Amintește-ți de mine
O parola iti va fi trimisa prin e-mail.
Introduceți numele de utilizator sau adresa de e-mail. Veți primi un link pentru a crea o nouă parolă prin e-mail.
Anulare
Filme – Seriale online pe cinemaHD

Daca filmul este OFFline mergi la alt server OpenLoad openload.co sau lasa un comentariu mai jos pentru a remedia problema!

Dolores Claiborne (1995), Online Subtitrat

Dolores Claiborne (1995), Online Subtitrat

Dolores Claiborne    24 March 1995 (USA)

Evaluat R pentru limba și abuz domestic 2h 12min CrimăCrimeCriminalitateDramăDramaticFilme 1995Filme CrimaFilme DramaFilme dupa aniFilme HD ROFilme MisterFilme OnlineFilme pe netFilme VechiMisterMystery

7,4
IMDB: 7,4/10 31.348 votes

, ,

, , , , , , , ,

1 câștig și 8 nominalizări.

USA

Raportează eroarea

Dolores Claiborne 1995, Online Subtitrat

Dolores Claiborne (Kathy Bates) lucrează ca servitoare în Little Tall Island din Maine. Dolores are mult de furcă în îngrijirea angajtoarei sale paralizată pe nume Vera Donovan (Judy Parfitt). Dolores scormoneşte prin bucătărie şi este apoi prinsă de un poştaş când pare să stea deasupra femeii în încercarea de-a o ucide. Vera moare, iar poliţia deschide o anchetă pentru moarte suspectă, posibil crimă. Fiica lui Dolores, Selena St. George (Jennifer Jason Leigh), o jurnalistă de succes din New York, se luptă cu depresia şi abuzul de substanţe.

Ea încearcă să îşi apere mama şi se duce în oraşul în care lucrează aceasta, chiar dacă şi ea are anumite dubii cu privire la nevinovăţia mamei sale. Dolores insistă că nu şi-a ucis angajatoarea, însă nici nu îi pare prea rău de dispariţia acesteia. De asemenea, tot oraşul este convins de faptul că şi-ar fi ucis chiar şi propriul soţ, Joe St. George (David Strathairn), în urmă cu aproape 20 de ani.

Câţiva dintre locuitori o hărţuiesc pe stradă şi trec prin faţa casei lor unde o apostrofează din drum. Detectivul John Mackey (Christopher Plummer), care s-a ocupat şi de cazul morţii soţului ei, este mai hotărât ca niciodată să adune suficiente probe pentru a fi acuzată şi condamnată la puşcărie pe viaţă. Chiar şi Selena crede că Dolores l-a ucis pe tatăl ei şi nu i-a mai vorbit de mai bine de zece ani. Joe era un consumator de alcool abuziv, iar într-o noapte Dolores l-a ameninţat că dacă o mai bate o să-l ucidă. Selena, având doar 13 ani la acea vreme, nu avea habar despre faptul că mama ei este abuzată.

Urmăreşte online filmul Dolores Claiborne 1995, cu subtitrare în Română şi calitate HD.

Tags: CrimăCrimeCriminalitateDramăDramaFilme 1995Filme CrimaFilme DramaFilme dupa aniFilme HD ROFilme MisterFilme OnlineFilme pe mediarplFilme VechiMisterMystery

Dolores Claiborne (1995), Online Subtitrat
Dolores Claiborne (1995), Online Subtitrat
Dolores Claiborne (1995), Online Subtitrat
Dolores Claiborne (1995), Online Subtitrat
Nu sunt disponibile link-uri
Nu sunt disponibile descărcări

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Arhive

Filme asemănătoare