Amintește-ți de mine
O parola iti va fi trimisa prin e-mail.
Introduceți numele de utilizator sau adresa de e-mail. Veți primi un link pentru a crea o nouă parolă prin e-mail.
Anulare
Filme – Seriale online pe cinemaHD

Daca filmul este OFFline mergi la alt server OpenLoad openload.co sau lasa un comentariu mai jos pentru a remedia problema!

Dennis the Menace 1993, Online Subtitrat

Dennis the Menace 1993, Online Subtitrat

Dennis the Menace    25 Jun 1993

PG 94 min ComedieComedyCraciunFamilieFamilyFilme 1993Filme ComedieFilme CraciunFilme dupa aniFilme FamilieFilme HD ROFilme OnlineFilme pe netFilme Vechi

5.5
IMDB: 5.5/10 47,945 votes

, ,

, , , , , ,

3 wins & 3 nominations.

USA

Raportează eroarea

Dennis the Menace 1993 (Dennis Pericol Public), Online Subtitrat

Dennis Mitchell este un copilaş de cinci ani care locuieşte împreună cu părinţii lui, Henry şi Alice, şi îi face zile fripte vecinului George Wilson. Din cauza comportamentului său care aduce, fără să vrea, numai belele, părinţii lui întâmpină mari dificultăţi în a găsi dădacă pentru el. Ei reuşesc, totuşi, să găsească o fată pe nume Polly şi iubitul acesteia, dar Dennis se descotoroseşte destul de repede de ei, reuşind să-i scoată din minţi şi ajunge cumva să-l atragă pe George într-o capcană de-a sa.

Între timp, un cunoscut spărgător de locuinţe, Switchblade Sam, soseşte în oraş şi fură tot ce poate. De asemenea, el introduce teama în sufletele fiecărui copil pe care-l întâlneşte. Părinţii lui Dennis sunt nevoiţi să plece în acelaşi timp în nişte călătorii în interes de serviciu, iar când toată lumea pe care o cunoaşte refuză să aibă grijă de băiat, ei se regăsesc în situaţia de-a apela la vecinii lor, George şi Martha (aceasta din urmă adorându-l pe Dennis şi considerându-l ca pe un nepot).

George, pe de altă parte, nu este deloc încântat că trebuie să aibă mica piază rea pe lângă el timp de câteva zile, iar acest lucru este sporit atunci când Dennis îşi continuă seria de belele involuntare pe care le aduce pe capul bătrânului său vecin. Ca vechi membru al clubului de grădinărit, George este ales să-l găzduiască în perioada în care se află la el şi Dennis. Chiar dacă este foarte încântat de această onoare şi are o plantă minunată pe care vrea s-o prezinte, faptul că Dennis este prin jur îi dă frisoane.

Urmăreşte online filmul Dennis the Menace 1993 (Dennis Pericol Public), cu subtitrare în Română şi calitate HD.

Tags: ComedieComedyCraciunFamilieFamilyFilme 1993Filme ComedieFilme CraciunFilme dupa aniFilme FamilieFilme HD ROFilme OnlineFilme pe mediarplFilme Vechi

Dennis the Menace 1993, Online Subtitrat
Dennis the Menace 1993, Online Subtitrat
Dennis the Menace 1993, Online Subtitrat
Dennis the Menace 1993, Online Subtitrat
Nu sunt disponibile link-uri
Nu sunt disponibile descărcări

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Arhive

Filme asemănătoare