Filme – Seriale online pe cinemaHD

Daca filmul este OFFline mergi la alt server OpenLoad openload.co sau lasa un comentariu mai jos pentru a remedia problema!

Deceived – Deceptie (1991), Online Subtitrat

Deceived – Deceptie (1991), Online Subtitrat

Deceived    27 September 1991 (USA)

PG 1h 44min DramăFilme 1991Filme DramaFilme dupa aniFilme HD ROFilme OnlineFilme pe netFilme ThrillerFilme VechiThriller

6,1
IMDB: 6,1/10 5.327 votes

,

, ,

n/a

USA

Raportează eroarea

Deceived – Deceptie (1991), Online Subtitrat
Adrienne Saunders, o restauratoare de obiecte de arta de succes, este maritata cu Jack, si el un expert in materie. Sunt casatoriti de sase ani si sunt parintii unei frumoase fetite in varsta de cinci ani, Mary. Se pare ca familia Saunders nu duce lipsa de nimic, insa aparentele sunt inselatoare. Dupa o serie de coincidente stranii, pe care si un idiot le-ar observa, Adrienne ajunge la concluzia ca sotul ei nu este cel care era la inceput.

Dupa ce Jack i-a spus lui Mary ca el s-a nascut la Boston, dar prietenii spun ca ar fi din New York, neconcordantele sunt prea numeroase pentru a fi ignorate. Un telefon de la un magazin cu privire la o lenjerie sexy pe care Jack o cumparase; un prieten este gasit mort dupa expertiza unui colier egiptean; si se pare ca Jack fusese implicat in furtul unui artefact dintr-un muzeu…

Adrienne este, in sfarsit, convinsa ca ceva nu e in regula cu sotul ei cand acesta moare intr-un accident de masina si ea descopera ca Jack folosise numele unui barbat mort cu 16 ani in urma. Si cercetarile incep, Adrienne dorind sa descopere cine fusese intr-adevar sotul ei. Dar acum incepe, cu adevarat, pericolul.

Urmareste online filmul Deceived – Deceptie (1991), Online Subtitrat

Tags: DramăFilme 1991Filme DramaFilme dupa aniFilme HD ROFilme OnlineFilme pe mediarplFilme ThrillerFilme VechiThriller

Deceived – Deceptie (1991), Online Subtitrat
Deceived – Deceptie (1991), Online Subtitrat
Nu sunt disponibile link-uri
Nu sunt disponibile descărcări

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Arhive

Filme asemănătoare