Amintește-ți de mine
O parola iti va fi trimisa prin e-mail.
Introduceți numele de utilizator sau adresa de e-mail. Veți primi un link pentru a crea o nouă parolă prin e-mail.
Anulare
Filme – Seriale online pe cinemaHD

Daca filmul este OFFline mergi la alt server OpenLoad openload.co sau lasa un comentariu mai jos pentru a remedia problema!

Detroit (2017), Online Subtitrat

Detroit (2017), Online Subtitrat

Detroit    4 August 2017 (USA)

R 2h 23min CrimăCrimeDramăFilme 2017Filme CrimaFilme DramaFilme HD ROFilme HistoryFilme IstoricFilme noiFilme OnlineFilme pe netHistoryIstoricTrailer 2017-2018

7,5
IMDB: 7,5/10 4.007 votes

,

, ,

N/A

USA

Raportează eroarea

Detroit 2017, film online HD subtitrat în Română

În data de 23 iulie, 1967, poliţia din Detroit a pus în practică un raid asupra unui club fără licenţă în timpul unei sărbători pentru reîntoarcerea din război a soldaţilor de culoare. În timp ce suspecţii sunt arestaţi, o mafie se formează şi începe să arunce cu pietre în ofiţerii de poliţie, iar apoi jefuiesc mai multe magazine din apropiere şi provoacă incendii, dând naştere faimoasei Revolte de pe Strada 12. Cu autorităţile civile, reprezentanţi aleşi şi chiar servicii de urgenţă incapabile de-a menţine ordinea, Guvernatorul George M. Romney declară stare de urgenţă.

Drept urmare, el oferă autorizaţie Gărzii Naţionale şi Armatei să intre în Detroit pentru a oferi asistenţă şi a încerca să readucă pacea în zonă. În cea de-a doua zi a revoltei, doi poliţişti urmăresc un suspect împreună. Unul dintre ei, Phillip Krauss, răneşte mortal bărbatul folosind o puşcă în ciuda ordinelor primite de-a nu face asta. Chiar şi aşa, lui i se permite să rămână la datorie până când superiorii pot decide dacă-l vor acuza de ucidere.

The Dramatics, un grup de R&B format din membri de culoare, sosesc în Detroit cu speranţa că vor reuşi să semneze un contract cu o casă de înregistrări. Cu câteva momente înainte de proba pe care ar fi trebuit s-o dea, poliţia închide casa de discuri şi le ordonă să părăsească oraşul. Pe drum, autobuzul lor este atacat de protestatari şi grupul se desparte; solistul Larry Reed şi prietenul său Fred Temple închiriază o cameră la Motelul Algiers unde se întâlnesc cu două fete caucaziene pe nume Julie Ann şi Karen.

Urmareste filmul Detroit (2017), Online Subtitrat

Tags:  CrimăCrimeDramăFilme 2017Filme CrimaFilme DramaFilme HD ROFilme History, Filme În curând, Filme IstoricFilme noiFilme OnlineFilme pe mediarplHistoryIstoricTrailer 2017-2018

Detroit (2017), Online Subtitrat
Detroit (2017), Online Subtitrat
Detroit (2017), Online Subtitrat
Detroit (2017), Online Subtitrat
Detroit (2017), Online Subtitrat
Detroit (2017), Online Subtitrat
Nu sunt disponibile link-uri
Nu sunt disponibile descărcări

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Arhive

Filme asemănătoare