Amintește-ți de mine
O parola iti va fi trimisa prin e-mail.
Introduceți numele de utilizator sau adresa de e-mail. Veți primi un link pentru a crea o nouă parolă prin e-mail.
Anulare
Filme – Seriale online pe cinemaHD

Daca filmul este OFFline mergi la alt server OpenLoad openload.co sau lasa un comentariu mai jos pentru a remedia problema!

Creep 2 (2017), Online Subtitrat

Creep 2 (2017), Online Subtitrat

Creep 2    24 October 2017 (USA)

R 1h 20min Filme 2017Filme dupa aniFilme GroazăFilme HD ROFilme HorrorFilme noiFilme OnlineFilme pe netFilme ThrillerGroazăHorrorThriller

6,4
IMDB: 6,4/10 490 votes

,

, ,

n/a

USA

Raportează eroarea

Creep 2 (2017), Online Subtitrat

Dave (Karan Sonia) primeşte acasă un pachet şi când îl deschide găseşte în interior o mască şi un DVD cu titlul „priveşte-mă”. După ce începe să urmărească filmarea, unde sunt imagini tulburătoare cu interiorul propriei sale case, Josef (Mark Duplass), care acum şi-a luat identitatea de Aaron, îi bate la uşă. Dave îl întâmpină ca pe un prieten, neştiind că Aaron este cel care i-a trimis pachetul, şi îi oferă acestuia o bere, iar apoi discută despre filmarea tulburătoare.

Aaron îi mărturiseşte apoi faptul că pune un preţ foarte mare pe prietenia lor, însă el este cel care a filmat şi i-a trimis acel pachet cu intenţia de a-i vedea reacţia. Dave devine tot mai speriat, iar Aaron recunoaşte faptul că este un criminal în serie. Când Dave se ridică pentru a pleca de la masă, Aaron îl ucide cu un cuţit. Sara (Desiree Akhavan) este o studentă de liceu care lucrează pe post de cameraman pentru a face rost de bani şi în acelaşi timp se ocupă de un proiect personal: un serial numit „Întâlniri”.

Frustrată de traficul scăzut pe care îl primeşte, ea plănuieşte să încheie serialul cu un final de răsunet. Căutând o ultimă persoană pe care s-o intervieveze, ea găseşte o cerere de prietenie din partea lui Aaron care se oferă să plătească suma de 1000 de dolari unui cameraman dornic să-i documenteze o zi din viaţă. După un schimb straniu de mesaje text între cei doi, Aaron o invită să se întâlnească. După ce ajunge la el acasă, Aaron îi mărturiseşte fetei aproape imediat faptul că este un criminal în serie şi vrea ca ea să-i facă un scurt documentar despre viaţa sa şi crimele în majoritate necuoscute. În plus faţă de cei 1000 de dolari, ei îi oferă fetei 24 de ore protecţie pentru a nu-i deveni următoare victimă şi o „fereastră vizuală către sufletul său”.

Urmareste online filmul Creep 2 (2017), Online Subtitrat

Tags: Filme 2017Filme dupa aniFilme GroazăFilme HD ROFilme HorrorFilme noiFilme OnlineFilme pe mediarplFilme ThrillerGroazăHorrorThriller

Creep 2 (2017), Online Subtitrat
Nu sunt disponibile link-uri
Nu sunt disponibile descărcări

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Arhive

Filme asemănătoare