Amintește-ți de mine
O parola iti va fi trimisa prin e-mail.
Introduceți numele de utilizator sau adresa de e-mail. Veți primi un link pentru a crea o nouă parolă prin e-mail.
Anulare
Filme – Seriale online pe cinemaHD

Daca filmul este OFFline mergi la alt server OpenLoad openload.co sau lasa un comentariu mai jos pentru a remedia problema!

Doc Hollywood (1991), Online Subtitrat

Doc Hollywood (1991), Online Subtitrat

Doc Hollywood    2 August 1991 (USA)

R 1h 44min ComedieComedyDramăFilme 1991Filme ComedieFilme DramaFilme HD ROFilme OnlineFilme pe netFilme RomanticFilme VechiRomanceRomantic

6,1
IMDB: 6,1/10 27.581 votes

, ,

, ,

N/A

USA

Raportează eroarea

Doc Hollywood – Doctor Hollywood (1991), film online HD subtitrat în Română

Dr. Benjamin Stone este un tânăr chirurg promiţător care lucrează în Washington şi plănuieşte să facă mai mulţi bani angajându-se în Beverly Hills ca plastician. În ultima sa zi, el realizează că niciunuia dintre colegii săi nu îi pasă atât de mult de el încât să-i zică măcar la revedere. Conducându-şi maşina spre vest, Stone încearcă să evite coliziunea cu o vacă pe drum şi ajunge să intre cu maşina în gardul unui rezident din Carolina de Sud.

Cetăţeanul cu pricina este Judecătorul Evans care îl condamnă la muncă în folosul comunităţii la pe care s-o ispăşească la un centrul comunitar de la spitalul local, nedorind să accepte oferta lui Stone de-a plăti pentru reparaţia gardului. Învins şi izolat din cauza daunelor suferite de maşină, Ben se duce la clinica locală unde asistenta Packer îl umileşte în continuare înregistrându-i orele petrecute în folosul comunităţii cu mare stricteţe. Chiar dacă e supărat, Ben se împrieteneşte cu Nick Nicholson, patronul cafenelei locale, şi cu Melvin, mecanicul ce se ocupă de reparaţia maşinii sale.

Curând, el realizează că munca la clinică este mult mai puţin solicitantă decât ceea ce făcea el la camera de urgenţe şi se ocupă de cazuri care pentru el sunt relativ simple. Experienţa de la sat curând îl face pe Ben să vadă viaţa cu alţi ochi. După ce pune un diagnostic greşit unui copil, el intră în contact cu doctorul local Aurelius Hogue, pe care îl salvează de la un infarct aproape fatal şi apoi ajung să se împrietenească.

Urmăreşte online filmul Doc Hollywood – Doctor Hollywood (1991), cu subtitrare în Română şi calitate HD.

Tags: ComedieComedyDramăFilme 1991Filme ComedieFilme DramaFilme HD ROFilme OnlineFilme pe mediarplFilme RomanticFilme vechiRomanceRomantic

Doc Hollywood (1991), Online Subtitrat
Doc Hollywood (1991), Online Subtitrat
Doc Hollywood (1991), Online Subtitrat
Doc Hollywood (1991), Online Subtitrat
Doc Hollywood (1991), Online Subtitrat
Nu sunt disponibile link-uri
Nu sunt disponibile descărcări

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Arhive

Filme asemănătoare