Amintește-ți de mine
O parola iti va fi trimisa prin e-mail.
Introduceți numele de utilizator sau adresa de e-mail. Veți primi un link pentru a crea o nouă parolă prin e-mail.
Anulare
Filme – Seriale online pe cinemaHD

Daca filmul este OFFline mergi la alt server OpenLoad openload.co sau lasa un comentariu mai jos pentru a remedia problema!

Despicable Me 3 (2017), Online Subtitrat

Despicable Me 3 (2017), Online Subtitrat

Despicable Me 3    30 Jun 2017

PG 1h 30min ActionAcțiuneAdventureAnimaţieAnimationAventuriComedieComedyFilme ActiuneFilme AnimatieFilme AventuraFilme Online

6,5
IMDB: 6,5/10 17.599 votes

, ,

, , ,

n/a

USA

Raportează eroarea

Despicable Me 3 – Sunt un mic ticălos 3 (2017), film online nesubtitrat în Română

După evenimentele filmului trecut, Gru a devenit agent al Ligii Anti-Răufăcătorilor (LAR) şi este trimis împreună cu partenera şi soţia sa Lucy să dejoace planurile lui Balthazar Bratt, un super răufăcător care a fost un fost un copil actor ce a interpretat un mic răufăcător într-un show TV de mare succes, însă acesta a fost anulat din cauza faptului că eroul a crescut. Popularitatea sa l-a făcut pe Bratt să îşi adopte persona din show şi să devină răufăcător pe bune.

Gru reuşeşte să îl împiedice pe Bratt să fure un diamant foarte valoros, dar nu poate să-l şi captureze. Drept rezultat al eşecurilor repetate de-al prinde pe Bratt, Gru şi Lucy sunt daţi afară din LAR de către noul director Valerie Da Vinci. Gru şi Lucy îşi informează copiii, Margo, Edith şi Agnes, despre faptul că au fost concediaţi, dar le asigură pe acestea că îşi vor găsi repede un alt loc de muncă.

Majoritatea Minionilor lui Gru îl părăsesc pe acesta atunci când el refuză să se întoarcă la viaţa de infractor în ciuda faptului că a rămas fără loc de muncă. Într-o dimineaţă, familia este abordată de majordomul fratelui geamăn de mult pierdut al lui Gru, Dru, care locuieşte într-o ţară numită Freedonia şi îşi doreşte foarte mult să îşi întâlnească fratele. Uluit de această veste, Gru îşi ia mama la întrebări şi aceasta îi spune că după ce a divorţat de tatăl lui Gru ei s-au înţeles să păstreze fiecare câte un copil şi să nu le spună despre existenţa celuilalt frate.

Urmăreşte online filmul Despicable Me 3 – Sunt un mic ticălos 3 (2017), FĂRĂ subtitrare în Română şi calitate TS.

Despicable Me 3 (2017), Online Subtitrat
Despicable Me 3 (2017), Online Subtitrat
Despicable Me 3 (2017), Online Subtitrat
Nu sunt disponibile link-uri
Nu sunt disponibile descărcări

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Arhive

Filme asemănătoare