstore Cowboy, Online Subtitrat

Drugstore Cowboy    20 Oct 1989

R 102 min CrimăCrimeCriminalitateDramăDramaticFilme 1989Filme CrimaFilme DramaFilme dupa aniFilme HD ROFilme OnlineFilme pe netFilme Vechi

7.4
IMDB: 7.4/10 27,406 votes

, , , , , , , , , , , , ,

12 wins & 11 nominations.

USA

Raportează eroarea

Drugstore Cowboy – Rebelul 1989 film online HD subtitrat în Română

Bob Hughes (Matt Dillon) este liderul unei echipe de dependenţi de droguri care constă din el, soţia lui Dianne (Kelly Lynch), cel mai bun prieten al său Rick (James LeGros) şi iubita acestuia din urmă, adolescenta Nadine (Heather Graham). Împreună, ei călătoresc prin America de Nordvest în anul 1971, susţinându-şi dependenţele jefuind farmaciile şi spitalele. După ce jefuiesc o farmacie din Portland, Oregon, ei se duc direct acasă pentru a folosi drogurile pe care tocmai le-au furat.

În timp ce se droghează, un localnic pe nume David (Max Perlich) îi caută pe aceştia ca să îi ofere şi lui nişte droguri foarte greu de găsit. Bob minte şi spune că nu au aşa ceva, dar se oferă să-i dea în schimb morfină. Iniţial David refuză, dar Bob îl convinge să facă afacerea. După plecarea lui David, poliţia le apare în prag. Detectivul Gentry (James Remar) presupune în mod corect faptul că ei sunt responsabilii de jaful farmaciei de a cărei investigaţie se ocupă.

Cu toate acestea, poliţia nu găseşte drogurile deoarece ele fuseseră îngropate preventiv în afara casei. În cele din urmă, grupul hotărăşte să se mute într-un apartament. Bob plănuieşte să se răzbune pe poliţie realizând o schemă bine elaborată. Schema lui se bucură de succes şi unul dintre poliţişti este împuşcat de un vecin care crede că poliţistul era un pândar, asta datorită schemei lui Bob. În ziua următoare, Gentry (ştiind că Bob i-a înscenat totul) îl atacă pe acesta în afara apartamentului său.

Urmăreşte online filmul Drugstore Cowboy – Rebelul 1989, cu subtitrare în Română şi calitate HD.

Tags: CrimăCrimeCriminalitateDramăDramaFilme 1989Filme CrimaFilme DramaFilme dupa aniFilme HD ROFilme OnlineFilme pe mediarplFilme Vechi

Drugstore Cowboy, Online Subtitrat
Drugstore Cowboy, Online Subtitrat
Drugstore Cowboy, Online Subtitrat
Drugstore Cowboy, Online Subtitrat
  • Descărcați Server Subtitrare in limba... Calitate
  • Vizualizați online Server Subtitrare in limba... Calitate

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Arhive

Filme asemănătoare